Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 6S בארה"ב - זמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את מי שזה מעניין - אפשר להשיג אייפון 6S בחנויות אפל בארה"ב בלי הרבה קושי.

חבר שלי קנה לי אתמול מכשיר, פשוט נכנס לחנות (בסן פרנסיסקו) וקיבל, בלי הזמנה ובלי תור.

המכשיר שנקנה הוא 6S 64GB של T-MOBILE, ללא חוזה כמובן, נבדק ועובד מיידית עם סים ישראלי בלי בעיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המחירים ידועים וקבועים - 650$ ל-6S עם 16GB,

750$ ל-64GB, על זה צריך להוסיף מס מדינה מקומי, יוצא 810$ בערך כולל. או 3200 ש"ח בעברית, בהנחה שעבר בשלום במכס.

בארץ מוכרים ב-5400 ש"ח בשלב זה, עם הזמן יירד ל-4500 בערך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש הבדל גדול בגובה המס בין מכשירים סלולריים לטאבלטים, על טאבלטים יש רק מע"מ 17%, על מכשירים סלולריים יש גם מס קנייה של 15% בנוסף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

4955ש"ח הכי זול בזאפ,לגרסת ה16גיגה

טירוף של ממש (ממש להוריד משכורת ממוצעת עם קצת שעות נוספות,על מכשיר סלולרי..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחי עכישו בדיוק בארצות הברית, גם אני חשבתי להזמין ממנו, אבל שמעתי שבמכס עכשיו בודקים חזק ומחפשים את האייפונים החדשים, 3200 ש"ח זה עוד סביר אם כי גם קצת יקר אבל אם המכס יתפסו זה יעלה לקרוב ל 5000 ש"ח, ככה שכנראה אני לא ייקח את הסיכון

פורסם

סבבה שמת בכיס, אבל אם מבקשים לעבור ממך בשער מגנטי, תצטרך להוציא הכל מהכיס, וברגע שתוציא מהכיס הם כבר יזהו איזה מכשיר זה, וזה בעיה כי אייפון 6s עוד לא הגיע לישראל, ככה שלא תוכל להגיד שקנית אותו בארץ

פורסם

זה אכן מסוכן, אבל אני לוקח בחשבון שאם יתפסו אני מוכר אותו בארץ ב-4500 בערך ויוצא בנזק של 500-800 ש"ח במקרה הזה.

במכס לא בודקים כל אחד, מי שמחליטים לעצור אותו ולבדוק, קודם כל מעבירים את כל המטען שלו בשיקוף, ושם רואים אם יש משהו חשוד - כמו מטענים, כבלים חדשים, אזניות, קופסה וכו' - ואז עושים גם בדיקה על הגוף. אם לא ראו משהו חשוד לא יעבירו סריקה גופנית.

לכן חשוב להפטר מכל הדברים האלה ולהביא רק את המכשיר עצמו, את הכבל והאזניות אפשר לשים גם בכיס מקסימום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נו באמת,תשתמש קצת במכשיר,שים בכיס ובמקסימום תאמר שזו מתנה (אל תביא ניירת קופסה או כל דבר שמרמז שהוא חדש)

המכס לא עפים על כל אחד כי אז יצטרכו כמה עשרות אנשים...יותר מעניין אותם מי שיש לו במזוודה דברים חדשים ארוזים בקופסה,נניח 2-3 מכשירים והלאה.

אם אתה עם מכשיר בודד אתה לא מעניין אותם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשהביאו לי מכשיר מארה"ב, ביקשתי מהקונה שיזרוק את הקופסא, יפרק את המטען מהאריזה שלו וכך גם את האוזניות, יבצע אקטיבציה למכשיר ויצלם כמה תמונות.

כמה פעולות ממש פשוטות שמורידות משמעותית את הסיכון.

חבר אחר הגדיל והדביק בצורה גרועה (ומכוונת) מגן מסך בצורה כזאת שיראה משומש.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש לאפל אחריות בינלאומית? לפני שקניתי את ה-6 שלי רציתי לרכוש אותו בברלין וזכור לי שראיתי מיני פרסומים שאין אחריות בינלאומית.

המצב השתנה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...