Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה סייריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיעכת אגן שמן הוא אמר לי בבדיקה שה לא רציני בכלל כנראה מאבן, הוא גם שהגיר טוב,והמנוע טוב יחסית ל160 אלף ק"מ,והנזילות שמן הוא אמר לי שזה יותר הזעת שמן מה זה אומר?

דיהטסו סיירון 2006, 160 אלף ק"מ

56119a394d96d.jpg

פורסם

צריך לבדוק במוסך את עניין הנזילה אולי זאת הזעה קלה ואולי זה רציני יותר בגלל הפגיעה באגן.

לגבי הבוקסות אני פחות מבין מה רק שמצאתי שירשור מ2008 להונדה, החלפה שם כולל עבודה הייתה 600 שקל ולא זה עובר בטסט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?213828-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A1%D7%A8%D7%9F-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99

מבחינת תאונות אין משהו חריג,יש את הפנס הסדוק שלא יעבור טסט לכן צריך להחליף אפשר מפרוקיה למשל.

צמיגים כדי שיהיו זהים,בני כמה הם בכלל?

פנסים שצריכים לעבור ליטוש זה לא רציני זה אצל הרבה סיריונים,אבל יש חופש בפנס וזה צריך לבדוק אם משהו שבור,כי אחרת אלומת האור לא תהיה תקינה.

סך הכול לא היית אומר שהרכב שמור במיוחד,מה המחיר שמוכר רוצה כי פה דברים שצריך לסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי השמן הבוחן אמר לי שזה מכה מאבן וזה בקושי מעיכה הוא פשוט אבל חייב לעדכן וזה לא נזילת שמן אלא הזעה.. וצמיגים חדשים אפילו הביא לי אחריות..

פורסם

אחריות על צמיגים זה חרטא, וכל עוד הזוג הקדמי אותו סוג , והזוג האחורי אותו סוג זה בסדר גמור...

צריך לעשות כיוון פרונט..

הזעה זה שטויות, בכל רכב כמעט יש אצלהם הזעה...

סהכ לפי איך שאני רואה את זה , זה נראה רכב שקצת חסכו עליו ולא טיפלו בכל מה שצריך...

פורסם

לפי הבדיקה אין שילדה,וגם לא צוין משהו לגבי הגיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלתי מאיפה כי היה לי ניסיון מר עם מוכר מת"א עם סיריון ירוקה עם 160K KM ששיקר והסתיר המון פרטים/תאונות על הרכב.

עשיתי יישור קו לרכב זהה של גיסתי לפני חודשיים.

שמן איכותי 120 ש"ח

פילטר שמן מקורי (של טויוטה) 60~

פילטר אוויר 40~

מצתים 90~

2 ליטר שמן תיבת הילוכים (צריך לבצע ריקון והחלפה ב90K KM ברכב הזה) 140~

חידוש פנסים- חינם

אם תרצה עזרה בביצוע הטיפול, אשמח לעזור ואפילו להפנות אותך למקום טוב לקנות את כל החלקים שיצא לך הכי זול.

שלומי

פורסם

יש לך הרבה דברים לסדר שם. גומיות, אטמים וכך הלאה.

כנס למוסך מורשה דייהטסו וקבל הצעת מחיר לתיקון כל הדברים שנוזלים ורופפים. את הפנס השבור תחליף באחד משומש מפירוק.

תנקה את הרכב במקום שעושה דיטיילינג לריפודים ותעשה פוליש וקס.

סה"כ רכב מוזנח למדי אבל הוא קשוח ואני מניח שאחרי שתסדר את הדברים שדורשים סידור, יהיה לך שקט יחסית לרכב בן 10.

פורסם

גיר ושילדה בסדר.

סך הכול גיר אפשר לבד להרגיש אם הוא תקין או לא,למשל מכות בהעברת הילוכים,משיכת הילוכים,מכה בשילוב לרוורס.

• תוכן חדש...