Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי windforce - האכילו אותי קש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מועדים לשמחה.

בערב החג הלכתי לתקן פנצ'ר בצמיג TOYO (מידות 215/65/15) בן שנתיים בערך.

הפנצ'רמאכער ראה (והראה לי) סדקים גם בדופן הצמיג וגם במעברים שלו. סדק אחד (במעברים) היה ממש רחב, והוא אמר לי שזה ממש מסוכן וכו'. נורא התפלאתי, סה"כ צמיג טוב - אבל העיניים לא משקרות.

בד"כ אני קונה צמיגים כמו Falken ו-TOYO שהם צמיגי אמצע טובים באיכות ובמחיר.

לא היה לו משהו כזה, והוא המליץ ממש בחום (כמובן) על צמיג בשם WINDFORCE.

המחיר היה טוב יחסית (450 לצמיג), והתווסף לזה הלחץ של ערב חג והחשש ממצב הצמיגים הנוכחיים שלי - וקניתי. אני חושש שאכלתי קש, וקש די יקר...

תגידו, אנשים מנוסים וחכמים שכמוכם:

א. כמה סיכון יש באמת בסדקים במעברים?

ב. יודעים משהו על הצמיג הזה?

תודה,

דוד.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע שאכלת קצת קש

חברה סינית לכן לא ממש ניתן לערוב לצמיגים (תסע שנתיים ותעיף אותם)

להבא אל תקנה צמיגים ללא בדיקה מראה, גם אם יש לך חשד לבעיה עדיף לנסוע למקומות מומלצים וגדולים

(כמובן שניתן כמעט תמיד להתמקח על המחירים של הצמיגים, לפחות 10-15% פחות מהמחיר הראשוני שאומרים לך)

פורסם

צר לי - 450 שח לצמיג סיני, זה רחוק מאוד מלהיות מחיר טוב.

זה משמעותית יותר ממה שאני שילמתי על צמיגים של goodyear, ובכלליות נמצא על הצד היקר של הסקאלה (כשאני מתייחס לצמיגים 'מנהלתיים' ולא איזה משהו איכותי במיוחד).

גועל נפש של התנהלות, 450 שח היה אולי לגיטימי אם היה מדובר בזוג צמיגים. לדעתי כדאי שתפרסם את שם הפנצ'ריה, ובכלליות הייתי ממליץ לך לחזור אליו, לומר לו שאתה לא מתכוון לעבור על זה בשקט, ושיבחר האם הוא מעוניין פרסום שלילי או לתת לך זוג צמיגים של חברה אמיתית ללא שום תוספת עלות מצידך.

כי אם לא ברור לך - מדובר בOVERPRICING פסיכי. ניצלו את התמימות שלך.

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ללא בחינה פיזית או צילומים ברורים לא ניתן להעריך את חומרת הפגם בצמיג הישן. היות שלא כדאי לקחת שום סיכון בטיחותי בצמיגים הרי טוב שהחלפת לחדש.

לגבי מה שמכר לך-צמיג סיני באיכות לא גבוהה בלשון המעטה, אבל עשק אותך במחיר.

ראה כאן :

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=19&type=1_0

צמיג דומה סיני עולה 250-270 ולא 450.

פאלקן 914 שהוא בקלאסה אחרת לגמרי, ממש צמיג טוב מתחיל ב- 284.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

450 ש"ח לצמיג 15 אינץ' זה מחיר למותגים מהשורה הראשונה, לא פחות.

אם זה חשוב לך, חזור לשם ודרוש צמיג איכותי או החזר כספי.

להבא, לפני שיוצאים מהבית לכיוון הפנצ'רייה בודקים באינטרנט מחירי צמיגים. אפשר גם בסמארטפון.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מיהרת, ולכן קיבלת צמיג עלום.

פעם הבאה כל עוד אתה לא נוסע על ג'אנטים, אל תמהר להחליף.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש הרבה 'עצות ייעול', הראשונה שבהם היא תשתמש בגוגל (הרי יש לך סמראטפון לא?) ואל תסמוך על בעלי עסק ישראליים.

אבל זה פחות מעניין, יותר מעניין זה מה עושים עכשיו - ראה התייחסותי בהודעה המקורית.

אל תוותר, נעשה לך כאן עוול די רציני.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ORYO.

ברור כשמש ש"השחילו את הבחור".

אבל זכות הפנצ'ריה לדרוש גם אלף ש"ח לצמיג סיני הוא לא חייב היה לשלם.

אף אחד לא הכריח אותו לשלם זו מדינה חופשית.

מה עוד שהבחור נסע על הצמיגים וכעת הם חסרי ערך ומשומשים.

ההצעה שלך לאיום בשיימינג גרועה בעיניי מהתנהגות הפנצ'רייה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כן? ספר את זה להורים/סבים שלך בפעם הבאה שיעבוד עליהם נציג של חברת כבלים/אינטרנט ותגלו את זה אחרי שנתיים של חיובים מוגזמים.

