Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה עם היונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לפני שנה קניתי ממגרש רכב יונדאי גטס 2007 דגם GLI ב19 אלף. הרכב הגיע עם 92 אלף קילומטראז', במצב טוב. אחרי שבעל המגרש החליף ברכב איזשהי טבעת בגיר כדי שלא יחליק, קניתי את הרכב.

אז מה הרכב עבר בשנה הזאת?

חודש אחרי הרכישה עשיתי טיפול גדול לאוטו שכלל החלפת פילטרים,שמנים, פלאגים, רפידות בלמים, טיימינג ופילטר אוויר. מאז הרכב עבר רק החלפת צמיגים, ג'אנטים חדשים והחלפה של תרמוסטט ובית תרמוסטט. מעבר לאלה לא היו שום בעיות לרכב(טפו טפו טפו). הרכב כיום על 99 אלף קילומטראז(למעוניינם לרכוש:-P) והחודש אעשה טיפול לרכב.

מעבר לטיפולים, כמובן שהרכב נותן עצמאות מלאה ובהחלט אחת הרכישות היותר טובות שעשיתי בחיי.

דלק יוצא לי למלא פעם בשבוע וחצי- שבועיים...

תמונה עדכנית:

IMAG1346.jpg

פורסם

איך GLI?

מראות וידיות שחורות, זה GLF.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה מנוע? איזה גיר זה?

תפרט עוד קצת, להגיד 'אני מתדלק פעם בשבועיים' ומצד שני לנסוע 7 אלף בשנה, זה שאלה מתמטית לכיתה ט' כנראה, תפרט קצת יותר כמה אתה נוסע או מה צריכת הדלק שיוצאת לך בתדלוקים שאתה בודק.

עצמאות כל רכב יתן לך, מה שמפריע לי בגטס היא נוחות הנסיעה, בידוד רעשים ועוד מאפיינים של רכב זול, אבל בגדול גם אני מרוצה :)

פורסם
איזה מנוע? איזה גיר זה?

תפרט עוד קצת, להגיד 'אני מתדלק פעם בשבועיים' ומצד שני לנסוע 7 אלף בשנה, זה שאלה מתמטית לכיתה ט' כנראה, תפרט קצת יותר כמה אתה נוסע או מה צריכת הדלק שיוצאת לך בתדלוקים שאתה בודק.

עצמאות כל רכב יתן לך, מה שמפריע לי בגטס היא נוחות הנסיעה, בידוד רעשים ועוד מאפיינים של רכב זול, אבל בגדול גם אני מרוצה :)

מהסתכלות על ההודעה שלך אפשר עוד לחשוב שהוא חייב לך משהו.

אם אתה אומר שכל רכב נותן עצמאות כנראה שלא הכרת כמה מנפלאות המכניקה הצרפתית :lol:.

אתה הופך להיות תלוי במוסך יותר מאשר היית תלוי בתחבורה הציבורית לפני רכישת הרכב ;)

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

הסיכום פה עם הרבה חוסרים,חסר צריכת דלק,מחירי טיפול,דברים שאהבת ופחות אהבת,מחיר ביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך GLI?

מראות וידיות שחורות, זה GLF.

היינו בדיון הזה כבר ידידי

GLI הגיעה עם ידיות ומראות בצבע הרכב.

הרכב עבר תאונה כלשהי מקדימה? לטמבון הקדמי יש צבע שונה מהצבע של הרכב.

זו הגטס הכי שנויה במחלוקת בפורום הזה לדעתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
היינו בדיון הזה כבר ידידי

זו הגטס הכי שנויה במחלוקת בפורום הזה לדעתי

לא זכור לי, מעניין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מהסתכלות על ההודעה שלך אפשר עוד לחשוב שהוא חייב לך משהו.

אם אתה אומר שכל רכב נותן עצמאות כנראה שלא הכרת כמה מנפלאות המכניקה הצרפתית :lol:.

אתה הופך להיות תלוי במוסך יותר מאשר היית תלוי בתחבורה הציבורית לפני רכישת הרכב ;)

לא חייב כלום, אבל תמיד מעניין לשמוע עוד קצת ממישהו שנוסע ברכב דומה לשלי.

מצחיק אותי שאתה נוהג בצרפתית ומדבר ככה, מזוכיסט?

פורסם
איזה מנוע? איזה גיר זה?

אני בת... וזה מנוע 1400 אוטומטי. ואני נוסעת די הרבה, לא בדיוק יודעת כמה קילומטרים ביום אבל די הרבה

פורסם
הסיכום פה עם הרבה חוסרים,חסר צריכת דלק,מחירי טיפול,דברים שאהבת ופחות אהבת,מחיר ביטוח.

לא יודעת צריכת דלק אני לא מודדת...מתארת לעצמי 11:1 12:1 משהו כזה....טיפול תלוי מה צריך להחליף אבל החלקים זולים...נגיד כל הטיפול הראשון שעשיתי לרכב עלה הכל ביחד 1500.

ביטוח עולה לי 3400 מקיף+חובה(אני בת 24). חוץ מהדלק שדי מבאס לפעמים, אני מתה על הרכב שלי, כל עוד נוסע ומביא אותי ממקום למקום אני שמחה.

פורסם

מחיר מצוין לביטוח,אם שמרת את הקבלה מעניין לראות מחירי חלפים,אם תוכלי לצלם ולעלות יהיה מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני בת... וזה מנוע 1400 אוטומטי. ואני נוסעת די הרבה, לא בדיוק יודעת כמה קילומטרים ביום אבל די הרבה

לא יכולתי לנחש שאת בחורה :)

7000 בשנה זה יוצא 130 קמ בשבוע, כלומר על כל 260 קמ ואולי 300 את ממלאת מיכל, שזו צריכה של 1:8 אפילו, תלוי באיזה שלב את ממלאת בכל אופן, זה ידוע שגטס אוטומאטית לא תורמת בצריכת הדלק, אבל נו מילא, הוצאות של 400-500 שקל דלק בחודש זה זניח, לדעתי לפחות.

פורסם
לא חייב כלום, אבל תמיד מעניין לשמוע עוד קצת ממישהו שנוסע ברכב דומה לשלי.

מצחיק אותי שאתה נוהג בצרפתית ומדבר ככה, מזוכיסט?

הומור, אנחנו קוראים לזה הומור.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...