Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום ראשון אני מקבל את הרכב החדש שלי

מדובר בקאיה פורטה 2015 בצבע שחור רגיל .

אני יודע שהצבע השחור הוא צבע שקצת יותר בעייתי משאר הצבעים מכל מיני סיבות ולכן אני צריך את עזרתכם

אני מאוד אשמח שתוכלו להסביר לי על דרכים לשמור על הצבע של האוטו לאורך זמן

קראתי פה כל מייני שרשורים

דבר ראשון שחשבתי עליו זה ללכת לאיזה מכון שישים לי איזה שהו ציפוי כמו ננו או משהו אחר אשמח לשמוע את דעתכם על זה או רעיון אחר

ודבר שני זה לרכוש את המוצרים הנחוצים כדי להמשיך ולשמור על האוטו אצלי בבית אז אצתרך רשימת קניות קטנה

גרניק של קרשר כבר יש לי

תודה רבה לכולם .

פורסם

יעבירו לך את השרשור מהר מאוד לפה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?442209-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9

וחבל כי אין שם מענה..

בכל מקרה, אם החלטת על ציפוי איכותי אז תעשה אותו, ועל הדרך תתייעץ על בעל המקצוע על איך לשמור על הציפוי, בקצרה -

שטיפה איכותית פעם בכמה זמן שנוח לך, ניגוב טוב , הייתי ממליץ לך לשטוף פאנל פאנל כדי לוודא שלא תשאיר אזורים רטובים על הציפוי סתם. על איך לבצע את זה תוכל לקרוא בשרשור ההוא, באופן כללי המוצרים שתצטרך זה -

-שמפו שטיפה, הייתי ממליץ על אחד עדין עם וקס במידה ותשטוף אחרי שכבר יש ציפוי, משהו כמו של מגווירס הצהוב.

-ONR (תקרא עליו בפורום) חומר מומלץ מאוד ותמיד כדאי שיהיה לכל דבר

-כמה שיותר מגבות מיקרו פייבר פשוטות לכל מטרה

-מגבות באפינג קצת יותר רצינית מהמיקרופייבר הזולות, וכמובן מגבת לייבוש כמו שצריך כמו UBER או משהו בסגנון.

אפשר להגזים ולקנות עוד אינסוף חומרים אבל עם עשית ציפוי טוב לפני והרכב עצמו חדש חבל סתם לשבור את הראש, הכי טוב זה לשמור כמה שיותר על הקיים במיוחד כשהוא חדש.

פורסם

תודה רבה על התגובה עזרת לי .

אשמח לשמוע עוד תשובות ורעיונות מאנשים אחרים

ואם אפשר לא לעביר לי את ההודעה לשום מקום אחר כי עברתי על השרשור ההוא פה יש לי שאלות קצת יותר אישיות מאשר כלליות.

תודה ושבת שלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...