Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי אוטו (סוף סוף!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשפוז למען יישור קו נשמע כאילו אתה רוצה להרוג ת'רכב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כרגע (לצערי) המכונית לא מי יודע מה מוגנת,יש לה רק את האימובילייזר המקורי,אבל אני מאמין שכבר מחר תותקן לה מערכת אזעקה כי אני לא מתכוון להשאיר אותה ללא כלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

...קבל עוד מזל טוב!! וכל הכבוד על ההשקעה ברכב!!!

ועכשיו לחלק החשוב... איך הרכב מבחינת הנאה מנהיגה?? (אני שואל בתור אחד שהדבר הכי קרוב לצרפתייה ספורטיבית שנהגתי עליו הוא רנו אקספרס :| )

וואלאק אתה!!

פורסם

הרכב מאוד מהנה לנהיגה,היגוי די חד,במיוחד אחרי שבוצע כיוון פרונט קידמי ואחורי,אהבתי את זה שהרכב לא רך מדי ולא קשה מדי,ובסה"כ אני בינתיים נהנה מאוד ממנו,למרות שאני כרגע פחות מתרכז בו בנהיגה ואני יותר במרתון לסיים את יישור הקו,ואני רוצה להספיק כמה שיותר דברים לטפל במסגרת היישור קו הזה.

בינתיים הספקתי לתקן מיזוג אויר,להחליף ברקסים,להחליף מוטות מייצבים,לסדר את כל מערכת החשמל ברכב מא' ועד ת',ביצעתי טיפול 10K מלא לרכב (החלפת שמנים ומסננים),טיפלתי ב-K44 במנוע לניקוי פיח,מחר אני עושה טיימינג,בהמשך השבוע מחליף מחזיר שמן אחורי (יש איזה 2 נזילות שמן לא משמעותיות בכלל שמעצבנות אותי בגלל שאני פדנט),חודש הבא מפרק מסרק הגה ושולח לשיפוץ, בתקווה שבשבוע הבא אני אעשה דיאגנוזה למערכת ההזרקה +ניקוי מזרקים,ו......זהו בערך.....:wink:

סה"כ אני די מסופק מהיישור קו שהחלטתי לבצע,אני מאמין ומקווה שזה ישתלם לי :mm_yeah:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...