Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי אני הגעתי להביתה ונכנסתי בידיוק לחניה שלי ובכניסה שלה היה רכב שנסע רוורס ולא ראה אותי ונכנס בי.

נכנס לי בכל צד ימין של האוטו בדלת האחורית.

כמובן החלפנו פרטים וצילמתי את הרכב שלי והרכב שלו.

זו פעם ראשונה שזה קורה לי , הייתי רוצה לקבל הכוונה בנושא איך ומה צריך לעשות ומה מומלץ.

פורסם (נערך)

כמובן שזו אשמתו המלאה של הרכב שנסע לאחור. הוא צריך לשאת בנזק.

אני מקווה שהוא מודה באשמתו, ויחסוך לך את הטרחה של לתבוע אותו.

בכל מקרה, אתה צריך לפנות לסוכן הביטוח שלך/החברה הישירה שאתה מבוטח בה ולספר להם את מה שסיפרת כאן.

הם יפנו אותך לשמאי ולמוסך. אתה לא חייב לבחור בהם. אתה יכול לפנות לכל מוסך שאתה רוצה.

היתרון המשמעותי בפניה למוסך הסדר ולשמאי מרשימת שמאי הבית של חברת הביטוח שלך, הוא שבמקרה כזה הם ינהלו עבורך את ההליך של "דרישה בשם", מה שיחסוך לך הרבה כאבי ראש, וגם יאפשרו לך לשלם בהמחאות דחויות ל-90 יום, שגם אותן, בד,כ ימנעו מלפדות אם עדיין לא קיבלת את הפיצוי מהפוגע.

ברוב המקרים, גם תקבל מהמוסך עצמו רכב חליפי מהיום הראשון לתיקון, אם תבחר בהליך כזה.

לאחר שתתאם עם מוסך ושמאי (של הביטוח או שלא, לבחירתך) תכניס את הרכב לתיקון. השמאי יגיע למוסך, יבחן את הנזק, והתיקון יתחיל.

בסיומו, אתה משאיר המחאות דחויות במוסך, לטווח של בין 30-90 יום, תלוי אם בחרת במוסך ושמאי הסדר, או לא.

בזמן הזה, חברת הביטוח של הפוגע צריכה לשלם לך את הנזק כולו (כולל שכ"ט שמאי, וירידת ערך, אם היתה כזו, לפי קביעת השמאי) בהמחאה נגדית, אישית לחשבון הבנק שלך.

התשובה לאם זה יקרה לפני שיגיע מועד הפירעון של ההמחאות שאתה רשמת, תלויה בכך שהפוגע ידווח גם הוא בזמן לחברת הביטוח שלו על המקרה, ובכך שלא ימצא לנכון להיות "יצירתי" בתיאור ההשתלשלות שהובילה לתאונה, וגם בכך שחברת הביטוח שלו לא תנסה למצוא לך "אשם תורם" או שקר כלשהוא בשיטת מצליח.

במקרה כזה, תאלץ לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות, ולתבוע שם את נזקיך. זה הליך שיקח הרבה זמן (בין חצי שנה לשמונה חודשים) ואז תצטרך לחזור לפורום, ולהתייעץ כיצד לתבוע גם את הנזקים שיגרמו לך מהעיכוב בתשלום.

בהצלחה, ותעדכן.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...