Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן והבעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו מגאן 01 , אוטומטית שקניתי ב6500 לפני 4 שנים.

סה"כ היא נתנה תמורה מצויינת לכסף ויכולתי לחיות עם "בעיטות" בהעברת הילוך, ואפילו ביטלתי את הטרמוסטט בשביל לתת "אקמול" לבעיית התחממות.

אבל אצלי זה רכב שני שנוסע 10 ק"מ ביום , וזה מספיק.

השאלה שלי האם בשנה מסויימת רנו השתפרו וכבר לא סובלות מבעיות גיר וחשמל ?

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי, שיסע מעט מאוד, אבל לא מעוניין לבקר במוסכים.

התקציב הוא 15K

מה כדאי ? בינתיים ראיתי שבטווח המחירים האלו אפשר לקנות יונדאי אלנטרה 2007 או מגאן 2008

מה דעתכם ?

תודה

פורסם

תוסיף לך להתלבטות את קיה סראטו. אולי תשיג בתקציבך רכב אפילו חדיש יותר, משנתון 2009 או 2008. זו המקבילה של קיה לאלנטרה וזה רכב אמין למדי, שלא אמור לעשות לך צרות מיותרות.

פורסם

מגאן 2008 מהווה שיפור משמעותי באמינות כללית ואמינות הגיר בהשוואה למגאן 2001.

למטרות שלך, כמות הנסיעות ובתקציב נמוך מגאן 2008 תהיה מצויינת ( בתנאי שלא תיפול על רכב אשר נמכר בגלל תקלה יקרה לתיקון ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

30K+-, אבל נסגר בפחות מזה.

היה כאן מישהו שפרסם ב10K מגאן 2008 (אבל אחרי החלפת מנוע, כנראה נסעה הרבה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ואפילו ביטלתי את הטרמוסטט בשביל לתת "אקמול" לבעיית התחממות.

אמנם פחות קשור לקניה/מכירה, אבל ה"אקמול" הזה שלך דופק את האיברים הפנימיים - אתה נוסע רוב הזמן על תערובת עשירה מדי, לרוב המנוע שלך קר מדי ופחות יעיל, אתה מבזבז יותר דלק וגם מזהם יותר על הדרך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רנו ותחזוקה קמצנית לא הולך ביחד.

לא משנה מודל 2001 או 2015.

יש האומרים שרנו מגאן דור ראשון הייתה היותה איכותית מדור שני.

בכל מקרה, תחזוקה קמצנית והתעלמות מתקלות זה גורם מספר אחד שהוציא שם רע למכוניות האלה.

אתה קונה בזול, אבל לא תוכל לתחזק בזול וגם להנות מהרכב. זה לא הולך ביחד, במיוחד לא ברנו.

אם אתה מקבל את זה, מגאן 2008 במחירים שהיא נסחרת היום (תכוון יותר ל 20 אלף ולא ל 30) מהווה תמורה מצויינת לכסף.

פורסם

עקונית אתה צודק

מצד שני, לצרכים שלי הספיק אקמול - היא נוסעת כבר שנתיים בלי טרמוסטט , לוקחת 1 ל 10 דלק ומאז לא בילתה במוסך

אז נכון שזה לא תנאים אופטימלים , אבל לצרכים שלי , הפתרון ב 10 שקלים חסך הרבה..

• תוכן חדש...