Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים בקליאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי היכן לפרסם, אז אם זה לא המקום אבקש להעביר.

ברשותי קליאו 0.9 טורבו, היום שנתיים על הכביש.

הרכב עבר 28500 ק''מ, בנהיגה סבירה נכונה ורגועה הכוללת האטה עם ההילוכים.

כיצד אפשר להסביר את התמונות הבאות:

נציגי השירות במוסך המרכזי בראשל''צ טוענים שהק''מ סביר להחלפת ברקסים!

איך זה ייתכן בכלל, בחיים שלי לא החלפתי ברקסים בפרק זמן כזה, הצלחתי למשוך יותר מ80 אלף ק''מ.

מה אתם אומרים?

מדובר אך ורק בברקס הימני, השמאלי תקין לחלוטין

20151019_074330.jpg

20151019_074343.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אפשר לסגור שרשור זה!

נמצאה האשמה למחדל....אישתי!!!

אחלה יום.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אפשר לסגור שרשור זה!

נמצאה האשמה למחדל....אישתי!!!

השתגעת?!

עכשיו, כשעברנו מתוכנית מוטורית לאופרת סבון?!

נו... מחכים לפרטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איכות החומרים ממש גרועה, ברשותי 1.2T, אחרי 23,000 לערך הצלחות עברו חריטה והוחלפו רפידות.

כמו כן חבר שברשותו 1.2 ידנית, אותה עבודה על הרפידות והצלחות.

לצערי כנראה האיכות ממש גרועה.

פורסם
הרכב עבר 28500 ק''מ, בנהיגה סבירה נכונה ורגועה הכוללת האטה עם ההילוכים.

האטה עם הילוכים זו נהיגה שגויה.

חפש בפורום לקבלת הסברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קיה סיד, טיפול 4 שנים ו-31K ק"מ - הוחלפו רפידות.

80 אלף ק"מ על אותם רפידות?

מה אתה מדרדר את הרכב בדרך לעבודה?

אבא שלי נהג על אותן צלחות ורפידות 90 אלף ק"מ על דייהטסו YRV, וגם אז החליף כחלק מטיפול שגרתי ולא כי היה רעש או מחסור בבלימה.

בכללי הרכב הצטיין בכל ה6 שנים וה100 אלף ק"מ שלו, נמכר עם המצבר המקורי, ומעולם לא ראה מוסך, אבל יש מצב שהבלמים בקליאו מעפנים, לא שדייהטסו נחשבת ללקסוס.. אבל אי אפשר להתווכח עם עובדות.

פורסם

אני החזקתי קרוב ל-80 עם רפידות מקוריות על אוקטביה ידנית.

לדעתי בנהיגה נכונה, יחד עם האפשרות להשתמש בבלימת מנוע בגיר ידני, אפשר בקלות להחזיק רפידות מעל 30K.

באף רכב אוטומטי שלי לא הגעתי למספרים כאלו.

פורסם
לדעתי בנהיגה נכונה, יחד עם האפשרות להשתמש בבלימת מנוע בגיר ידני, אפשר בקלות להחזיק רפידות מעל 30K.

אני מודה שאני לא חובב של הרעיון להאט (באופן שיטתי) רק בעזרת בלימת מנוע או עם בלימה מאוד מאוד עדינה.

נהג שעושה את זה בפירוש יכול להפתיע את אלו שמאחוריו, או לעכב אותם, למשל כשהם צריכים לצאת בפניה הקרובה והנהג מלפנים צריך להתחיל להאט בשביל פניה השלישית אחריה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...