Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר איתור/מעקב שמותקן בסתר ע"י המשטרה לרכבים ללא טסט תקופה ארוכה,קיים דבר כזה?

much
שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השאלה בכותרת,יש לי רכב ללא טסט כבר כמה חודשים וכל פעם שאני בא להניע/להזיז אותו לחנייה אחרת/לשטוף אני רואה ניידת משטרה חולפת על פניי ועוצרת בהמשך הרחוב למספר דקות, יש דבר כזה שהמשטרה שותלת בסתר ברכבים ללא טסט ע"מ לתפוס את הנהג נוהג ברכב או שאני סתם פרנואיד?

אין כמו קמארו עצבנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, יש משפט שאומר - זה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא עוקבים אחריך.

בכל אופן, ההרגשה שלי היא שמדובר בצירוף מקרים הזוי במיוחד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות"ש - זאת מחמאה למשטרה . אם המשטרה הייתה באמת עוקבת אחרי רכבים כאלו סימן שמצבה מצוין.

לצערנו יש להם חוסר בכח אדם ועוד שאר ירקות. לטעמי- לא נראה לי שזה מעניין אותם עד כדי לשתול אצלך איתוראן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דחוף לייעוץ פסיכולוגי/פסכיאטרי. :-(

בעבר גם אני חשבתי שהמשטרה או השב"כ שתלו לי שבב מתחת לעור אבל הכדור הצהוב עזר לי והיום אני אני חושב שדווקא המשרד לביטחון פנים היה מעורב בשערוריה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למשטרה אין זמן ורצון להתעסק עם מעשי אונס, שחיתות, סחיטה באיומים ונסיון להריגה, רק האוטו שלך בלי הטסט מעניין אותם ? :-)

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רק שמשטרה עוקבת אחרי נהגים שאין להם טסט באוטו אלה גם החיישן שמדווח על נסיעה ללא חגורה מחובר למוקד 100 ואם אתה נוסע ללא חגורה יותר מ 5 פעמים בחודש מתחילים לעקוב אחרייך מימ"ר תנועה...

:lol::lol::lol::lol::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסיכום: אין דבר כזה וסביר להניח שלא יהיה - מוצה וננעל

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...