Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
צריך לרכוש כבל בניפרד. אני רכשתי כזה ב300 שח

ממתין לפריצה של המערכת

איפה רכשת ? מה מיוחד בו שצריך לרכוש ?

דרך אגב,אצל Menaco או אצל תכנת שלהם אפשר לרכוש רישיון ב40 דולר התנקנה של Menavrus יהיה לך כולל חיבור מודם 3G וגלישה באינטרנט..הבעיה איך להתקין WAZE למערכת Medianav.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
צריך לרכוש כבל בניפרד. אני רכשתי כזה ב300 שח

ממתין לפריצה של המערכת

הכבל עולה 125 שח.

Look at this on eBay  http://www.ebay.com/itm/252392806839

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חבל על הכסף..אפשר לעשות את זה בעצמי ובקלות .לוקחים כבל אודיו של CD של פעם ומלחמים בקצה אחת בננה RCA נקבע ,קצה שני משחררים פינים ומכניסים אותם לפלג אוריגינלי,זה ממליצים בפורומים של דאצ׳יה .יש טבלה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש משהו ספציפי שאתה מעוניין לדעת? אני בקשר עם כמה בעלי סטפווי דיזל. יכול לברר עבורך אם יש משהו ספציפי.

פורסם

משהו ספציפי לא ,רק לגבי עניין של רעש וזריזות בהשוואה בנזין -לדיזל.

אני במלחמה עם עצמי האם שווה להוסיף לדיזל ורכב ייסע 70% בתוך עיר כל יום 10ק"מ בהלוך ו 10-14 בחזור.

יש כבר אנשים עם בנזין אבל לא שמענו תגובות ממחזיקי דיזל מסוג סטפווי.

מה עדיף ולמה ?

דרך אגב ,עשית טיפול לרכב ? מעניין לדעת איך טיפלו וכמה לוקחים.

פורסם

שלח לי הודעה פרטית.

באופן כללי לטעמי, אין ספק שהדיזל עדיפה. רמות הרעש לא גבוהות והרכב מרגיש טוב יותר על הכביש בגלל מונמט גבוה יותר. כמו כן משמעותית יותר חסוכנית בדלק. לדעתי האישית (ושל כמעט כל מי שדיברתי איתו) הדיזל בהחלט שווה את ההפרש.

כן עשינו טיפול ראשון. קיצרנו את הטיפול הראשון מ-20 אלף, ל10 אלף. עלה 700 ש"ח בערך (+- כמה ש"ח). במוסך מורשה קרסו בני ברק יש אחלה שירות והאנשים ממש בסדר. יש עוד שני מוסכים מעולים- אחד בראשון לציון ועוד אחד בחיפה שממש ממש מומלץ למי שגר בצפון.

פורסם
עלה 700 ש"ח בערך (+- כמה ש"ח). במוסך מורשה קרסו בני ברק יש אחלה שירות והאנשים ממש בסדר. יש עוד שני מוסכים מעולים- אחד בראשון לציון ועוד אחד בחיפה שממש ממש מומלץ למי שגר בצפון.

למה קיצרת ל10 אלף ועל מה לקחו 700 ש"ח ? אותי זה קצת מאכזב שטיפול ראשון שמחליפים כלום ברכב (שמן+פילטר שמן) עולה יקר(מבחינתי)

דרך אגב איך המזגן עכשיו ? זכור לי שהיה חלש בהתחלה והוספת גז.

פורסם

לא מאמין בטיפול פעם ב-20 אלף. מהניסיון של אנשים אחרים כדאי לקצר.

טיפול הבא יעשה לאחר עוד 15 אלף ק"מ (או שנה. מה שיבוא קודם).

לא זוכר על מה בדיוק, הוחלפו עוד כמה דברים קטנים בנוסף למה שרשמת. גם לדעתי זה יחסית יקר אבל זה המחירים במוסכים מורשים של יבואן (לא רק של קרסו).

המזגן עכשיו בובה! מקרר מצויין ויחסית מהר.

פורסם

למה לא מאמין ?:-)

אם יצרן מגדיר 20 אלף אז לא צריכה להיות בעיה אבל גם אני הייתי מחליף שמן ופילטר ב10..אבל לא ב700 שקל.לבד כן אעשה את זה.מעניין מה החליפו חוץ שמן ופילטר.

שמח מאוד בשבילך שמזגן תקין.

פורסם

בסדר גם פיג'ו- סיטרואן קבעו מרווח של 30 אלף למנוע ה1.6 שלהם ותראה מה יצא מזה. גם פיאט עם 30 אלף.

בשיחה שערכתי עם כמה חברים שמבינים ברכב (חלקם מוסכניקים) כולם ממליצים על צמצום מרווח הטיפולים ל15 אלף גג (ממש תקרה עליונה).

פורסם

תגיד לפני שהגעת והתחילו לטפל ברכב האם שאלת כמה זה יעלה ומה מחליפים ?

אולי הם כל כך "נחמדים" ומחליפים דברים נוספים כמו פילטר מזגן ועוד דברים שלא במסגרת טיפול ? אחרת לא ברור איך הגיעו לחיוב של 700 ש"ח.

האם מותר להגיע לטיפול עם חלקי חילוף מקורים שקנית לבד ?

האמת לא יודע מה קרה פיג'ו- סיטרואן ופיאט..

• תוכן חדש...