Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 מסוחר(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אני לאחרונה מחפש רכב משפחתי ביד2, וכמו כן בקבוצה "פשפשוק-רכב" בפייסבוק.

אני לא מומחה גדול, זה הרכב הראשון שאני קונה בכלל וביד2 בפרט. אבל זה מרגיש כאילו כל מודעה, בלי יוצאת מן הכלל היא פשוט של סוחרים ואני לא יודע מה לעשות. יש את המשפט שאומר "אין בעיה עם סוחר, יש בעיה עם סוחר שמתנהג כמו מוכר פרטי", אני לא יודע אם אני צודק ב100% אבל בכל המודעות יש את אותם הדברים שחוזרים וחוזרים על עצמם כמו "בהזדמנות", "מוכר עקב נסיעה לחו"ל", "לא בשבת"....

ולמקרה יותר ספציפי, מישהי פרסמה מודעה בפשפשוק שהיא מוכרת פורד פוקוס 2007 עם 99K קילומטר ב23,000.

מצאתי את אותה מודעה ביד2 עם בדיוק אותן תמונות, אבל בשם רשום שם אחר לגמרי, של גבר בכלל.

מה זה אומר? האם להשמר לנפשי מהמקרה הזה? ולמה בכללי כל כך גרוע לקנות מסוחרים??? ומה לעזאזל לעשות??? אני חייב רכב!!

תודה

עריכה אחרונה על ידי Meirizon
פורסם

1. רכב לא קונים בלחץ, אלא מתוך יישוב הדעת.

2. פשפשוק רכב פתוח לכולם - גם לסוחרים.

3. הדגם שאתה מחפש מאד נפוץ, והייתי מנסה לחפש אחד דרך יד 2 ממוכר פרטי באיזור מגוריך - אני בטוח שתמצא כמה כאלה.

4. לרכוש מסוחר זה לא בהכרח לא מומלץ, אבל יש לדעת שבד"כ הסוחר לא יודע על מה שהוא מוכר הרבה - אם בכלל, ולכן יש לנקוט ב"כבדהו וחדשהו".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם כל הסעיפים שלך רק לגבי 3 - זאת בדיוק הבעיה! האנשים מציגים את עצמם כביכול כאנשים פרטיים, ואז אתה לאט לאט מגלה סימנים שמדובר בסוחרים. השאלה איך אני בורר את הפרטיים? איפה לחפש אותם? אם בכלל יש כאלה.

פורסם

פשפשוק רכב זה מצע לגידול סוחרים דמיקולו.

אם ממש חשקה נפשך ברכב הספציפי, תתקשר לבנאדם (איזה שתבחר) ותשאל. אם עדיין יבוא לך לראות את הרכב, לך אליו, ובקש לראות רישיונות.

יכול להיות שהוא לא בעל הרכב וזה לא אומר שהוא נוכל. (בחודשיים האחרונים מכרתי שתי מכוניות של חברים שלא רצו להתעסק עם זה, ובכל נקודת זמן אפשר היה לדבר עם הבעלים של האוטו).

בכל מקרה - כבדהו וחשדהו.

בדיקה אתה עושה במכון מטעמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...