Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון על שדרוג המחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפרא טבא

ברשותי היום אינטל i5 3470 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך radeon hd6850. תוכנות וכו' עולות מהר יחסית וכנ"ל גם המשחקים, אבל קצב הפריימים לא מה שהוא היה פעם. אתמול התקנתי משחק שנקרא vermintide ולצערי אני לא יכול לשחק בהגדרות הגבוהות מ-low.

ההגיון אומר לי שצוואר הבקבוק הוא כרטיס המסך, שחגג לא מכבר 5 שנים ואני מניח שהגיע זמנו להחזיר ציוד. יש למישהו תובנות אחרות? איזה כרטיס מסך חדש כדאי לקנות? GTX970 עולה יותר ממה שאני רוצה להוציא, האם GTX960 יתן לי ביצועים טובים?

רב תודות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שים לב לב לבעיית זיכרון ב970 , ששם הוא מחולק ל3.5 ו0.5 שלא יודע אם פתרו או לא.

אני אישית התלבטתי לאחרונה בין 960 לRADEON 380 ובסוף החלטתי ללכת על ה960(עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסים של ניווידה). בGTA הכל רץ על ההגדרה הכי גבוהה רק בקטע של צריכת זכרון הייתי צריך להוריד טיפה מהגדרות הצללים אחרת המשחק נהיה איטי בצורה קצת מציקה.

בכל זאת אנחנו מדברים פה על טיפה יותר מצריכה של 4 ג'יגה ראם זכרון של הכרטיס מסך שהמשחק דורש. אם 970 זו תוספת לא משמעותית אז עדיף מן הסתם.

כמובן שרק עם זכרון 4GB ולא להתפשר על 2.

פורסם

GTX960 בוודאי יהיה הרבה יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלך וייתן לך שיפור מהותי.

תרשום איזה ספק כוח יש לך, שנדע אם הוא מתאים.

אגב, אם אתה שוקל להשתדרג מבחינת זכרון RAM, זה הזמן. המחירים של DDR3 עכשיו בקרשים. אני מאמין שאחרי שהDDR4 יכנס בצורה יותר טובה לשוק, יקרה לDDR3 מה שקורה עכשיו לDDR2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+ SSD.

אני לא גיימר וגם המכונה שלי ענתיקה, אבל כשהחלפתי לססד נרשם שיפור מרשים בהרצת משחקים.

צריך לזכור שמחשב הוא מערכת, מכלול. אי אפשר לשפר רק את הכרטיס מסך או רק את הזכרון, תמיד צוואר הבקבוק יעבור למקום

אחר. אני מאמין שעם שדרוג כרטיס המסך ומעבר לכונן ססד מהיר (מילה מגניבה, ססד) לא תזהה את המחשב שלך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אין קשר בין SSD לבין שיפור הביצועים במשחק, אלא רק בשיפור טעינת המשחק.

מה שנותן את השיפור בביצועי המשחק הוא זכרון/מעבד/כרטיס מסך.

במקרה של פותח השרשור, כרטיס מסך חדש ואני ממליץ בחום על ה970 אם ידך משגת, יתן לך את הבוסט הכה נחוץ לעומת ה6850.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז זה לא מדוייק, יש משחקים (כל המשחקים?) שצריכים גישה לזכרון הקשיח גם בזמן הריצה שלהם. אני יכול להעיד על שיפור עצום בביצועים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה-6850 שלך אכן כבר מיושן היום...ה-7870 הישן שלי בינתיים מחזיק מעולה, אך הוא מהיר כמעט כפליים משלך. GTX960 יהיה אחלה שידרוג אם אתה מוגבל בתקציב (משום מה בארץ כרטיסים מעל רמה בינונית עולים כמו אוטו משומש). תמיד אפשר עוד שנתיים לקנות משהו חדש יותר.

אגב, אני לא יודע על איזה תקציב אתה מדבר (פרטים, פרטים :)) אך יש לך את זה - שווה ערך ל-960 או טוב יותר, ועם 4GB.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ככלל לא תכננתי להוציא יותר מ1300, אבל אני רואה ש970 עם 4 ג'יגה עולה באיזור 1700, אז אני אוכל למתוח את התקציב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ארז זה לא מדוייק, יש משחקים (כל המשחקים?) שצריכים גישה לזכרון הקשיח גם בזמן הריצה שלהם. אני יכול להעיד על שיפור עצום בביצועים.

ככל הנראה, וייתכן מאוד שלאחר שהתקנת SSD בהתקנה נקייה, בצעת התקנת דרייברים חדשים, מערכת חדשה ולפיכך, השיפור העצום שחווית היה כתוצאה ישירה ממערכת חדשה ודרייברים עדכניים וללא אוברלאפינג של דרייברים ישנים ובעיות מערכת.

(סביר להניח שעל הדרך התקנת גם דרייברים חדשים ללוח האם).

מכיוון שבפועל, אין שום שיפור, שום שיפור בין SSD לבין HDD בזמן GAMING, זה חד וחלק ועובדתי. שיפור של 1-2% אכן נצפה אבל אלו סטיות תקן:

http://www.hardocp.com/article/2013/12/10/hdd_vs_ssd_real_world_gaming_performance/3#.VjNMTLcrIuU

וגם אם תחפש ברשת, תראה מבחנים ובדיקות.

