Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסטלגיה, סוסיתא 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהמראה לא אורגינלית. או לפחות אוטנטית (מניקל).

דרך אגב:

את הפסים זוהרים יש להדביק על פי חוק בגובה 40 ס"מ מהקרקע. ובכך ניתן להדביקן ברכבים מסויימים במקומות שלא בולטים לעין ולפעמים גם לא מכערים את הרכב.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
חבל שהמראה לא אורגינלית. או לפחות אוטנטית (מניקל).

דרך אגב:

את הפסים זוהרים יש להדביק על פי חוק בגובה 40 ס"מ מהקרקע. ובכך ניתן להדביקן ברכבים מסויימים במקומות שלא בולטים לעין ולפעמים גם לא מכערים את הרכב.

בזמנו היה נהוג להדביק את הפס הזוהר בגבהים שונים (גם אם אינם 40 ס"מ) במקרים שרצו להסתיר סריטות וכד'.

יכול להיות שברכב המצולם היתה חלודה מתחת לחלון ולכן הדביקו שם את הפסים הזוהרים, בכדי להסתיר אותה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בזמנו היה נהוג להדביק את הפס הזוהר בגבהים שונים (גם אם אינם 40 ס"מ) במקרים שרצו להסתיר סריטות וכד'.

יכול להיות שברכב המצולם היתה חלודה מתחת לחלון ולכן הדביקו שם את הפסים הזוהרים, בכדי להסתיר אותה.

אבי.

את הפטנט הזה צריך רק במרצדס.

נמרוד

פורסם

בכלל כל הנושא הזה של הפסים הזוהרים זאת שחיתות אחת גדולה. אני משוכנע שאם אילנה דיין תחפור בנושא היא תגלה שהצעת החוק לפסים האלה הועלתה עי איזה ליכודניק, שאח שלו, עסקן ליכוד מפורסם ומתפקד כל שנה, הוא,הוא, המדפיס של הפסים. וכמובן שהוא זכה במכרז הזה בצורה הוגנת ביותר.

תסבירו לי אחרת, איך יכול פקידון עלוב במשרד קיקיוני, שאין לו כל הכשרה טכנית,להגיד שיצרני רכב כמו ב.מ.וו. ומרצדס לא מבינים במה שהם עושים וצריך להוסיף מחזירי אור על הרכבים שלהם. שטויות!!!

קצת נסחפתי, סליחה:wink: אבל זה מביא לי את הסעיף, שמישהוא דופק מיליונים על הגב של כולנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בכלל כל הנושא הזה של הפסים הזוהרים זאת שחיתות אחת גדולה. אני משוכנע שאם אילנה דיין תחפור בנושא היא תגלה שהצעת החוק לפסים האלה הועלתה עי איזה ליכודניק, שאח שלו, עסקן ליכוד מפורסם ומתפקד כל שנה, הוא,הוא, המדפיס של הפסים. וכמובן שהוא זכה במכרז הזה בצורה הוגנת ביותר.

תסבירו לי אחרת, איך יכול פקידון עלוב במשרד קיקיוני, שאין לו כל הכשרה טכנית,להגיד שיצרני רכב כמו ב.מ.וו. ומרצדס לא מבינים במה שהם עושים וצריך להוסיף מחזירי אור על הרכבים שלהם. שטויות!!!

קצת נסחפתי, סליחה:wink: אבל זה מביא לי את הסעיף, שמישהוא דופק מיליונים על הגב של כולנו.

אל תשכח שאותו פקיד יכול גם להכריח אותך להרכיב קשת לטרקטורון, דבר שאינו מקובל על יצרנים רבים!

דבר שאם אני לא טועה (ואני לא) נקרא "שינוי מבנה", לא?

אז אותו פקיד, הוא לא רק יותר חכם ממהנדסי BMW ומרצדס, שאותם מהנדסים לא יודעים כלום, אחרת הם היו מפתחים משהו חשוב כמו בלמים, מערכות הגה וכו'... ולא בקאליט אחורית!!!

אלא הוא גם יותר חכם מאותם מהנדסי שילדה של חברות קטנות ועלומות שם כגון סוזוקי, הונדה וימאהה...

מוזר, לא? מדינת "חוק" עללק :wink:(אולי חוקן...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כי הן עשויות מפיברגלאס (שלא כל כך מחליד :wink: )

(ספורטיבי חחחחחחחחחחחחחח)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני מהמר על כל הוני ורכושי, שיש קירבה משפחתית,חברית או מפלגתית בין יוזם התקנה של מדבקות מחזיר אור אחוריות/קשטות התהפכות בטרקטורונים ובין הזוכה במכרז.רפובליקת בננות!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כי הן עשויות מפיברגלאס (שלא כל כך מחליד :wink: )

(ספורטיבי חחחחחחחחחחחחחח)

. . . . תודה. כעת זה ברור לי . . .

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...