Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע במאזדה 323F 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשלוח את הראש מנוע לשיפוץ פירקתי את המכסה שסתומים, איך מפרקים את הראש? יש ברגים? אם כן איפה הם? בתוך הראש? פירקתי את רוב הדברים מסביב שמפריעים. לפי הבנתי לא צריך לפרק את הסעפות, זה נכון?

פורסם

בטח שצריך לפרק סעפות, אתה רק מנתק אותם מהראש ומזיז אותם על מנת שתוכל לשלוף את הראש בקלות. צריך גם להוריד רצועת תזמון ואם אני זוכר נכון במאזדות הגישה לברגי הראש מיתאפשרת רק לאחר הורדת גל הזיזים אם מדובר בגל זיזים כפול.

פורסם

לגבי הפירוק של הטיימינג, אני צריך לסמן? או שמספיק הסימון שחרוט על הפולי( הוא לא בדיוק בנק' שסימון אחד למעלה ואחד בצד)

פורסם

לגבי הפירוק של הטיימינג, אני צריך לסמן? או שמספיק הסימון שחרוט על הפולי( הוא לא בדיוק בנק' שסימון אחד למעלה ואחד בצד) אני מתלמד לכן השאלות

פורסם

תסובב את המנוע כדי שהסימונים של הטיימינג יהיו במקומם.

תן לי דגם מנוע וכ"ס כמו שרשום ברשיון רכב ואתן לך את כל המידע על הטיימינג מאוטודאטה.

בנוסף מומלץ להשיג ספר טכני של המנוע הזה, פירוק ראש זה לא עניין של מה בכך. תעבוד מסודר והכל יהיה בסדר.

Stay Dirty

פורסם

את הטיימינג מלבד סימון היצרן צריך לסמן בנקודות משלך על הגלגלות וגם על הרצועה. בקיצור שלח לי בפרטי טלפון שלך ואני כבר ידריך אותך מ א ועד ת!

• תוכן חדש...