Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוללה סיימה את חייה ? - iPhone 4S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לחברי הקהילה :)

לחברה מכשיר iPhone 4S, אומנם המכשיר כבר ישן אבל הוא מספק את הצרכים שלה כרגע .

המכשיר התחיל לעשות בעיות כבר לפני חודש, עדכון גרסה פשוט למכשיר הכניס אותו למצב BOOTLOOP ולא אפשר לעדכן, הוצאה של הסוללה והחזרתה והמכשיר חזר לעבוד והעדכון נעשה .

בשבוע האחרון הסוללה הייתה מתרוקנת בצורה מהירה מאוד מהרגיל, אתמול המכשיר היה בטעינה כשעה וחצי והטעין רק 17% .

היום בבוקר, המכשיר היה בטעינה כל הלילה ולהפתעתי הוא כבוי, מנסה להדליק - מראה לי את הסמל של הסוללה, המטען מחובר והמכשיר מראה סוללה אדומה.

כרגע המכשיר לא נדלק, גם שהוא מוטען .

הסוללה סיימה את חייה? .

תודה והמשך יום נהדר, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

סוללות לא מתות באופן פתאומי, זה תהליך הדרגתי. לעומת זאת ידוע שאפל משתמשת בעידכוני גירסה כדי "להרוג" את המכשירים הישנים שלהם. זו חלק מהמדיניות לגרום למשתמשים לרוץ ולקנות את המכשירים החדשים. ברור שמשהו בגרסה החדשה דפק משהו במכשיר, גם אם הוא עשה קצת בעיות קודם זו לא סיבה שהוא ימות לחלוטין באופן כל כך פתאומי בצורה כל כך קשה.

תנסה להחזיר את המכשיר לגירסה הקודמת שעבדה טוב, ותשאר איתה. אם זה לא אפשרי תנסה לראות עד כמה גרוע הוא יעבוד עם סוללה חדשה, ואם זה לא עובר טוב, תתכונן לקנות מכשיר חדש.

דרך אגב איך הצלחת לנתק את הסוללה ? ידוע שהמכשיר לא מאפשר את זה.

ברוך הבא למחלקה הסגורה של אפל.

[video=youtube;SpF_24wO3-E]

פורסם

תזמין סוללה מקורית מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-OEM-iPhone-4S-Battery-1430mAh-/191651102363?hash=item2c9f4bbe9b:g:0c0AAOSwMmBVvu~J

ואחרי שתחליף, תבצע ריסטור נקי למכשיר (כמובן תגבה את כל המידע קודם) רק כדי לשלול גם בעיית תוכנה בנוסף.

מרטינס, במכשירי אייפון 4 ו-4S מאוד קל להגיע לסוללה, בניגוד לקודמים ולבאים אחריהם.

Stay Dirty

פורסם

קל באופן יחסי לאפל :)

צריך מברגים קטנים בכמה גדלים ולהתעסק עם ברגים זעירים (קל מאד לאבד), ואחרי הפירוק של המכסה (באמת יחדית קל) ומגיעים לסוללה.

החלק היותר קשה הוא להחליף אותה - צריך להלחם בסוללה שמודבקת בדבק חזק למכשיר, כשיש סיכוי לא רע להרוס כמה פלסטיקים מסביב אם אתה לא ממש ממש זהיר.

פורסם

מה פתאום ? חוץ מהסוללה שאר הרכיבים יכולים לעבוד עשרות שנים בלי בעייה. אם המכשיר מספק את הצרכים של המשתמשת שלו והיא מרוצה ממנו, למה להחליף לה ?

פורסם
סוללות לא מתות באופן פתאומי, זה תהליך הדרגתי. לעומת זאת ידוע שאפל משתמשת בעידכוני גירסה כדי "להרוג" את המכשירים הישנים שלהם. זו חלק מהמדיניות לגרום למשתמשים לרוץ ולקנות את המכשירים החדשים. ברור שמשהו בגרסה החדשה דפק משהו במכשיר, גם אם הוא עשה קצת בעיות קודם זו לא סיבה שהוא ימות לחלוטין באופן כל כך פתאומי בצורה כל כך קשה.

תנסה להחזיר את המכשיר לגירסה הקודמת שעבדה טוב, ותשאר איתה. אם זה לא אפשרי תנסה לראות עד כמה גרוע הוא יעבוד עם סוללה חדשה, ואם זה לא עובר טוב, תתכונן לקנות מכשיר חדש.

דרך אגב איך הצלחת לנתק את הסוללה ? ידוע שהמכשיר לא מאפשר את זה.

ברוך הבא למחלקה הסגורה של אפל.

[video=youtube;SpF_24wO3-E]

אני מכיר את הסרטון הזה, אני רוצה לא להאמין שאפל עושה את זה, אבל מכשירים קודמים שהיו לי ובצעתי להם עדכון גרסה הם באמת עבדו פחות טוב אחרי העדכון.