מה שכן, אכן יש שיפור עצום של עשרות אחוזים כאשר שחקנים מבצעים שימוש ב FRAPS או הקלטת תוכן תוך כדי המשחק ומן הסתם, כאשר משתמשים ב SSD ה FRAME RATES של השחקנים מזנקת לשמיים מכיוון שה HDD לא מצליח לספק את הסחורה ברזולוציות ובמהירות ההקלטה של היום בנוסף לכך שהוא מנהל את כל המערכת וכו'.

הינה סרטון דוגמא:

*** לפותח השרשור:

קודם כל, על מנת שתדע עד כמה אתה צריך 970 לעומת 960, אתה צריך להכנס לרשת, לרשום GTX970 VS 960 ולהתחיל לראות ביקורות ויש המון אתרים כגון GURU3D ו TOMSHARDWARE ועוד אשר מבצעים בדיקות שכאלו כל הזמן.

רק שם, אתה תראה טבלאות בזמן משחקים וביצועים סינטתיים ולפיכך, תוכל לבחור.

האם התוספת שווה? האם ה 10 פריימים האלו שווים? (לפעמים בהחלט כן, בין 25 פריימים לבין 35-40 יש הבדל עצום כמובן).

לגבי כמות הזכרון, 4GB וכו', ברור לך שכרטיס חלש יותר בעלת 8GB זכרון RAM לא הולך להריץ את המשחק GTA V בהגדרות הכי גבוהות ב 50 פריימים לשניה נכון? זה שיש מספיק זיכרון זה בכדי לא לחנוק את הבאפר של הכרטיס ואת הכרטיס עצמו.

מי שכתב שהכרטיס שלו 960GTX מריץ על הכי הכי גבוה ברמה טובה מאוד, משקר. כי כנראה שהוא מקבל 30 פריימים גבוליים אולי לשניה וזה נראה לו טוב... אבל זה לא.

מכיוון שיש לי 780TI מומהר מאוד עם 3GB של זכרון ואני מריץ הכל על הכי גבוה וחלק על כמעט וכמובן שאני סידרתי כך שהצריכת זיכרון תגיע ל 2.95GB ואני מריץ על כמות פריימים מעולה (זה כרטיס של 3.5 אלף שקל בזמנו ועדיין נותן פייט יפה) לכן אני יודע על מה מדובר.

לכרטיס ה 970 יש אכן בעיה עם חלוקת הזכרון הפנימית שלו, הבעיה היא מאוד פשוטה, זכרון 3.5GB מהיר מאוד ו 0.5 איטי מאוד בעקבות חלוקה טכנית כזאת ואחרת, זה הכל.

ואכן יש באגים ובעיות בזמן מעבר ה 3.5GB. מומלץ פשוט במשחקים לא לעבור את הצריכה הזאת.

אבל... אני לא מבין את משתמשים עם מסכי FHD יכולים לעבור צריכה שכזאת. אני בעל מסך של 1440P שזאת רזולוציה של 2560 על 1440 ואני פוגע ב 3 GB ב GTA V עם קיצוץ קל פה ושם. מסכי FHD לא אמורים להשפיע בצורה קשה על הצריכה.

בקיצור, כמה כסף יש לך? לך על הכרטיס החזק ביותר שהתקציב מאפשר לך, לאחר שראית בדיקות ומבחני ביצועים. מאוד פשוט מאוד קל. אין לך מה לשאול אנשים עד שלא תראה ברשת... 970GTX VS 960.

פורסם

מי שכתב שהכרטיס שלו 960GTX מריץ על הכי הכי גבוה ברמה טובה מאוד, משקר. כי כנראה שהוא מקבל 30 פריימים גבוליים אולי לשניה וזה נראה לו טוב... אבל זה לא.

.

לא רשמתי בכמה פריימים המשחק רץ ואין לי ספק שאפשר יותר טוב עם כרטיסים יותר חזקים, אבל לשקר ? לא . התכוונתי להגדרות של המשחק ותו ולא. להגיד שאני משקר זו טעות וניסיון להטות את השרשור בצורה שלילית. אל תכניס לי מילים לפוסט.

פורסם

לגבי כמות הזכרון, 4GB וכו', ברור לך שכרטיס חלש יותר בעלת 8GB זכרון RAM לא הולך להריץ את המשחק GTA V בהגדרות הכי גבוהות ב 50 פריימים לשניה נכון? זה שיש מספיק זיכרון זה בכדי לא לחנוק את הבאפר של הכרטיס ואת הכרטיס עצמו.

בעצם אתה אומר שעדיף כרטיס חזק עם 4GB מכרטיס קצת פחות חזק עם 8GB? השאלה אם זה תקף גם אם מסתכלים לטווח הרחוק, עם משחק שנניח ידרוש 6GB, גם אז יהיה יתרון לחזק יותר עם 4?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש לי geforce 660 ti במחשב וכל משחק שהרצתי רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי שום בעייה.

אציין רק שאני לא גיימר גדול ושהמשחק היחיד ששיחקתי בו בעצמי הוא skyrim. אחי לעומת זאת היה משחק במחשב שלי בסופ"שים כשהייתי נוסע לחברה וגם הוא דיווח שהמשחקים רצו בהגדרות גבוהות ללא כל בעייה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...