Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

waze החליט לבד להפעיל את עצמו כל בוקר ולקבוע לי מסלול לעבודה, מה עושים?

Ron Poh
שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כאמור בנושא, וויז השתגע והוא החליט שאני חייב כל בוקר לנסוע לעבודה.

ואז בנוסף הוא גם שולח לי הודעות שעקב עומס הוא מעדכן לי את המסלול.

מה קורה פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוגל מקפיץ now cards כבר מזמן עם "זמן משוער לעבודה". מועיל

אני כמוך היום בפעם הראשונה קיבלתי נוטיפיקיישן של WAZE שהחליט שכביש 2 עמוס מאוד והוא הולך להציע לי דרך אלטרנטיבית

אני כזה wat :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיצ'ר?

כזה שעובד מבלי לשאול אותי?

אני נוסע למשרד רק פעמים בחודש (אולי), אז הוויז יחליט בשבילי שאני נוסע כל בוקר, למה מיהו?

פעם היה וזה בסדר, שאם הייתי מדליק את התוכנה בבוקר היא הייתה מציע (שואלת) אם לנסוע למשרד.

היום התוכנה כבויה והיא על דעת עצמה נדלקת (בצורה סמויה) וקובעת לי מסלול למשרד, אני מגלה את זה בגלל שאני מקבל הודעות מוויז על עיקובים במסלול עקב דיוווחי תנועה חדשים, זה כבר חוצפה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיצ'ר?

ברוך הבא לעולם האנדרואיד.

אתה יכול לבטל התראות בהגדרות של וייז

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיצ'ר?

אני נוסע למשרד רק פעמים בחודש (אולי), אז הוויז יחליט בשבילי שאני נוסע כל בוקר, למה מיהו?

פעם היה וזה בסדר, שאם הייתי מדליק את התוכנה בבוקר היא הייתה מציע (שואלת) אם לנסוע למשרד.

היום התוכנה כבויה והיא על דעת עצמה נדלקת (בצורה סמויה) וקובעת לי מסלול למשרד, אני מגלה את זה בגלל שאני מקבל הודעות מוויז על עיקובים במסלול עקב דיוווחי תנועה חדשים, זה כבר חוצפה.

ומיד מיד אחרי זה הוא גם ישדך לך נוסעים פוטנציאליים:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה

Hitchhiking-Hot-Girl[1].jpg

לא תעצור? :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה

[ATTACH=CONFIG]440764[/ATTACH]

לא תעצור? :lol:

תזכירו לי למה לעצור.

האם שני הקרעים במכנסיים זה להסרת המכנסיים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תזכירו לי למה לעצור.

האם שני הקרעים במכנסיים זה להסרת המכנסיים?

זה בסיסי, הקרעים מרמזים על שחיקה מוגברת של הבד עקב הורדה ולבישה בתדירות גבוהה של הבגד. וכל אחד שיסיק את המסקנות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הבנתי! שהיא הולכת לשירותים הרבה :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה

[ATTACH=CONFIG]440764[/ATTACH]

לא תעצור? [emoji38]

רואים שהיא בלונדינית, הרכב מגיע מהכיוון השני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...