Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם מנוע חזק עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***מפרסם בשביל חבר***

מחפש רכב לסטודנט מפונק, שדורש רכב עם 130-140 כ"ס לפחות, לא מוכן להתפשר על הסעיף הזה

נסועה שנתית של 10,000 ק"מ (כל יום עירוני, ובסופש נסיעה אחת בינעירוני)

מחפש רכב לא גדול (עדיף האצ'בק)

אמין מאוד

בטיחותי

שנתון 2010 (אם בכלל ניתן למצוא בטווח מחיר הזה)

פחות חשוב העלויות אחזקה/צריכת דלק כי ההורים מממנים לו את התחזוקה של הרכב

תודה לכל מי שיסייע לסטודנט המפונק :)

פורסם

אני כרגע מחזיק סיוויק האצ'בק 2012 והמלצתי לו בחום 8)

העניין הוא שלמודלים 2007-2008 שזה כנראה מה שהוא יצליח להרשות לעצמו יש גיר רובוטי

פורסם (נערך)

ידני בא בחשבון? אם לא מה שעולה לי לראש זה משפחתיות כמו מאזדה 3 מנוע 2000, פורד פוקוס מנוע 2000, ואם לא איכפת לו מצריכת דלק (ואני מניח שלא אם אתה אומר שהוא לא מוכן לוותר על כח) - שברולט מאליבו 3.5 - מנוע חזק מאוד ותמורה גבוהה למחיר.

יש אפילו אחת מעניינת ביד 2:

1234.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
ידני בא בחשבון? אם לא מה שעולה לי לראש זה משפחתיות כמו מאזדה 3 מנוע 2000, פורד פוקוס מנוע 2000, ואם לא איכפת לו מצריכת דלק (ואני מניח שלא אם אתה אומר שהוא לא מוכן לוותר על כח) - שברולט מאליבו 3.5 - מנוע חזק מאוד ותמורה גבוהה למחיר.

יש אפילו אחת מעניינת ביד 2:

[ATTACH=CONFIG]438185[/ATTACH]

לבנאדם אין רישיון על ידני

פורסם

פיאט בראבו, חפש קצת בפורום יש מספיק מידע.

לא מכיר עוד רכב שיכול לענות לכל הדרישות הנ"ל (אפשר לרדת שנה/תיים/לוש בשנתונים ואז יש עוד אלטרנטיבות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לבנאדם אין רישיון על ידני

אז האופציות שציינתי לדעתי הכי טובות. המאליבו תיתן את הכי הרבה כח, אבזור מרווח וביצועים אם הוא רוצה הגה מתקשר אז פוקוס/מאזדה 3 מנוע 2000.

פורסם

הוא ציין מראש שהוא לא רוצה מאזדה 3 וגם הפוקוס פחות תעניין אותו

אז האופציות כרגע הן בראבו/סיוויק/מאליבו ?

יש עוד הצעות? אפשר לרדת בשנתון

• תוכן חדש...