Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4 שנפל למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נפל לי נקסוס 4 למים, הוצאתי אותו והוא עבד כרגיל. מיד כיביתי אותו ושמתי אותו בתוך אורז לייבוש של 24 שעות.

לאחר מכן, היה נראה כי הטלפון תקין ואין כל בעיה. מאז (עבר כבר חודש) לעיתים יש לטלפון בעיות לא מוסברות כמו: תקיעות, נפילות קליטה ועוד.

ראיתי באינטרנט שאם אוציא את הלוח אם ואטבול אות באלכוהול כמה שיותר נקי ולאחר מכן להבריש במברשת שיניים יכול לעזור.

האם זה נכון?

פורסם (נערך)

קרוב לודאי שיש קורוזיה והמכשיר אבוד. כיון ששוויו פרוטות אתה יכול לנסות הכל, להערכתי אין לך מה להפסיד מכל מיני משחקים. מכל מקום, הכן לעצמך תקציב למכשיר חדש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי את ההמלצות בקישור אשר צירפת ולצערי הרבה שטויות נכתבו שם.

מעגלים אלקטרונים לא מנקים בעזרת טינר/אציטון או חומרים ממיסים מאותה משפחה אלא בעזרת אלכוהול רפואי 95 אחוז או ספריי מתאים תוצרת סרוויסול.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי טינר - אינני יודע.

לגבי אצטון - כתבו במפורש שזה עלול לגרום נזק.

לגבי אלכוהול 95% - זכור לי במעומעם, אך לא הייתי בטוח (דווקא חיפשתי חיזוק לזה, ומצאתי טינר...).

בכל מקרה - שמח ללמוד מאיש מקצוע

פורסם

מניסיון של מספר מכשירים עם קורוזיה שהצלחתי להאריך להם חיים, אין תחליף לפירוק לגורמים וניקוי יסודי עם אלכוהול. במקרים מסויימים גם שיוף עדין במקומות שהתפתחה בהם קורוזיה קשה.

השיא שלי היה שהצלתי מכשיר מוטורולה ששחה דקות ארוכות בים התיכון ואחרי זה היה זרוק כמה חודשים במגרה.

אחרי טיפול שתיארתי למעלה המכשיר המשיך לעבוד עוד כחצי שנה עד שהוחלף.

כמובן שזה עניין של מזל\מכשיר.

ישנם מכשירים בעלי מעגלים רגישים במיוחד שלאחר מגע עם מים מיד מתפגרים, לדוגמא מעגל טעינה של אייפון 4.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...