ניתוק הסוללה התבצע בעמדה לטלפונים בקניון, לקח לי 40 ש"ח וזה היה לפני קצת יותר מחודש .

באותו זמן הזמנתי מברגים בעלות כמה שקלים באייבי, אבל אני דיי פוחד לפרק לבד .

תזמין סוללה מקורית מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-OEM-iPhone-4S-Battery-1430mAh-/191651102363?hash=item2c9f4bbe9b:g:0c0AAOSwMmBVvu~J

ואחרי שתחליף, תבצע ריסטור נקי למכשיר (כמובן תגבה את כל המידע קודם) רק כדי לשלול גם בעיית תוכנה בנוסף.

מרטינס, במכשירי אייפון 4 ו-4S מאוד קל להגיע לסוללה, בניגוד לקודמים ולבאים אחריהם.

לפני מה שהבנתי אין דבר כזה סוללה מקורית למכירה.

המחיר של הסוללה לא יקר, כמעט באותו מחיר אני יכל לקנות סוללה בארץ בלי לחכות את הזמן המתנה למשלוח .

קל באופן יחסי לאפל :)

צריך מברגים קטנים בכמה גדלים ולהתעסק עם ברגים זעירים (קל מאד לאבד), ואחרי הפירוק של המכסה (באמת יחדית קל) ומגיעים לסוללה.

החלק היותר קשה הוא להחליף אותה - צריך להלחם בסוללה שמודבקת בדבק חזק למכשיר, כשיש סיכוי לא רע להרוס כמה פלסטיקים מסביב אם אתה לא ממש ממש זהיר.

את המברגים רכשתי באיביי, אבל אני דיי מפחד לפרק לבד .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

איציק,

תקרא מה רשום בדף המכירה:

These are real batteries not the fake ones that most people sell. Genuine batteries have better battery life and are more reliable.

The only way to get a genuine battery is by pulling them out from new iPhones

בכל מקרה כשהיא תגיע אליך, אשמח לעזור לך בהחלפה.

Stay Dirty

פורסם
איציק,

תקרא מה רשום בדף המכירה:

These are real batteries not the fake ones that most people sell. Genuine batteries have better battery life and are more reliable.

The only way to get a genuine battery is by pulling them out from new iPhones

בכל מקרה כשהיא תגיע אליך, אשמח לעזור לך בהחלפה.

האמת שלא קראתי כ"כ רק הסתכלתי על המחיר :) , תודה בכל מקרה .

אני לא יכל להשאיר את החברה חודש ללא מכשיר, היא תהרוג אותי .

נדמה לי שיש לי סוללה כזו חדשה. מהיכן אתה בארץ ?

אני מראשון לציון, יוצא לי להיות גם הרבה בראש העין במידה וזה עוזר .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

מכסימום קונים איזה אנדרואיד "4 תמורת 400 ש"ח. מי שמסתפקת באייפון בן 4 תסתדר גם עם אנדרואיד בסיסי, לפחות כפתרון ביניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הטלפון הזה כבר סיים את חייו.

לגמרי. זאת לא אשמת החומרה, יחסית סבירה לטלפון ישן, אבל העדכונים קברו אותו מזמן.

אל דאגה, זה כבר לא ייחודי לאפל, גם גוגל עושה את אותו הדבר, בווריציאה שונה -

עדכונים שהולכים ותופחים ומחסלים לך את המקום הפנוי בטלפון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לגמרי. זאת לא אשמת החומרה, יחסית סבירה לטלפון ישן, אבל העדכונים קברו אותו מזמן.

אל דאגה, זה כבר לא ייחודי לאפל, גם גוגל עושה את אותו הדבר, בווריציאה שונה -

עדכונים שהולכים ותופחים ומחסלים לך את המקום הפנוי בטלפון.

רוב האנשים יכולים להמשיך להשתמש במכשיר בלי ליפול למלכודת של שידרוג גירסה.

אחרי שאנדרואיד 5 הרג את הנקסוס 7 שלי , החזרתי אותו לגירסה 4.4 ובגרסה הזו הוא יישאר עד סוף חייו.

פורסם
רוב האנשים יכולים להמשיך להשתמש במכשיר בלי ליפול למלכודת של שידרוג גירסה.

אחרי שאנדרואיד 5 הרג את הנקסוס 7 שלי , החזרתי אותו לגירסה 4.4 ובגרסה הזו הוא יישאר עד סוף חייו.

הבעיה שבעתיד הקרוב האפלקציות שאתה משתמש בהם ביום-יום כבר יתעדכנו ויפסיקו לתמוך ב4.4 ויידרשו עדכון ל 5 כדי לפעול.:?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...