מסכים שחלק מהאשמה היא גם על הלקוח במקרים כאלה, אבל זה לא הופך את הרמאי לצדיק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

וואו, פרסם בפנינו את שם העסק ואת דגם הצמיג המדוייק, כדי שנדע להתרחק משם.

אני משלם 400 ש"ח על צמיג אקסטרים (טויו R1R) במידה מעט קטנה יותר 195.50.15, אז לקחת 450 על זבל סיני?!

מסכים עם הטענה שהעסק יכול לבקש כמה שבא לו.

כל עוד המדינה לא מפקחת על דברים כאלה - חובה עלינו האזרחים לפקח ולהתריע.

לגבי לחזור לשם ולהתונן - דעתי היא שעל בורות משלמים, אני לא קונה שום דבר בלי להכין ש.ב. - 5 דקות בגוגל היו מונעות את הכאב ראש, היחיד שאשם בביצוע העסקה הוא הקונה - הוא הרי הסכים לתנאים.

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

להבא - אם אתה לא יודע מה הוא מחיר הגיוני עבור מוצר כלשהו, רגע אחרי שקיבלת הצעה - ולא משנה על איזה מוצר מדובר - גש הצידה ובדוק מה המחירים של אותו מוצר. אתה תופתע מההבדלים.

לעכשיו - תחזור לפנצ'ריה וקבל מהם תגובה. לא משהו רשמי מדי, לא עורכי דין ולא מכתבים רשומים או איומים בתביעה או בשיימינג. לבוא לדבר, עם האצבע לרוח מה שנקרא.

מחכים לעדכונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
ORYO.

ברור כשמש ש"השחילו את הבחור".

אבל זכות הפנצ'ריה לדרוש גם אלף ש"ח לצמיג סיני הוא לא חייב היה לשלם.

אף אחד לא הכריח אותו לשלם זו מדינה חופשית.

מה עוד שהבחור נסע על הצמיגים וכעת הם חסרי ערך ומשומשים.

ההצעה שלך לאיום בשיימינג גרועה בעיניי מהתנהגות הפנצ'רייה.

חה, חה, חה.

כשימכרו לאשתך אבקת חשמל ב200 שקלים, רק כי היא לא באמת מבינה מה זה.

או כשיתקשרו טלמרקטרים לסבתא/אמא שלך, וימכרו לה איזה שטות במחיר מופקע רק כי היא לא מחזיקה ב'הבנה צרכנית' עמוקה מספיק בשביל להבין שעובדים עליה.

או כשיבוא אליך אינסטלטור ועל החלפת השיט הזה ששכחתי איך קוראים לו מתחת לכיור, יגבה 1000 שקלים.

אז, או אז, בוא אליי ואל דומי בטענות על ה'שיימינג'.

אנשים כמוך, הם הenablers שמאפשרים לחלאות אדם לעשוק אנשים עם פחות מודעות צרכנית, או הדיוטים בתחומים מסויימים.

אז לא, בעיני התגובה שלך לא גרועה יותר מבעל העסק שעשק את הבחור התמים כאן - אבל היא לא מאוד רחוקה מכך.

(ולפן הדקדוקי של התגובה: אני לא טענתי שבעל העסק פושע שצריך לאסור ("מותר לו לגבות מה שבא לו"), כן טענתי שיש לפרסם את שמו ברבים יחד עם פרטי המקרה, בלי עריכה מגמתית ובלי שקרים, הפרטים מדברים בעד עצמם. הכלי הכמעט יחיד שלנו בתור אזרחים להלחם בבעלי עסק מהזן הנחות הזה הוא פרסום שלילי, ואין סיבה שלא להשתמש בו כאשר יש צידוק הגיוני - לדוגמא מישהו שמוכר צמיג סיני במחיר של צמיג פרימיום רק כי הלקוח לא מבין בתחום)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

את מה שאני אעשה אם ימכרו לרעייתי אבקת חשמל תשאיר לי בבקשה. זה לא רלוונטי לעניין. הבחור שגה בשיקול הדעת הצרכני שלו.

כמו שידע להתייעץ בדיעבד היה צריך להתייעץ לפני. זה הכל. והוא שילם מחיר "שבת".

פורסם (נערך)

זה מאוד רלוונטי לעניין, אתה רושם שהעצות שלי מכוערות יותר מההתנהגות של בעל העסק ששנינו מבינים ששנורר כסף מלקוח עם מודעות צרכנית נמוכה, לי יש את האפשרות להראות מדוע לשיטתי הגישה שלך מלאה בחורים, ומדוע ההשוואה עצמה מקוממת.

אתה מוזמן שלא לפעול נגד גזלנים סטייל החבר'ה מ'יצאת צדיק', זכותך. אבל כשאתה קורא למי שכן נגד התופעה 'גרוע יותר' אז... עזוב, המילים שלך מדברות בעד עצמן.

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...