Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי החוצה לפני זמן מה וגיליתי שמישהו שפ משהו שנראה כנראה כמו צבע על כל האוטו...

אני בשעתיים האחרונות מקרצף את הררכב עם מטלית מיקרו ושמפו לרכב ואולי ירד 5 אחוז מהלכלוך, כל טיפת כתם הכי הכי קטנה דורשת שפשוף ממש חזק ומרוכז...

למישהו יש פתרונות?

פורסם

לא נראה לי שאנחנו מתכוונים לאותה פלסטלינה... תעשה חיפוש, תעבור על השירשורים הדביקים בפורום, יש המון הסברים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אולי תעלה תמונות?

איזה צבע שפכו? ואיפה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי תעלה תמונות?

איזה צבע שפכו? ואיפה?

אני לא יודע מה זה החומר הזה, אבל זה נראה כמו צבע לבן לקיר או משהו...

זה נראה כאילו זה נשפך מלמעלה.. הגג היה מפוצץ בשכבות שנתזו לצדדים.. היום שפשפתי כמו מטורף את האוטו במשך שעות והורדתי הרבה מהחומר.. העניין הוא שיש כתמים קטנטנים מאוד- עד קטנים בכל מקום, וכל כתם כזה נדרש להפעלה של כח על מרחב פעולה מאוד מצומצם.. זה יכול לקחת כמה ימים..

אתה יודע אולי על שיטה שתקל על התהליך? במכון שטיפה יוכלו להוריד הכל ם את הנקודות הקטנות?

אני אצלם תמונה מחר ואעלה, תודה !!

פורסם

החתיכה הלבנה זאת הפלסטלינה ובשפריצר יש חומר סיכוך,אני ממליץ על הסט הזה:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Carplan

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ניסיתי להוריד צבע עם פלסטלינה,אבל אם I.G אומר כניראה שכן,אני פשוט השתמשתי עם הסט הזה לשימוש אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, אפשר להגיד שהורדתי את רוב הצבע, אבל הבעיה היא כזאת, בכל הרכב עדיין נשארים כתמים של שפריצים של צבע.. חלקם קטנים מאוד.. נקודות- נקודות, לא רק על הפח.. על הגומי של הדלתות.. בין הגומי לפח.. בתוך הרכב.. כתמים קטנים בכל מקום..

שעל הכתם הכי קטן.. כדי להוריד אותו צריך לשפשף הרבה זמן.. וגם כל פעם צריך לחכות שהמים יתייבשו כדי שאני אוכל לראות את שאר הכתמים.. יקח לי שבוע ברצף כדי לנקות ועדיין ישארו כתמים בכל מיני מקומות...

השאלה היא, האם עם פלסטלינה ניגוב קליל יוריד את הכתמים אפילו הקטנים ביותר?

כי אם לא, אז אין לזה שום יתרון... וזה סתם הוצאה של כסף

פורסם

פלסטלינה תוריד את הנקודות הקטנות. קח שפריצר של מים חמים וקצת סבון כלים (חומר סיכוך יעודי בד"כ לא יהייה יעילבטמפרטורה ואני מניח שאין וקס א משהו כזה עם הרכב- וגם אם כן אז כנראה שהפלסטלינה תוריד אותו בכל מקרה).

תרסס את המים על האזור שאתה רוצה לנקות ותחליק את הפלסטלינה על הפח עד שתרגיש שהיא מחליקה ולא נגררת.

שים לב שצריך לעבוד בצורה רציפה עם הפלסטלינה (לא קדימה-אחורה אלא מעגלים או סימן אינסוף), בלי ללחוץ עליה, להשתמש בחתיכה קטנה יחסית (שיהייה לך "פיתה" בקוטר 3-4 ס"מ ועובי של 0.5) וללוש כל חצי דקה-דקה של עבודה

גומיות קצת יותר בעייתי- אפשר לשפשף ממש בעדינות עם הפלסטלינה (תעשה מעין "אצבע") או רק עם מטלית כלשהי.

נראה לי יספיק- http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-25-%D7%92%D7%A8%D7%9D-Meguiars.html

אולי אחד החבר'ה פה יתרום חתיכה של פלסטלינה סינית שגם תהיה בסדר (המשלוח לוקח חודש, אחרת הייתי שם לך קישור לקניה)

תראה בשרשור של הקניה\ מכירה אם מישהו מוכר פלסטלינה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
פלסטלינה תוריד את הנקודות הקטנות. קח שפריצר של מים חמים וקצת סבון כלים (חומר סיכוך יעודי בד"כ לא יהייה יעילבטמפרטורה ואני מניח שאין וקס א משהו כזה עם הרכב- וגם אם כן אז כנראה שהפלסטלינה תוריד אותו בכל מקרה).

תרסס את המים על האזור שאתה רוצה לנקות ותחליק את הפלסטלינה על הפח עד שתרגיש שהיא מחליקה ולא נגררת.

שים לב שצריך לעבוד בצורה רציפה עם הפלסטלינה (לא קדימה-אחורה אלא מעגלים או סימן אינסוף), בלי ללחוץ עליה, להשתמש בחתיכה קטנה יחסית (שיהייה לך "פיתה" בקוטר 3-4 ס"מ ועובי של 0.5) וללוש כל חצי דקה-דקה של עבודה

גומיות קצת יותר בעייתי- אפשר לשפשף ממש בעדינות עם הפלסטלינה (תעשה מעין "אצבע") או רק עם מטלית כלשהי.

נראה לי יספיק- http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-25-%D7%92%D7%A8%D7%9D-Meguiars.html

אולי אחד החבר'ה פה יתרום חתיכה של פלסטלינה סינית שגם תהיה בסדר (המשלוח לוקח חודש, אחרת הייתי שם לך קישור לקניה)

תראה בשרשור של הקניה\ מכירה אם מישהו מוכר פלסטלינה

מעולה, תודה רבה !!

אז היום אני אגמור עם האוטו, ואחרי הסופש אני אלך לקנות פלסטלינה ואעבור על כל הכתמים הקטנים, אתה יודע איפה אפשר לקנות באזור השרון? הום סנטר\אוטו דיפו?

האם זה גם יעיל לחלונות ולגומי?

יש פשוט חתיכות של צבע בכל מקום באוטו.. על הגומי ששל הגג לא הצלחתי להוריד גם עם שמפו ומטלית גם ששפשפתי ממש חזק..

• תוכן חדש...