Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוללה סיימה את חייה ? - iPhone 4S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה שבעתיד הקרוב האפלקציות שאתה משתמש בהם ביום-יום כבר יתעדכנו ויפסיקו לתמוך ב4.4 ויידרשו עדכון ל 5 כדי לפעול.:?

אין ספק שזו בעייה,

אבל כל עוד לא החלפת מכשיר אנדרואיד לא אמור לתת לך אפשרות להתקין גרסאות שלא תואמות את המכשיר שלך.

נוסף לזה אפשר בהרבה מקרים לנסות למצא באינטרנט את הגירסאות הישנות יותר שעבדו טוב, אני משתמש בכמה אפליקציות שמלוות אותי מתקופת הנקסוס1-גרסה 2.3, שמרתי אות קבצי ה APK שלהם בצד והתקנתי בלי בעייה על אנדרואיד 4.4.4 .

אני מניח שחלק מהאפליקציות באמת לא יעבדו על הגרסאות החדשות אבל למי שמשתמש בסלולרי בעיקר לשיחות זה לא יפריע יותר מידי, או בדוגמה שבשירשור הזה - מי שמכשיר 4S מספק את הצרכים שלה ממילא לא מחפש את החידושים האחרונים באפליקציות.

דרך אגב רק עכשיו מצאתי כמה מקורות למשחקי דוס הישנים ביותר למחשב כדי להשמיש מחשב פנטיום 2 נייד לילדים - מישהו זוכר את המשחק חתול רחוב או DIGGER ? ..

פורסם
צירפתי לך תמונות של הסוללה. אם פירקת את שלך, בדוק אם המספר שמתחיל ב 616 תואם לשלך

כן זו הסוללה, בדיוק אותם נתונים ממש כמו המקורית .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תוכן חדש...