Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי זה כן סיפור,מנגנון מכאני להחליף באלקטרוני.

[ATTACH=CONFIG]451692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]451693[/ATTACH]

אני גם חושב שיש איזו בעיה אבל מברר עכשיו מה צריך בדיוק. אם זה לא סיפור רציני נלך על זה, אם כן אז נוותר. זה לא שהבקרה המכאנית נוראית, זה פושט יפה ולדעתי נחמד יותר כשיש כפתור פשו.

כשמייצרים מועדון צריך להיות בו יחוד מסוים. מהירות, עבירות, רטרו, וכד..

לקחת מכונית הכי סטנדרטית שיש, שהייחודיות היחידה שלה הוא המחיר, אותי זה מצחיק...

נהנים? אתם מרגישים חלק מהמורשת של מותג דאצ'יה... מי אני שיהרוס לכם את החלום.

הייחוד זה... דאצ'יה. למה צריך שיהיה ייחוד מסויים מעבר? ומה הקשר למורשת או מסורת?

הביאו מותג חדש, מארגנים טיולים ומחליפים מידע בין כל החברים לגבי תוספות מסוימות שיש בשוק, מחליפים מידע במידה ויהיה על תקלות (לא שמעתי בינתיים), על עלויות אחזקה ומכירים אנשים חדשים. מעבר לכך? לא רואה שום דבר רע ובהחלט נהנים!

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מועדון המדבקות גם יוצא לטיולים ומחלק חולצות יחידה... מגניב לא ידעתי. אם כך אני לוקח את דברי בחזרה וכמו שכתבתי מי שהייתה בבעלותו בעבר או בהווה או שלמד נהיגה על עגלת סופר סל (אפשר גם סופר סל דיל) או שקרוב משפחתו מדרגה ראשונה עבד אצל רמי לוי... מוזמן להצטרף למועדון שלנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא סופר סל וזה לא סופר סל דיל, זה שופרסל או שופרסל דיל.

בלי שום קשר, אני חושב שזה נחמד להשתייך לקבוצה כלשהי, גם אם מדובר רק בתוצרת הרכב.

פורסם

סולל הדרך אתה מפספס את הנקודה.

מבחינת היבואן מדובר בפרסום דיי זול. בשבת האחרונה ראו אותנו עשרות מטיילים במקרה הרע וכמה מאות במקרה הטוב. ראו אותנו מטיילים, ראו את הרכבים, חלק שאלו שאלות, חלק שמעו אותנו מדברים בינינו. ראו גם כמה סוגים של רכבים וכל זאת... כשהם בכלל לא היו צריכים להגיע לאולם התצוגה. ראו את המכוניות נוסעות, חלקן היו דיי נקיות חלקן מלאות בוץ. זה פרסום כמעט חינם ליבואן (כי לא נראה לי שהוא מרוויח כסף מהטיול הזה. 70 ש"ח מרכב וכשיש 30 רכבים בסה"כ זה לא ממש רווח).

מבחינתנו הבעלים זה נותן כמה דברים.

ראשית, אנחנו מכירים עוד אנשים, וזה נחמד בסה"כ להכיר אנשים ולהשתייך לקבוצה (כמו שאמר קריוס). שנית, אנחנו מכירים את המכוניות שלנו יותר לעומק. אבא נגיד נורא התלהב מהנוחות של הרכב ומהקלות בה הוא יכול לגמוע מרחקים מבלי להתעייף על עף המושבים הפשוטים. שלישית, זה יוצר קבוצה של אנשים שמכירים אחד את השני ויכולים ללחוץ על היבואן במידת הצורך (הורדת מחירי חלפים, הבאת דגמים נוספים כשהם ירוא ביקוש ועוד).

בנוסף, וזה שמעתי מכל אחד איתו דיברתי- כמעט כולם מאוד אוהבים את המכוניות שלהם. הם גם כולם מבינים שלא מדובר ברכבים מושלמים. ההפך הוא הנכון, לרכבים יש כמה חסרונות ביחד לאחרים אבל הם מבינים שזה הכי טוב שיש ביחס למחיר אותו אתה משלם. עם זאת, כמעט כולם יודעים שהרכב הבא שלהם יהיה עוד דאצ'יה. בחלקו הגדול מאוד זה בגלל הרכבים עצמם והמחיר שלהם ובחלקו הקטן גם בגלל שהיבואן מארגן ועושה ומאוד פעיל עם הקבוצה. מראה על איזו אכפתיות כלפי הבעלים.

פורסם
אני גם חושב שיש איזו בעיה אבל מברר עכשיו מה צריך בדיוק. אם זה לא סיפור רציני נלך על זה, אם כן אז נוותר. זה לא שהבקרה המכאנית נוראית, זה פושט יפה ולדעתי נחמד יותר כשיש כפתור פשו.

אני חושב שכסף הזה עדיף להשקיע בדברים אחרים ברכב ,עולי זה יותר יפה אבל לא משתלם מבחינת הכסף ופחות אמין.

אתה תראה שזה סרט ולא זול.

לגבי טיול שאתה מספר זה ממש סבבה ואחרים פשוט מקנאים ואפילו כואב להם שיש קבוצה שמתקדמת בכיוון הנכון ורובם מרוצים מרכבם.

אין שום ספג שמותג הזה יצליח כי בכל אירופה מותג הזה נמכר בכמויות גדולות תחת רנו או דאציה שזה בדיוק אותו דבר.

וגם בסוד קטן-קטן שגם קונצרן של ניסן בתמונה אבל זה כבר סיפור אחר ולא בדיוק על סופר סל.

.....

