Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

קניתי טפט השחרה לחלון, (פשוט) ואין לי מושג איך מתקינים אותו. ראיתי סיטונים ביוטיוב אבל לא הכל מובן לי, לדוגמה:

באיזה חומר מרטיבים את החלונות?

האם הטפט הוא מדבקה שצריך לקלף אותה? איך הוא נצמד?

מתקינים אותו בתוך הרכב או שאפשר גם בחוץ?

כל מידע יתקבל בברכה!

תודה.

פורסם

זאת מדבקה, מדביקים אותה בתוך הרכב ותוך כדי משפריצים מים עם סבון(יש כמה שיטות).

צריך לנקות טוב את החלון מכל לכלוך(מומלץ להשתמש באלכוהול רפואי 70% מדולל עם מים).

אם אתה לא בטוח איך עושים עדיף שבעל מקצוע בעד 100 שקלים בערך יעשה את העבודה כדי להימנע מבועות וקילופים.

פורסם

עדיף לך לא לעשות את זה בפעם הראשונה ללא נסיון. יכולה להיות תוצאה מאוד מגעילה.

כיום 2 חלונות כהים מאחורה לא צריכים לעלות יותר מדי כסף ברוב המקומות ואתה יכול לקבל גם איכות מצויינת.

פורסם

אם אתה רוצה להצליח לבד תקנה איזה 5 חבילות של גליונות!!

ואולי תצא עם תוצאה "סבירה". אני מאוד אוהב עבודה עצמית ובסוף הצלחתי המסקנה שלי בתחום הזה לא שווה חד משמעית!

החומר שקנית מן הסתם הוא מהזולים ז"א שהוא לא נמתח. מתקמט בשניה ומשאיר סימן. הכי קשה לעבודה.

פורסם

הבחור כבר קנה טפט. אני אומר שתנסה.

מה כבר יקרה? לא יישב טוב ואז תקלף ועל הדרך תלמד קצת.

ואז או שתנסה עוד פעם ועוד פעם עד שיעבוד לך, או שתפנה לבעל מקצוע שזאת האופציה העדיפה לדעתי.

בהצלחה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אם כבר יש לך טפט{פילם השחרה} אני חושב שכדאי לך לנסות לבד. תמיד אפשר להוריד את זה, רק תראה סירטוני

הדרכה ביוטיוב יש מלא.

פורסם

תנסה להיצמד להדרכה שראית בסרטונים, בסופו של דבר גם "בעל מקצוע" לא למד את זה בבית ספר לטפטים

גם הוא ישב על מדריכים או עם מדריך, או שהתנסה כמוך מא' ועד ת'

ונהיה " בעל מקצוע " כי מצחיק שכל יצור שעושה חלונות כהים באיזה ארבע מטר רבוע מושכר בסוף אזור תעשיה נטוש נחשב ל"בעל מקצוע"

בקיצור תנסה לקלוט את השיטה תעזר בחבר שיתן לך תמיכה ידנית ותעשה בהצלחה.

פורסם
מתעלק,

אפשר לקלף מדבקה שחורה מהחלון האחורי בלי לפגוע במפשיר האדים?

הפחידו אותי שאם מקלפים אותו המפשיר נפגע...

עד כמה שאני יודע זה באמת בעייתי.

פורסם

הבעיה עם ווילונים שצריך לקדוח ברכב. לא יודע מה איתכם אבל אני לא מוכן לזה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...