Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה להשקיע על מגני רוח לחלונות?

מרגישים הבדל? האם כשפותחים את החלון נעלם הרעש העמום הזה של אקוסטיקה לא טובה (לדוגמא החלון האחורי) שצורם לאוזניים ולשאר חלקי הגוף וכולם צועקים "מי פתח חלון?? כי אם זה פותר את הבעיה אני קונה!

אם הקניה היא כדאית, האם הדיל הזה שמצאתי בוואללה שופס שווה משהו?

Screenshot_2015-10-11-09-32-53.jpg

פורסם

הרעש שאתה מתאר נחלש אבל לא נעלם, לי אישית התקינו במוסך מורשה של KIA ואחד מהם נשבר לחצי כשירד ברד... לא מתחבר לשטויות האלה.

פורסם

להתקין את זה נראה לי לא מסובך זה פס דבק..

להישבר זה ישבר בברד זה כולה פלסטיק.. השאלה אם זה באמת עושה את התפקיד שלו.. מגן מגשם ומפחית רעשים

פורסם

קיבלתי מתנה מחבר מגיני רוח כשקניתי את האוטו.

בזבוז כסף מוחלט!

השימוש היחידי שאני יכול לחשוב עליו לגביהם - בזמן גשם ניתן לפתוח את החלון מעט וטיפות לא יחדרו פנימה.

היות ואני לא ממש גר בלונדון, והרעש עם חלון פתוח מעט הוא איום ונורא (עדיף כבר לפתוח את החלון במלואו מבחינת עוצמת הרעש), אין סיכוי שהשטות הזו תורכב שוב פעם.

לגבי הנוכחיים - עצלנות נטו משאירה אותם מורכבים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
קיבלתי מתנה מחבר מגיני רוח כשקניתי את האוטו.

בזבוז כסף מוחלט!

השימוש היחידי שאני יכול לחשוב עליו לגביהם - בזמן גשם ניתן לפתוח את החלון מעט וטיפות לא יחדרו פנימה.

היות ואני לא ממש גר בלונדון, והרעש עם חלון פתוח מעט הוא איום ונורא (עדיף כבר לפתוח את החלון במלואו מבחינת עוצמת הרעש), אין סיכוי שהשטות הזו תורכב שוב פעם.

לגבי הנוכחיים - עצלנות נטו משאירה אותם מורכבים.

הבנתי אחי תודה על התגובה.

• תוכן חדש...