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת" :wink:

פורסם

היבואן גאון ללא ספק. חשיפה, בניית מותג... בכל הרצינות אחלה עבודה הוא עושה.

קחו מותג שלפני שנה אנשים רק זכרו לו את הדלתא 88 והחורים בגג לאוזנים והוא מוכר יפה מאוד.

באמת מוריד את הכובע.

ואני גם לא חושב שמדובר ברכב רע, נהפוך הוא. בטח שלא במחיר שלו.

מה שמצחיק אותי זה הרצינות התהומית ומועדון המעריצים של דאצ'יה

מינימום עקרב או סקודה יטי!

לא לכל דבר צריך לבנות מזבח, אבל אם היבואן הצליח להקים מזבח מעריצים לדאצ'יה... קטונתי!

בכל מקרה, תהנו מהרכב באשר תסעו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חה, אבל הדאסטר עולה על הסקודה יאטי בכל פרמטר בשטח.

ומי שטוחן פה על המועדון הם לאו דווקא נוהגי הדאציות.

וכבר הזכירו את זה כאן, למה נראה לך הגיוני שיש מועדון "עקרבים" אך שחא יהיה מועדון דאציות, האם מועדונים שייכים רק למי שמורם מהעם?

פורסם

חלאס כפרה, חפרת.

הבנו כבר בתגובה הראשונה, לא צריך לחפור על זה.

מועדון מעריצים מועדון מעריצות...יאללה שחרר.

פורסם

לא לכל דבר צריך לבנות מזבח, אבל אם היבואן הצליח להקים מזבח מעריצים לדאצ'יה... קטונתי!

יש גם מועדון וואגס, מה מיוחד ברכבים שלהם? ויש גם מועדון מאזדה, ומועדון לצרפתיות ומועדון ומועדון... במקום להגיד כל הכבוד על היוזמה, מה שתורם לתרבות המוטרית בארץ (ששואפת כולנו יודעים לאן), אתה כותב כאן "מצחיק אותי הרצינות התהומית ומועדון המעריצים של דאציה".

לי אין דאציה, כנראה גם בחיים לא תהיה, ועדיין לא כואב לי לפרגן להם. אם תפתח מעט את קו המחשבה שלך, אולי תבין גם את הכיוון שאני חתרתי אליו. אולי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד שיש יבואן שעושה משהו טוב ומיוחד עבור הקונים שלו, גם על זה מתלוננים?

ברור שהיבואן לא עושה את זה מטוב לב, אבל אין ספק שזו הדרך הנכונה והכי כיפית לרוכשים לבנות מותג בארץ, בין אם אתה מוכר אבארט' או דאצ'יה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יפה !! כל הכבוד !

האם שואב אבק חזק לרכב ? מה מומלץ? סינים יש לי מלא עושים עבודה טובה אבל לא מספיק חזקים.

איך הרכב הרכב שלך מבחינת הצרכת הדלק ומשיכות בעליות ובכלל ממה שהספקת להתרשם ממנו ?

פלוסים -מינוסים ?

פורסם

עד היום האוטו עשה 1200 ק"מ . אין לי עליות בקריות . אבל מנסיעה 1 לכרמיאל היה בסדר גמור בעליה . בסך הכל תידלקתי פעמים אחרי שקיבלתי אותו עם פול בחברה .

פורסם
מה שמצחיק אותי זה הרצינות התהומית ומועדון המעריצים של דאצ'יה

לא לכל דבר צריך לבנות מזבח, אבל אם היבואן הצליח להקים מזבח מעריצים לדאצ'יה... קטונתי!.

איפה ראית מועדון מעריצים? לי עדיין לא יצא להיתקל באדם אחד, בעל דאצ'יה, ש"סוגד לרכב". נהפוכו, כל מי שרכש את הרכב מודע בהחלט לחסרונות שלו, יודע בדיוק שהוא מקבל מוצר בסיסי יחסית (אבל מאובזר יופי) במחיר זול אבל... מוכן לקבל את זה, ויותר מזה כולם ממש מבסוטים מהרכב.

לא, אף אחד לא חשב שהוא דפק את המערכת, הדאצ'יה לא מסוגלת להתמודד עם עקרב בנס הרים וגם לא עם ריינג' רובר בשטח. אז מה?

אני באמת לא מבין למה אתה מרגיש צורך להיות מתנשא כלכך אבל אולי זה כי לך יש מספיק כסף לרכוש S65 AMG במזומן מהיבואן אז מותר לך. לא לכולנו יש כסף לרכב כזה אז נהנים ממה שיש, זה אומר שאסור לנו? קנינו דאצ'יה מסכנה אז מגיע לנו רק להגיע מהבית לעבודה וחזרה? אסור לטייל? אסור להינות מהרכב? אסור להיפגש עם עוד אנשים בעלי אותם רכבים?

טוב כמו שאמרתי, כנראה לדעתך אם אתה לא הבעלים של הטופ של הטופ אין צורך במועדוני רכב בישראל.

פורסם
כי לך יש מספיק כסף לרכוש S65 AMG במזומן מהיבואן אז מותר לך..

אולי זאת הבעיה -יש מספיק כסף לרכוש S65 AMG במזומן מהיבואן אבל היבואן לא מזמין אותו לטיול בשטח ובגלל זה כואב לו.:brickwall:

בפעם הבאה שיהיה טיול של דאציה תזמין אותו לתחרות בשטח ותבדקו מה נוסעה מהר וטוב יותר בשבילים לא סלולים ושטח דאצ'יה מסכנה או S65 AMG

אאא..ואל תשכח מצלמה :wink:

• תוכן חדש...