Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקוס שלי יש מזכרת מהבעלים הקודם: שפשוף רציני בצד הימני של הרכב כתוצאה מחנייה לא מוצלחת.

עיקר הנזק בכנף אבל יש שריטות די עמוקות גם בדלת הנוסע, ובמיוחד בידית (מצורפת תמונה).

עשיתי סיבוב בגבעת שאול: במוסך פחחות ידוע רצו יותר מ-2000 ש"ח לתיקון. הפחח שלי ביקש 1000 על תיקון הכנף והמליץ לא להתעסק עם הדלת (בזבוז כסף כהגדרתו).

אתמול הייתי בפתח תקווה ונכנסתי לפחח אקראי. הוא ביקש 1000 ש"ח על הכל.

האם 1000 ש"ח לתיקון הדלת והכנף זה מחיר סביר או שמדובר בזול מדי=עבודה גרועה?

והאם מישהו מכיר מוסך ירושלמי מומלץ שיכול לתת הצעת מחיר טובה או דומה לזו של הפחח מפתח תקווה?

CAM00269.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי 1000 זה זול מדי. זה מחיר שבקשו ממני על תיקון קטן בדלת בלבד.

אבל גם פחח שמבקש 2000, זה לא מבטיח שיעשה עבודה טובה.

תעשה עוד סבב פחחים באזור ותגיד שאתה מעוניין בעבודה עם כמה שפחות חומר פחחים, צור רושם שאתה פדנט וקפדן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי התמונות פוליש יוריד את רוב השיפשוף, יש מצב שצריך צביעה נקודתית בקילופי הצבע(איפה שיש פסים שחורים).

את המכה אפשר להוציא בשטית הpdr.

מחיר סביר בהחלט.

פורסם

התמונה קצת מטעה ולכן כתבתי שהשריטות די עמוקות. ובמוסך פחחות רגיל לא נראה לי שעושים pdr.

השאלה היא האם מחיר של 1000שח זה סביר עבור עבודת פחחות וצבע או שעדיף להתרחק

• אחראי פורום
פורסם

1000 ש"ח זה זול מדי. יש גם כיפוף מעל ידית הדלת. מניח שהכוונה של אותו פחח זה למלא את הפגיעות ולצבוע.

לא חייבים רק PDR, לפחחים טובים יש מכשירים למשיכת הפח בצורה כזו שבסוף נדרש מעט חומר מילוי.

2000 ש"ח זו הצעה שנשמעת יותר קרובה למציאות אבל בלי לדעת מה עושים, מה רמת הצביעה, מה רמת ההתאמה -

אי אפשר לשפוט. צריך לבדוק אותם בקפדנות אם חשובה לך התוצאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תודה על ההמלצה אבל אני ירושלמי, וראשון רחוקה מדי.

יש המלצות יותר קרובות?

בירושלים מוסך המרכבה עושה עבודת פחחות יפה מאוד.

פורסם

2000 ש"ח היה ועדיין נראה לי מחיר קצת יקר לתיקון כזה. על מכה הרבה יותר רצינית מקדימה שילמתי בערך סכום כזה לפני כמה שנים והתוצאה הייתה משביעת רצון מבחינתי.

פורסם

תן לי להגיד לך משהו לא פופולרי, אני גם ירושלמי והייתה לי מכה דומה מאוד לשלך בפיג׳ו.

בנוסף לכך היו כל מיני מעיכות וכמו כל פיג׳ו שמכבדת את עצמה הצבע היה שרוף בכל מקום. שמעתי הצעת מחיר אצל כל מיני מוסכים יהודים, בסביבות 6000 שקל לפחות ולצבע כל האוטו. לפני שהתחיל גל הטרור לקחנו את האוטו לחיזמה שם עשו לנו את כל העבודה ב1500 שקל ולדבריהם צבע מקורי מטאלי לפי קוד החברה.

לא נכנס לעניין של אם הוא מקורי או לא וכמה זמן הוא ישרוד, אני יודע שקיבלתי רכב חדש, בלי שריטה, ב1500 ש״ח.

כשהיחסים הנורמליים עם הבני דודים יחזרו לסורם אני ממליץ לך לבדוק את האופציה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כל עוד תגיד לבחור שאתה מעוניין בצביעה בכמה שכבות של צבע ושכבת לקה והוא יראה שאתה מבין יחסית

בטח יוסיף אז למחיר עוד 200-300 שקל וזה יהיה מחיר הגיוני לתיקן הנ"ל

שריטה עמוקה או לא, לוקחים מכונת שיוף של פחחים מורידים צבע, נותנים שתי מכות פטיש, ממלאים חומר מילוי וצובעים

לא נראה שיש לך יותר מדי עבודה שם וגם לא נראה שצריך לפרק הרבה בשביל העבודה (רק חלקי פלסטיק ודלת מבפנים)

פורסם

מעדכן למתעניינים:

היום הלכתי לפחח בתלפיות. עלה 1200 ש"ח וכלל תיקון וצביעת הכנף, הדלת, והשריטות בחלק הימני של הטמבון.

הכנף יצאה יפה, השאר פחות, וניכר שחיפפו שם יותר, אך סביר. מבחינתי זה היה מספיק טוב לאור שיקולי עלות/תועלת.

מי שרוצה את שם המוסך יכול לפנות בפרטי.

• תוכן חדש...