Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה שקשורה לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:

עשיתי ביטוח חדש לאוטו ועשיתי גם ביטוח לרדיו טייפ על סך 1200 שקל , הרדיו טייפ הזה ממש דפוק בעצם אי אפשר לקרוא לו רדיו טייפ כי יש בוא רק רדיו..

לשאלה שלי...

אני יכול להודיע לביטוח שהוא נגנב וללכת למשטרה הם אפילו לא בודקים את העיניין רק אני יוציא את הרדיו טייפ הם יתנו לי אישור ואני יקבל רדיו טייפ בשווי 1200 שקל

זה טוב מדי או שאני טועה :?::?:

קשה באימונים קל בים

פורסם

עשיתי ביטוח חדש לאוטו ועשיתי גם ביטוח לרדיו טייפ על סך 1200 שקל , הרדיו טייפ הזה ממש דפוק בעצם אי אפשר לקרוא לו רדיו טייפ כי יש בוא רק רדיו..

לשאלה שלי...

אני יכול להודיע לביטוח שהוא נגנב וללכת למשטרה הם אפילו לא בודקים את העיניין רק אני יוציא את הרדיו טייפ הם יתנו לי אישור ואני יקבל רדיו טייפ בשווי 1200 שקל

זה טוב מידי, אתה טועה, חייב סימני פריצה אחרת זה די ברור שאתה שקרן, אם יש לך ביטוח שמשות ואתה רוצה להיות רמאי, זה אפשרי.

יובל.

פורסם

לשאלה שלי...

זה טוב מידי, אתה טועה, חייב סימני פריצה אחרת זה די ברור שאתה שקרן, אם יש לך ביטוח שמשות ואתה רוצה להיות רמאי, זה אפשרי.

עוד משהו , אם אני לא טועה , זוהי הגשת תביעה בביטוח , לפיכך יגבו ממך דמי כינון

הפוליסה. , בנוסף בחידוש הביטוח , הפרמייה שלך תעלה , והעדר התביעות שלך

( במידה ויש ) יעלם....

פורסם

לשאלה שלי...

עוד משהו , אם אני לא טועה , זוהי הגשת תביעה בביטוח , לפיכך יגבו ממך דמי כינון

הפוליסה. , בנוסף בחידוש הביטוח , הפרמייה שלך תעלה , והעדר התביעות שלך

( במידה ויש ) יעלם....

לירן בכלל לא טועה!!

כל חברות הביטוח מזכות אותך בסכום די נכבד בגין העדר תביעות, אין לך העדר תביעות אתה תשלם יותר, וזה יכול להסתכם ב1500 שקל בשנה (ברכב כמו שלי).

לי פרצו לרכב לפני כמה חודשים ועשו נזק של כמעט 1000 שקל, לא הפעלתי אפילו את הביטוח ושילמתי מכיסי.

השתתפות עצמית 750 שקל, יתכן שאצל נהג חדש זה כפול

שי

נ.ב , לעשות מה שאתה רוצה זה עברה פלילית, אתה מרמה את הביטוח

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

1. זו עבירה פלילית שעלולה להסתיים במעצר וכו'

2. ביטוח רדיו ואביזרים הינו תוספת למקיף ולא נכלל ב"ספירת תביעות"

3. תשלם השתתפות עצמית, תזכה לשיחה עם בלש פרטי וכו'....ממש לא שווה להסטבך בשביל איזה 700-800 ש"ח שזה משתקבל בסוף.

P.

• תוכן חדש...