Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מוכן להשאיל לי מנגל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוגג לגדולה שלי יום הולדת, צריך לעשות על האש ל 30 איש בערך.

האירוע מתוכנן ליום ראשון הקרוב בצהריים.

כרגע לא קונה מנגל כי אין לי איפה לשים אותו אחר כך, אם לא תהיה ברירה אני אקנה משהו ב 100 ש"ח ואקווה לטוב.

האיזור הרלוונטי הוא בחיפה והמפרץ.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אל תרעיל את עצמך במנגל חד"פ.

ב100 ש"ח אתה קונה אחד שהוא גדול עם מעמד נשלף ככה שלא תופס הרבה מקום

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ויש מצב להעמיד אותם על שולחן פלסטיק או שהם יגרמו לו נזק? בכיף אני אקנה ארבע כאלו, רק שלא בא לי לנפנף כל האירוע בתנוחת "קקי שטח"

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש לי מנגל כמו המנגלים החד פעמיים רק ארוך יותר, עומד עם רגליים מתקפלות.

צפה לתמונות בקרוב. (כמובן חיפאי)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ויש מצב להעמיד אותם על שולחן פלסטיק או שהם יגרמו לו נזק? בכיף אני אקנה ארבע כאלו, רק שלא בא לי לנפנף כל האירוע בתנוחת "קקי שטח"

אתה יכול פשוט לשים 4 אבנים מתחת לרגליים ולשים על שולחן פלסטיק , או 4 ריבועי ריצוף, זה מה שאנחנו עושים בטיולי על האש בקק"ל

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

המנגל שהוצע מעליי נמכר בכ-100 ש"ח ואולי אף פחות אם תופסים מבצע.

אם תרצה יש לי מנגל קצת יותר גדול מהחד פעמיים, והוא מן הסתם לא חד פעמי.

uploads%5Cyad2%5C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94%20096.jpg

עריכה: מצרף לך קישור למנגל מצויין מאייס, בדוק אם זה הדגם המתקפל. 99.90 ש"ח: http://www.ace.co.il/garden-and-outdoor/grills/charcoal-grill/6062260.html

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תכוון עליהם מאוורר - עובד יופי.

פורסם

ורק להוסיף ל-stio שכבר ציטט: אל תעמיד את המנגל על שולחן פלסטיק בלי חוצץ למטה. נוצר לי סימן חריכה בשולחן של חבר שלי וגרם לי לאי נעימות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...