Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני סטודנט שגר סמוך לאוניברסיטה ורוצה לרכוש רכב לסידורים / יציאות / ביקור אצל ההורים / טיול מדי פעם.

סה"כ נסועה בשנה הקרובה תהיה די נמוכה, ואחר כך מי יודע.

התקציב הוא עד 40K, אבל האמת היא שאני בכלל לא בטוח שרכב ב 20K לא יספיק לי. אני לא מכיר ממש את העולם של רכבי המיני, בשנים האחרונות אני נוהג על משפחתיות ליסינג (פוקוס / אוקטביה וכו').

דרישות:

• אמינות, אין לי זמן לבילויים במוסך. מעדיף לוותר על מכלולים מועדים לפורענות.
  • בטיחות: מעדיף לא להתפשר על הסעיף הזה.
  • מוכן להקריב חסכון מסוים בדלק עבור רכב יותר כיפי.
  • גיר: אני מוכן לחזור לידני, רק שהפעם האחרונה שנהגתי על ידני הייתה בטסט. זה היה מזמן :)

בגדול אני לא מחפש משהו מפואר, שיסע ושלא ירגיש כמו קופסת שימורים. בגלל שאין לי שום ניסיון ברכישת מכוניות וספציפית עם מכוניות מיני אני אשמח להכוונה כללית, האם עדיף רכב פשוט וחדש יותר ע"פ רכב ישן וחזק יותר, מה טווח מחירים סביר לצרכים שלי וכו'.

תודה

פורסם

עשיתי קצת שיעורי בית. הבנתי שהסוויפט מהירה וזריזה יחסית למיני, אבל overpriced. גם על הספארק קראתי שהיא "אוטו" בהשוואה למכוניות מיני אחרות.

במחיר של סוויפט 2007-8 אני יכול לקנות פנדה / מיקרה / ספארק 2012 או פיקנטו 2011 ומן הסתם הנטייה היא לכיוון הרכבים החדשים יותר. אין סיבה לחשוש מסוויפט שבילתה חמש שנים נוספות על הכביש?

פורסם

לדעתי רכב מיני יתאים לדרישות שלך,כמו הפנדה שציינת הספרק שתהיה זריזה יחסית.

יש גם את הרנו קליאו ידנית,היא נוחה יותר ומרווחת וגם די חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואה ממש סיבה להתפשר על מיני כשיש את הפיאט פונטו איבו.

שנתון 2011 יכנס בתקציב שלך, בטיחותית, נעימה לנסיעה, חסכונית, מאובזרת כבר ברמות הבסיסיות וגם אמינה מאוד (ברגע שלא תתפשר על רכב מטופל-זה לא קשה כשמדובר ברכב בן 4).

לגבי הגיר הידני, הרכב מצוייד במספר מערכות שיעזרו לך (היל הולדר ועצור וסע).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
עשיתי קצת שיעורי בית. הבנתי שהסוויפט מהירה וזריזה יחסית למיני, אבל overpriced. גם על הספארק קראתי שהיא "אוטו" בהשוואה למכוניות מיני אחרות.

במחיר של סוויפט 2007-8 אני יכול לקנות פנדה / מיקרה / ספארק 2012 או פיקנטו 2011 ומן הסתם הנטייה היא לכיוון הרכבים החדשים יותר. אין סיבה לחשוש מסוויפט שבילתה חמש שנים נוספות על הכביש?

הסוויפט היא אכן מכונית מבוקשת מאוד בשוק ולכן גם יקרה יחסית למתחרות שלה. הסוויפט היא מכונית אמינה, זריזה, יפה ומבוקשת, מה שמעלה את המחיר שלה.

הפנדה והספארק הן מכוניות קטנות יותר ושים לב שהן רק ידניות, לעומת הסוויפט שהיא אוטומטית. נכון שהסוויפט קטנה יחסית ומבפנים ההבדל בינה לבין ספארק ופנדה לא גדול, אבל זאת עדיין מכונית "סופר-מיני" לעומת פנדה וספארק שהן "מיני". המיקרה נמצאת באמצע מבחינת גודל, בין המיני לסופר-מיני. המיקרה היא גם המכונית הכי חסכונית בדלק מבין המכוניות שציינת. 15 קילומטרים לליטר ואף יותר במיקרה אוטומטית זה עניין שבשיגרה.

פורסם

לדעתי יונדאי I20 ידנית תתאים לדרישות שלך. רכב בטיחותי, מאובזר וחסכוני בדלק.

מה גם שהוא לא כמו רכבי מיני שעלולים לעוף ברוח כמו סוזוקי אלטו אלא הרבה יותר מרווחת מבפנים.

פורסם

כן,את המעשיה הזאת גם אני שמעתי כשקניתי את הפנדה,3 שנים איתה ולא זכור לי שהרוח העיפה אותי לארץ עוץ.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאפיון הנסיעות שציינת -

בכדי לא לחרוג בתקציב,

אתה יכול להסתפק ברכבי המיני

ולא לקפוץ לרכבי סופר מיני.

בהמשך תוכל להשתדרג

ולהתאים את רכבך העתידי

בהתאם לצרכייך כפי שיהיו בעתיד.

בהצלחה בשנת הלימודים החדשה.

פורסם

האמת כשאני חושב על זה שוב,

אם אתה רוצה להגביל את עצמך ל 20K תוכל לרכוש יונדאי גטס מהדגם עם המנוע החדש יותר (זה שחסכוני יותר בדלק),

יש את היונדאי הזו למשל ביד 2 (יש עוד רכבים כמובן):

יונדאי.png

פורסם

לדעתי לאופי הנסיעות שתיארת הכי יתאים רכב מיני (ולא סופר מיני שיזלול לך את התקציב), במיוחד כי מרבית הנסיעות הן לאוניברסיטה. רכב כמו הפיקנטו של קיה יכול להיכנס לתקציב ולעשות את העבודה נאמנה (למרות שממש לא חסרות עוד אופציות).

פורסם

אני לא חושב שסופר מיני תזלול לו את התקציב מכיוון שהוא לא קונה איזו הונדה סיויק או פולקסוואגן גולף.

אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין אחזקה של מיני לסופר מיני.

אגב, יש הרבה שרשורים של אנשים שמאוכזבים מצריכת הדלק של הפיקנטו וה I10 האוטומטיות אבל שוב,

כל אחד שיעשה מה שהוא חושב אם רכב מיני יספק את הסחורה - סבבה.

אישית אני חושב שחבל להתענות ברכב מיני שאפשר לקנות רכב קצת יותר מרווח.

פורסם

בגדול ברור שאני מסכים שרכב יותר מרווח זה גם יותר נוח, אבל הוא אומר שהוא גר קרוב לאוניברסיטה וצריך את המכונית בעיקר בשביל סידורים כאלו ואחרים. אם הייתי בנעליים שלו, הייתי מעדיף לקנות מכונית קומפקטית שמתאימה לתזוזה נוחה בתוך העיר (שעל הדרך גם תעלה לי פחות).

• תוכן חדש...