Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב כפול 10'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ומבורך לכולם! אני בעיצומה של התלבטות: ברשותי סאב כפול של קיקר CVR 12 אינץ', אחרי תקופה ארוכה איתו החלטתי לשפר מבחינת סאונד את המערכת וללכת על סאב יותר קטן והרבה יותר מדוייק אבל עם דגש על עוצמה לא פחותה ממה שהקיקר סיפק, אחרי בדיקות מקיפות יצא לי לשמוע את ה T1 של רוקפורד בתיבה אטומה (התיבה של הקיקר הייתה פתוחה) ומאוד נהנתי, גם מעוצמה שהוא מספק (סאב תחרותי לכל דבר!) ובעיקר מהדיוק במקצבים מהירים הבעיה הגיעה כאשר הבנתי שיש אחד כזה ולא הצלחתי למצוא דרך נוספת להשיג אחד נוסף והחשש שאשרוף אחד בודד הלכה וגדלה, אחרי חשיבה ממושכת קיבלתי הצעה מפתה שהייתי שמח לשמוע את דעתכם בנוגע אליה, הסאב הבא: Morel Ultimo sc 10 אינץ' כפול, מכיוון שעדיין לא יצא לי לשמוע את הסאב הנ"ל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסאב וכמובן לשמוע הצעות נוספות, אם כבר בהמלצות נוספות עסקינן-שימו לב שאני שם דגש גדול על גודל הסאב, המטרה היא להשאר עם 10 אינץ' ולא לחזור חזרה ל 12 אינץ' כמו הקיקר, ההתקלה העיקרית שלי היא שאני רוצה יותר דיוק ולא לרדת בעוצמה, אני לא יכול לציין לכם סיגנון מוסיקה מועדף לשמיעה כי שומע מגוון מאוד רחב של ז'אנרים, מה שנשמע טוב באוזן נכנס לפלייליסט. אשמח לשמוע דעתכם ותודה מראש-אור.

פורסם

ובפעם הבאה אולי תכתוב בצורה שבן אדם נורמאלי יכול לקרוא לפני שהוא שם טיפות עיניים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...