Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10K לסופר לאנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

ביום שבת אני מתוכנן לעשות טיפול עצמי למיצובישי סופר לאנסר של אימי.

הטיפול יכלול החלפת מי קירור ברדיאטור (שכבר שינו את צבעם מירוק לצבע חר*..)

בקיצור רציתי להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים:

נושא הרדיאטור:

1. שאני מרוקן את הרדיאטור, אני מעוניין לרוקן מים במערכת הקירור. עכשיו התיעצתי עם בעל מוסך שאני מכיר והוא אמר לי שבדגם הספציפי אין צורך לעשות ניקוז אוויר אחרי המילוי במים החדשים. אמת?

2. רציתי מן הסתם לרוקן את כל המים במערכת הקירור, גם אלא שנמצאים במעברי הקירור בבלוק וכל שאר ההסתעפיות של מי הרדיאטור. גם את זה שאלתי את המוסכניק והוא אמר שאני יתניע את הרכב, יתן לו להגיע לטמפרטורת עבודה, יכבה אותו ואחרי 10 דקות יפתח את בורג הניקוז של הרדיאטור וככה יצאו כל המים מהמערכת. אמת? :)

3. צבע המים הנוכחי מעיד על מצב לא מזהיר של הרדיאטור מבחינת חלודה. אין גושים ממש אבל צבע המים טיפה חום. האם ישנו חומר מסויים שאני יכול לקנות שאם אני ישים אותו לפני שאני ישים מים חדשים הוא ימיס אבנית וינקה לי את המערכת מקורוזיות וחלודות למינהם?

עד כאן נושא הרדיאטור..... :)

עכשיו לגבי שמן מנוע...איזה סוג היה הכי מומלץ לרכב זה?? מבחינת רמת צמיגות וסוג השמן. יש לציין שאני יכול להביא שמן 26-40 (בחיים לא שמעתי על זה עד שבוע שעבר) בכמיות גדולות. מומלץ??

שאלה אחרונה להיום, איפה ממוקם הפילטר דלק בדגם הספציפי??

תודה רבה לכל העונים, אודה לכם אם תשיבו את תשובותיכם עד יום שבת בבוקר כי אחרי אז כבר לא יהיה רלוונטי.

אלון.

• תוכן חדש...