Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול קומפוננט....!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברצוני לקנות רמקולים קומפוננט של MOREL Dotech MKIIL איפה אני יכול להשיג אותם הכי זול ובכמה...?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

נו איזה חכמולוג אתה....אתה זורק מחיר ולא יודע איפה אני יכול למצוא....תבדוק לי חיפשתי כבר ולא מצאתי במחיר שאתה אומר

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תערוך חיפוש בפורום, דובר על המחיר הזה כמה וכמה פעמים.

מקווה שהוא עדיין אקטואלי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתן אתה סתם זורק מחירים באוויר ואפילו אין לך מושג אם מישהו מוכר בכלל במחירים האלה,אם אתה לא יודע אז חבל שאתה סתם מטעה אותו

פורסם

אל ROEI-A אולי לך יש מושג איפה אני יכול להשיג את הקומפוננט הזה במחיר סביר של 800-900 שקל

פורסם

האמת יש בחור העונה לכינוי ''כושי'' בפורום השכן(AUTOSOUND) שמכר באיזור ה850שקל דוטק

אני לא בקשר איתו איזה חודשיים

אבל אם תיראה אותו בפורום שם שלח לו פרטית אולי הוא יעזור לך....

פורסם

אין לי מושג איפה מוכרים במחיר הזה ואם תשים לב שמתן סתם זרק לך מחיר באויר שבכלל אין לו מושג אם יש מקום שמוכר בכזה מחיר.

מתן אולי תגיד לבחור איפה אתה קנית את הדוטק שלך,ובכמה קנית אותו?ב850 לא? גם לדעתי אפשר לקנות יגואר ב20 אלף שקל,איפה? אני לא יודע אבל בטח קיימת סוכנות שמוכרת במחיר כזה

פורסם

גם אני חיפשתי את הקומפוננט והכי זול שמצאתי זה 1000 ש"ח + התקנה.

ובאינטרנט הכי זול שמצאתי זה 1000 ש"ח לא כולל משלוח ולא התקנה.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

רועי, אני פירסמתי בעבר לינק שבו הקומפוננט המדובר נמכר ב850, או אפילו 835 אם זיכרוני אינו מטעה אותי.

זה היה קצת מזמן, אני מקווה שזה עדיין אקטואלי, אז מסתבר שמתן לא מדבר באויר..

באמת היו כמה מקומות מאז עם המחיר הזה, הכי טוב שיעשה חיפוש, למה כל נושא צריך להתדיין שוב ושוב ושוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפני חודשיים קניתי אותם ב800

אבל הים זה כבר 1000 + מע"מ :|

בכביש לא צריך להיות צודק...

צריך להיות חזזזזזזזזזק.....

פורסם

רועי, למתן היה מקור שמכר את הקומפוננט הזה ב-850 ש"ח. אני לא רואה סיבה שהוא "סתם יזרוק מחיר".

אולי המקור הפסיק למכור את הדוטק במחיר הנ"ל, אך אין זה אומר שהוא משקר או "סתם זורק מחירים".

גם אני קניתי את הקומפוננט הזה ב-850 ש"ח מהמקור שמתן נתן לי.

אני מאמין, שאם מתן לא שיתף את מקור הקניה, אז הוא לא רלוונטי יותר, בכל מקרה אני אעשה מולו בירור.

אורן.

פורסם

בחיים שלי אני לא מדבר באוויר..

אני קניתי את הקומפוננט הזה ב 850 ועוד לפחות 7 אנשים קנו דרכי ב 850

אני מדבר באוויר ?

כמו שאורן אמר אם אני לא נותן פרטים מאיפה לקנות יש לי את הסיבות שלי ( וזה לא העלת המחיר )

• תוכן חדש...