Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, צריך לתת לרמקולים קצת זמן להיפתח.

שנית, אני גם הייתי תולה את האשם כנראה ב-HU, אבל לא בגלל שהיציאות חלשות,

אלא אולי בגלל איקווליזציה מובנית בה (זה כמובן מתקשר יותר להפרדת הצלילים).

לא מומלץ (על תקן אסור?) לחבר רק סליל אחד בסאב.

מתוך ענין, אתה יכול להעלות תמונה עם הכיוונים במגבר?

יכול להיות שניתן לבצע כיוון מדויק יותר באמצעות סקופ ו/או מולטימטר ולנסות לסחוט קצת יותר מהמגבר (בבטחה).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שיחקתי גם קצת בכיוון מקווה שזה בסדר.. ומקודם שיחקתי גם עם הhu והפעלתי את מצב loud, נראה שיש שיפור אבל לא ממש בדקתי את זה כי לילה20151027_235229[1].jpg

פורסם (נערך)

אני לא מוצא חוברת הוראות אונליין, אז אינטואטיבית -

לדעתי בחיבור היי לבל, מתגי ה-Level צריכים להיות על 10V (ידרש כיוון גיין מחדש).

בהנחה שהסאב מחובר לערוצים אחוריים, את ה-LPF תרים לנקודה האדומה (רשום איפשהו מהי מייצגת?), את ה-HPF תוריד עד הסוף.

עדיף לא להפעיל (או סטינג ביניים לכל היותר אם קיים) לאודנס/באס בוסט למיניהם, משום שיש להם נטיה לגרום לעיוות.

יש עוד אפשרויות כיוונון מעניינות ב-HU הזה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אם שמים אותם על 10 העוצמה פוחתת משמעותית יותר, והגיין גם ככה על הכי גבוה ככה שלא יהיה לאן לעלות.

מחר ארים לנקודה האדומה, אין לי מושג מה היא מייצגת אבדוק אם יש לי חוברת של המגבר.

ה hpf של הסאב הכוונה?

דווקא עם הloud הייתה תחושה של התעוררות, אבל עוד לא ממש שמעתי בווליום גבוה במצב הזה.

אפשרויות כיוון זה רק סגנונות קבועים מראש classic,jazz וכו' והתאמה אישית ששם אתה שולט על הבס והטרבל, חוץ מזה כלום.

את הרמקולים האחוריים הוא השאיר מחוברים לhu זה תקין? בכל מקרה ה fader רק על הקדמיים שמחוברים למגבר..

פורסם

הגיין על הכי גבוהה?! נשמע לא תקין בעליל!

תוריד למינימום, תעביר ל-10V ותכוון גיין מחדש (תרים ווליום ל-75-80% בערך ב-HU ותרים גיין עד שנשמע עיוות ואז תחזיר קצת).

כן, ה-HPF של הסאב (למעשה ישמש כפילטר סאב-סוניק).

אם אני מבין נכון, אין אפשרות לקבוע LPF בלעדית אלא בעצם BPF, כך שלמעשה תחמת את הסאב באופן צר ולא נכון או שחתכת אותו לגמרי.

איך הוא השאיר את האחוריים מחוברים ל-HU?

מחוברים רק 2 ערוצים למגבר?

המגבר יודע לפצל את זה ל-4 ערוצים?

פורסם

אעשה מחר מה שרשמת, וכן 2 ערוצים הוא כנראה יודע לפצל כי שומעים גם בסאב וגם בקומפוננט, (או שאולי הוא פיצל לפני החיבור למגבר? הגיוני?) אבל יכול להיות שזה בעצם מה שמחליש לא? בכל מקרה כנראה מחר אחזור אליו נראה מה הוא אומר.

פורסם

טום עשית מה שרשמת, יש שיפור משמעותי באיכות אבל העוצמה עדיין די חלשה, העניין של חיבור האחוריים לא תקין? כדאי לחזור אליו?

פורסם

אין לי מושג. יכול להיות שחלק מהדברים מקבלים מענה בחוברת הפעלה.

אבל אם מראש אין לך כוונה לעבוד עם האחוריים (והעדת שהעברת פיידר קדימה לחלוטין), אז לא רואה סיבה למה לא למשוך את הקווים שלהם גם למגבר.

פורסם

הייתי אצל שרון לא מזמן הוא שמע על מה אני מדבר וסיכמנו שמחר אגיע והוא ינתק את האחוריים ויחבר למגבר.

במידה וזה לא יעזור הרבה, הוא הציע לי מין מכשיר כזה שכחתי את השם שמגביר בעצם את היציאות של הhu ויש לו גם בורר לסאב.

טום שוב תודה על הכל ממש עזרת לי

פורסם

בטח שאתה לא מרוצה.

אין מה להשוות את האיכות והעוצמה שאתה מקבל ממכשיר קלריון CZ702

למערכת מקורית ועוד עם שימוש במנחת מובנה של המגבר.

אני מניח שמה שהוא הציע לך זה ליין דרייבר

זה עשוי לעזור במידה מסויימת ,אבל זה בהחלט לא תחליף למערכת עם סיגנל איכותי.

פורסם

אכן עכשיו למדתי להעריך את הקלריון אפילו יותר

אכן זה ליין דריבר, ראיתי את המחירים באינטרנט וממש לא בא לי להיכנס לעוד הוצאה.

ההיגיון אומר שאם אין פיצול העוצמה תוכפל אני מקווה שכך יהיה ואז הבעיה תיפתר. במידה ולא, אשקול בהמשך הוספה של הליין דרייבר.

פורסם

לא הייתי אצלו עדיין דחינו את זה למחר, היום ביצעתי ניתוק של הפיצול וחיברתי רק את הקומפוננט, אני לא מרגיש שינוי משמעותי אם בכלל יש.

עדיף להשקיע ולקנות מנחת? מה שהוא הציע לי אז זה מנחת של powerbass 4 ערוצים אני חושב שזה זה.

שאלה אחרת יש אפשרות לחבר את הקלריון איכשהו למולטימדיה?

פורסם

איך המוצר הזה? יש גם כאלה מבוססי אנדרואיד, זה שדרוג לעומת מה שיש לי עכשיו? יש מכשירי pioneer/clarion שיכולים להתאים ולשמור על הכפתורים המקוריים + שליטה מההגה?

פורסם

ממה שאני מבין

המגבר הוחלף בריינבו שהוא שידרוג על הקראנץ

הסט קומפוננט הוחלף בסט של ריינבו איכותי שהוא שידרוג על הטמפו

כל שאר החלקים נישארו זהים ממה שהבנתי.

ההבדל היחיד הוא הקלריון מול המערכת המקורית של ה C4

ועם שימוש במנחת שעל המגבר ,וזה הבדל מאוד גדול.

בשורה התחתונה אני לא מאמין שתהיה מרוצה עם

מנחת חדש או עם מערכת אנדרואיד ,אתה כבר רגיל לאיכות מסויימת שלא יכולה להיות מושגת

ללא שימוש במכשיר כמו הקלריון CZ702 או מכשיר דומה לו ,אין מה לעשות אבל ברגע

שמתרגלים ליותר טוב קשה ללכת אחורה.

פורסם

אוקיי, אני מבין שאין טעם להחליף מכשיר שלא איכותי מספיק כמו הקלריון.

מה שכרגע חסרה לי זה עוצמה איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?

• תוכן חדש...