Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצבק/גיפון עד 140,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

אני שואל בשביל חבר-אשר רוצה להחליף אוטו.

הוא רוצה לקנות אוטו חדש מהחברה.

טווח המחירים עד 140,000 ש"ח...

הוא לא רוצה משהו מVW בגלל ניסיון מאכזב עם אחד ממותגי הקבוצה(החלפת גיר, מנוע )

חשוב לו שהאוטו יהיה מעוצב ו"סוחב", ובעיקר צריכת דלק נמוכה.

מה דעתכם? מה הייתם קונים בסכום הזה?

תודה

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם (נערך)

אפשר לשקול מיני ONE או קיה פרו סיד. לא ציינת איזו תיבת הילוכים אבל אני מנחש שאוטומטית.

גיפונים וחסכון לא ממש הולכים יד ביד.

מאזדה 3 2 ליטר ספיריט.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

עוד כמה נתונים בבקשה..

חובה גיר אוטומטי, ויש העדפה לחמש דלתות.

תודה

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

אם צריכת דלק נמוכה היא במקום הראשון, טויוטה אוריס היברידית תענה לדרישות. (אולי חוץ מהעיצוב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעוצב זה לפי טעם אישי, והוא שונה לכל אחד מאיתנו.

אם רוצים רכב סוחב, אבל לא מקבוצת פולקסוואגן, יש את אופל אסטרה טורבו בנזין או האח הקוריאני - קרוז ( קיים גם האצ'בק ).

אם רוצים ג'יפון, קיה ספורטאז' 1.6 מהווה תמורה מעולה, אבל לא "סוחב" ולא חסכוני במיוחד.

בסגנון ג'יפוני יש גם אופל מוקה, סובארו XV או סוזוקי ויטרה ( נראה לי שכאן נשאר בעיקר השם "ויטרה").

אם רוצים רכב משפחתי יפני, עם מנוע מעל 1.6 וללא מנוע טורבו בנזין, יש את מזדה 3 עם מנוע 2000, מיצובישי לנסר ספורטבק והונדה סיוויק האצ'בק.

חסכוני מאוד - כבר רשמו לך, אוריס היברידי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מעוצב זה לפי טעם אישי, והוא שונה לכל אחד מאיתנו.

אם רוצים רכב סוחב, אבל לא מקבוצת פולקסוואגן, יש את אופל אסטרה טורבו בנזין או האח הקוריאני - קרוז ( קיים גם האצ'בק ).

אם רוצים ג'יפון, קיה ספורטאז' 1.6 מהווה תמורה מעולה, אבל לא "סוחב" ולא חסכוני במיוחד.

בסגנון ג'יפוני יש גם אופל מוקה, סובארו XV או סוזוקי ויטרה ( נראה לי שכאן נשאר בעיקר השם "ויטרה").

אם רוצים רכב משפחתי יפני, עם מנוע מעל 1.6 וללא מנוע טורבו בנזין, יש את מזדה 3 עם מנוע 2000, מיצובישי לנסר ספורטבק והונדה סיוויק האצ'בק.

חסכוני מאוד - כבר רשמו לך, אוריס היברידי.

תודה על העזרה.

לגבי קיה ספורטאז אסטרה קרוז- יש בקרוב מתיחות פנים משמעותיות ולכן ככל הנראה הוא יעדיף את המאזדה או ה XV

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

האם חדש היא האופציה היחידה? האם משומש בא בחשבון?

אני שואל כי לא מזמן חבר טוב שלי גם רצה לקנות ג'יפון בתקציב של 120 אלף ש"ח, עם אופציה לעלות ל135 אלף ש"ח לטובת הספורטאז' 1.6.

בעצתי, הוא ירד מהספורטאז', ורכש לעמו מאזדה CX-5 משומש משנת 2012, דגם פרימיום הבכיר בהיצע שהיה ב2012 (אין לי מושג איך רמות הגימור עובדות היום בCX-5 חדש). מבסוט עד השמיים.

באתר של מאזדה רשום ש-CX-5 מתחיל מ166,500 ש"ח. שנת 2013 כבר ייכנס לתקציב, או אולי קצת מעבר, אבל לא בהרבה, לאחר בדיקה ביד2.

אם משומש הוא אופציה, הייתי שוקל ברצינות את האופציה הזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני ממש אהבתי את הפיאט 500x.

ג'יפון חביב ומעוצב, זריז ומתנהג לא רע.

התמורה למחיר קצת מאכזבת והאבזור בדגם הבסיסי עני למדי.

פורסם

עוד אופציה, אני לא יודע אם העיצוב לטעמו, רנו מגאן 5 דלתות עם מנוע דיזל,

ביצועים טובים, צריכת דלק מצוינת, נוחה, מאובזרת לא רע בכלל, אם כי עומדת לפני החלפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אופציה טובה, מודה שלא חשבתי עליה.

יש גם איזה מבחן שעשו עליה כמה חברי פורום, שווה לקרוא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לכל העונים, היום נעשה סיבוב במסגר. הרכב חייב להיות חדש ולא יד 2.

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

כמו שכתבו מקודם המילה ג'יפ/ג'יפון וחסכוני בדלק לא הולך יד ביד, צריך לקבל כל רכב כמה שהוא - לא תראה אותי לוקח יונדאי i10 לקרוע דיונות בנגב :)

אני מאד אוהב את הספורטאז', ה1.6 יכולה להתאים בול לתקציב ולדרישות של החבר, בנוסף העיצוב שלה מאד אלגנטי. ממליץ להתפקס קצת על כמה רכבים ולקחת לנסיעות מבחן, רק ככה מגלים מה אוהבים!

פורסם

יש לך בסימלון ג'וליה חדשה, אז אפשר אולי להעריך שפיאט ובנותיה אינה מוקצה מחמת מיאוס אצלך. במקרה הזה הייתי חוזר על שנאמר כאן ומציץ ב 500X, שלמעט הסמל על הגריל נדמה לי עונה לא רע על מה שביקשת.

פורסם
יש לך בסימלון ג'וליה חדשה, אז אפשר אולי להעריך שפיאט ובנותיה אינה מוקצה מחמת מיאוס אצלך. במקרה הזה הייתי חוזר על שנאמר כאן ומציץ ב 500X, שלמעט הסמל על הגריל נדמה לי עונה לא רע על מה שביקשת.

הי, בהחלט.

אבל הרכב הינו לחבר ולא בשבילי, כמו שציינתי בהתחלה.

הצעתי להם את ה500 X -לא ממש אהבו אותו, הוא גם מגיע ברמת איבזור די נמוכה, ולגבוהה צריך לשלם יותר ולחרוג מהתקציב.

לא נראה לי הוגן לשלם מחיר מלא על האוטו הזה שהוא יקר מידי...

Volkswagen polo gti 2011

• תוכן חדש...