Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב במכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לערער על תוצאות בדיקת רכב?

אני חשבתי שמחברים את הרכב למכשירים ומתברר שכל חוות הדעת של הבודק היא ע"ס עדות שמיעה:

"שמעתי רעשים בהחלפת הילוכים במאמץ", או "שמעתי רעשים בהגה בזמן סיבוב" וכול'.

נשמע לי עמו איזה קומבינה בין החברה ששלחה אותי לבדיקה לפני טרייד אין לבין מכון הבדיקה.

על סמך עדות שמיעה מבססים תוצאת בדיקה? בלי כל חיבור למכשיר?

פורסם

נשמע קצת הזוי. תדרוש ביצוע בדיקה במכון מוכר שאתה יודע שהוא אמין ולא משהו שהם שולחים אותך אליו כדי לקבוע את הערך של הטרייד אין

פורסם

זה היה מכון מוכר. מאד מוכר!

פשוט נרא לי שיש כאן קומבינה לכלבוטק.

בעקבות המסמך ההזוי שהמכון הזה הפיק לי היבואן הוריד לי 12000 שח ממחיר המחירון לרכב שלי.

פורסם

אין לי ספק שיש קומבינות בין מכונים למגרשים/טרייד אין. אני כותב גם מתוך ידיעה.

בשביל 12,000 הייתי מבטל את ההזמנה ונוסע לסוכנות אחרת להזמין.

A3

A4

פורסם

אבל איך אפשר לבסס בדיקה של מכון מממכובד על סמך מראה עיניים ומשמע אוזניים בלבד, בייחוד שמדובר גם על הערות על מנוע הרכב ורכיבים פנימיים? זו הרי שערוריה.

אדרבא, הייתי שמח אם היו מחברים הרכב לבדיקת מחשב. התוצאה ללא ספק היתה טובה יותר.

פורסם

בדקתי ומצאתי שהרכב כלל וכלל לא נבדק לפי הנדרש בנספח א'+ נספח ב' של תקנות משרד התחבורה ("

דרישות למפעלי תחזוקה המורשים לביצוע בדיקות רכב ומתן תעודות בדיקה על תקינות רכב

", עמ' 14-15).

הנספח מדבר על בדיקות ממוחשבות ופלט ממוחשב, ולא פלט על סמך חושיו החדים של הבוחן.

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/17361014.pdf .

או שאני לא קורא נכון את הנספח הזה?

• תוכן חדש...