Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה Vs פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המכירה העתידית. מצב השוק היום מחורבן עבור כל המשומשות, ראה מה קורה למאזדה 3 - יקירת הצרכן הישראלי בעבר. לא אתיימר לנבא אבל לפחות עד עתה תמיד היה ביקוש לסופרמיני של פיג'ו: 205, 206, 207 וכעת גם 208. איכשהו הקטנות של פיג'ו הצליחו לדלג מעל הסטיגמה של רכב צרפתי, וטוב שכך.

הטיפול בפיג'ו לא יקר ו/או מסובך מכל רכב אחר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה. היום הייתי בנסיעת מבחן עם הפיג'ו. מחר עם הסיאט איביזה. (זאת כבר נסיעת מבחן רביעית :)).

בכל אופן אני כנראה מתמקד בפיג'ו והסיאט.

פורסם
מה עם אמינות ומחיר-טיפולים?

פיז'ו 208 - מנוע בעל 3 צילינדרים. ייתכנו רעידות בסיבובי-סרק (עצה: = שתבדוק)

פיאסטה - גיר DSG. ייתכנו בעיות אמינות. לפי מה שקראתי, נראה שנפתרו הבעיות, אבל תמיד אפשר "ליפול

בפיאסטה יש אכן גיר כפול מצמדים כמו ב-vagיות, רק ששם הוא נקרא פאוור שיפט. הבעיות בו נותרו כשהיו.

מצטרף להמלצה על ה-208 טורבו.

פורסם
לפחות עד עתה תמיד היה ביקוש לסופרמיני של פיג'ו: 205, 206, 207 וכעת גם 208. איכשהו הקטנות של פיג'ו הצליחו לדלג מעל הסטיגמה של רכב צרפתי, וטוב שכך.

אתה בטוח לגבי הביקוש ל207?

המזדה 2 יקרה יחסית מעל 110,000... על כן לא בתקציב

למאזדה 2 יש 4 רמות גימור, דיינמיק שעולה 106אלף מספקת איבזור נדיב למדי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זהו בשעה טובה סיימתי את נסיעות המבחן (i20, יאריס, איביזה, פיג'ו 208 ומזדה 2)... ככל הנראה הפיג'ו הכי קורצת מבחינת cost-effective. נקווה שמבחינת אמינות ימים יגיד שהבחירה מוצלחת.

כעת מתחיל שלב המו"מ בנוגע לחבילה עצמה.

תודה רבה לכל המייעצים !

פורסם

אחלה בחירה! במחיר שלה ומה שהיא מציעה היא דיל מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אתה מקשקש?

בחו"ל גם מוכרים את המנועים שיש בארץ.

שם האקובוסט זו תוספת, להגיד שזה רכב פח אשפה זה קשקוש מוחלט.

בנוסף התלנות על הגיר הן מעטות, בכל אופן, אם יש ספק אין ספק וכדאי לחכות שתגיע הפיאסטה עם מנוע האקובוסט וגיר פלנטרי.

כך או כך זה רכב מצויין.

לגבי הפיג'ו קח בחשבון ירידת ערך גבוהה מהמתחרות, בנוסף תקלות חשמל כאלה ואחרות.

בתור בן אדם שמתעסק ברכבים מלבד התחביב, הסטיגמה על תקלות החשמל לא באו משום מקום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה תקלות חשמל יש ל208?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותי פיאסטה. היו רעידות קלות בגיר בתחילת נסיעה ואחרי החלפת קלאץ' במסגרת האחריות הן נעלמו לחלוטין. בסך הכל מרוצה מאוד מהרכב, ועכשיו הבנתי שהוא נמכר ב-82 אלף בליסינג 0 ק"מ. לדעתי שווה בדיקה, לאור העובדה שהמחיר נמוך ב-18 אלף שקל מהפיג'ו. יש גם קליאו ב-86 אלף שקל, גם עסקה משתלמת לדעתי.

פורסם (נערך)

כרגע שום דבר מיוחד הרכב עוד חדש יחסית,אם נסתכל על ההיסטוריה של פיג'ו זה לא נראה מבטיח.

יכול להיות שפיג'ו השתפרו ואני טועה,השאלה אם אתה מוכן לשים את הכסף שלך על זה.

במיוחד אם אתה מחזיק רכב לתקופה ארוכה.

בנוסף אני בדרך כלל לא נוטה להאמין לאתרי רכב כאלה ואחרים,אבל מספיק לקרוא כמה מבחנים שאומרים בסופו של דבר שהפיג'ו פחות טובה מהמתחרות.

וזה מעניין שכ"כ הרבה אנשים פה ממליצים עליה ואני חושב לעצמי כמה אנשים באמת ישבו ברכב שלא נדבר על נהגו עליו.

מבין רכבי הסופרמיני האוטומטים היום אני בכלל הייתי הולך על מאזדה 2.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

צריך להיסתכל על הדגמים, גם פורד הייתה בסדר עד שנפלה עם הגירים הללו, vw הייתה בסדר עד tsi וdsg בהתחלה, ורנו שצחקו עליה ותיראה כמה הפלואנס טובה.

מבחינת אמינות אני יותר סומך על הגיר היפני מאדר על הרובוט של פורד, וכן אני הייתי לוקח את הפיגו ללא לספק.

• תוכן חדש...