Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משפחתי שנתון 2011/2012,מתלבט בין: (תקציב עד 80 אלף)

סקודה אוקטביה (1.2) TSI.

מאזדה 3 ספיריט (2.0).

פורד פוקוס (2.0).

חשוב מנוע חזק ורכב מרווח כולל תא מטען + צריכת דלק סבירה.

פורסם

מה עם רכבי סטיישן?

אוקטביה - לא הייתי קונה רכב עם TSI וDSG מחוץ לתקופת האחריות, מצד שני יש לה תא מטען מאוד פרקטי ושימושי. האבזור ברוב המקרים נחות מהמתחרות וכך גם הבטיחות (4/5 כוכבים במבחני הריסוק).

מאזדה 3 - סוחבת טוב עם המנוע הזה, מאובזרת, אמינה, אבל צריכת הדלק גבוהה מהאוקטביה.

פוקוס - גיר רובוטי שלא מראה בדיוק אמינות, גם ממנה הייתי ממליץ להתרחק.

מבין כולן הייתי בוחר ב3. (אלא אם כן הפוקוס היא מהצורה הקודמת ואז הייתי בוחר בה)

מה דעתך על רכב כמו רנו פלואנס 2.0 בנזין או 1.5 טורבו דיזל? יש גם את המגאן סטיישן שהיא פרקטית יותר ולדעתי איכותית ונוחה יותר עם מנוע 1.5 טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני דווקא לא הייתי מסתייג מהאוקטביה, אבל אם אתה רוצה מנוע חזק וחסכוני לך על ה-1.4 הוא מוצלח יותר מה-1.2.

עוד אופציה חסכונית עם מנוע חזק היא הסקודה ראפיד/סיאט טולדו מ-2013.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דור נוכחי או דור קודם של הפוקוס?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפוקוס מדגמי 2011 ואילך יש בעיות עפ גיר הרובוטי - לכן לא מומלץ להתעסק איתן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז עזוב, הגיר לא אמין במיוחד.

למה אתה מדלג על מה שאני כתבתי לך למעלה?

נשמע שזאת אופציה הרבה יותר טובה ופרקטית עבורך.

פורסם

את האמת לא מתחבר לצרפתיות...

ונורא התלהבתי מהפורד סטיישן מנוע 2000 דגם טיטניום צורה יפה רמת אבזור גבוהה מאוד גם בגרסאות הטרנד.

פורסם

אתה לא פותח האשכול עד כמה שידוע לי.

פורסם

ולנושא הבעיות אני שואל אומרים שלסקודה יש בעיות גיר עם מנוע tsi לפורדים נרשם שגם יש בעיות בגיר...ועדיין יש על הכביש סקודה ופורדים ובשפע

אז מה לכולם יש בעיות בגיר וכל האנשים אוכלים חרא מהרכבים

פורסם

הדור הקודם של הפוקוס לא היה ידוע עם בתור רכב עם גיר בעייתי,לכן כשהדור הנוכחי יצא הרכב היה די מרשים ולכן הליסינג קנה אותה בכמויות יפות,רק אחרי זה התברר שהגיר לא מזהיר בגלל זה אתה רואה אותם בכמויות,אבל פורד כבר לא מוכרת כאלה חדשים.

גם לגבי הTSI+DSG לגרמנים יש תדמית של רכבים אמינים כי הם גרמנים לכן גם אותם קנו כי לפני לא היו בעיות מיוחדות וגם פה רק אחרי זמן התחילו בעיות מצמדים,מכטרונים,פגם בשרשרת התיזמון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש המון אנשים שעדיין סובלים מהDSG. חבר של אבי מהעבודה רכש שנה שעברה טולדו 1.2TSI. עברו 17 אלף ק"מ, והופ - הוחלף גיר.

בנתיים עם כל הסטיגמות, הצרפתיות החדשות מציגות אמינות טובה מאוד. לפלואנס ולמגאן דיזל דווקא יש שם טוב ולא הייתי ממהר לפסול אותן כמו שאתה פסלת.

• תוכן חדש...