Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם נאור ציון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לכם יצא לראות את יצירת המופת "איט אנד ראן" של נאור ציון בערוץ 10 ? :-D

ממתי הוא ניהיה כזה אינטיליגנט קולינרי ?

כשהוא אמר "גרם מדרגות" או דיבר על צורת הבניה של שנות ה 70, בישבילי, זה היה השיא :lol:.

ומה הקטע שהוא מתחיל לרוץ פתאום, יכול להיות שיש בריצה שלו משמעות נסתרת שאני לא מבין ?

ולמה לעזאזל פתחתי על זה שרשור ?! :shock:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

כמו עם יצפאן, מדי פעם מגיח מהמערה. ככה זה כשצריך לשבור מדי פעם את שגרת הריאליטי של טבחות וזימרה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא מבין איך תכנית כזו עלתה בערוץ כמו ערוץ 10, מתאימה יותר לערוץ הפנאי או ערוץ הטיולים

התכנית משמשת כפלטפורמה של המלצות למסעדות ומהצד השני קידום של נאור ציון שרץ כל כך הרבה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

זו אכן תוכנית של ערוץ האוכל

בדיוק כמו התוכנית של מיקי שמו שמשודרת בשישי גם היא הופקה לערוץ האוכל

תקופת החגים היא עונת המלפפונים, הריטינג בקנטים ואין ימי שידור מסודרים

מחכים לסוף החגים לעלות עם השרדות, אמזונס, האח הגדול ושאר ירקות שאינן מלפפונים קנויים מערוץ האוכל

(אני חושב שיצא שהודתי שאני רואה ערוץ האוכל...)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ראיתי את הפרק על אשקלון. האמת לא ממש מצחיק, ודי מציק לראות תכנית שכולה ריצה או אוכל. מאכזב משהו.

אני גם שוקל אפשרות לעבור לאשקלון והתכנית ממש הורידה את החשק לכך :roll:

פורסם
בענייני הוא סטנדאפיסט בינוני מינוס. הומור נחות וכוחני לערסים.

אהבתי מאד כמה פרקים של החברים של נאור,

סידרה קלילה ומשעשעת מאד,

נאור ציון הוא סטנדאפיסט חביב מאד בעיני למרות שלא

הצלחתי לתהות על קנקנה של הסידרה הנוכחית הזו.

פורסם
ראיתי את הפרק על אשקלון. האמת לא ממש מצחיק, ודי מציק לראות תכנית שכולה ריצה או אוכל. מאכזב משהו.

אני גם שוקל אפשרות לעבור לאשקלון והתכנית ממש הורידה את החשק לכך :roll:

גם אני ראיתי את התכנית על אשקלון והגעתי למסקנה תוך דקה שכל מטרתה היא מכירת פרסומות אפילו לא סמויות.

היללו בתי אוכל בינוניים מינוס והתעלמו מטובים ולגבי צביקה עשו לי פולחן אישיות מנותק מהמציאות ומלא סילופים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אבל כאלו הן כל תכניות ה"תיירות לייט" האלה, לא משנה אם בארץ או בחו"ל - פרסומונים שיש לקחת בערבון מוגבל. זו כבר לא התקופה בה התכנית של אייל פלד הייתה חלון לעולם, היום כולם נוסעים ומטיילים בכל רחבי הגלובוס (שזה טוב) וכל מה שהם רוצים מהטלוויזיה זה טיפים - שיגידו להם לאן ללכת ואיפה לשרוף את הכסף (שזה לא טוב). בדיוק כמו שאנשים לא באים לפורום כדי לעשות שיעורי בית על רכב שהם עומדים לקנות, אלא רוצים שתגיד להם מה לקנות - תן יצרן ודגם וסגור להם ת'פינה.

עם לקוחות כאלה, לא פלא שגם המוצר נראה בהתאם. ותכל'ס - מגיע להם. [emoji57]

לשאלתו המקורית של פות"ש - נאור ציון התמסחר, זה הכל. כנראה שבתור בדרן, ככה אתה יודע שהצלחת באמת.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תוכן חדש...