Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מונית לשעבר c200 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חוות דעתכם על הדגם הזה של המוניות, מדובר במנוע 2.15 ליטר דיזל מוגדש יד שלישית עם 230 אק"מ שולמו מיסים. הרכב נראה שמור פנימית וחיצונית. רוצים עליו 60 אש"ח. רוצה לדעת מה עלות האחזקה והצריכת דלק השנתית של רכב כזה כמו כן אגרת רישוי, ה

ביטוחים וכד׳. בנסיעה של 30 אלף ק"מ בשנה.

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

ביטוחים זה תלוי בנתוני הנהג.

צריכת דלק תלוי באופי הנהיגה ממה שאני יודע כל מס' בין 12-16 ק"מ לליטר - לוקח.

תחזוקה ובלאי - תלוי במזל (ואם הוא רע - ירחם השם)

אגרת רישוי - 2000 שקל לשנה בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחזוקה ובלאי - תלוי במזל

תשאיר כמה שפחותמקום למזל, קח הרכב למוסך שמבין ברכבים האלה (נדיר, דבר איתי בפרטי אם תצטרך אחד) והוא יגיד לך האם הרכב מוזנח ו/או מתבלה - או לא.

לגבי אגרת רישוי - הרץ חיפוש בגוגל ובדוק, הרכב שאתה שוקל בקבוצה 7 (הגבוהה ביותר).

צריכת דלק כפי שנכתב מעלי.

והטיפ החשוב ביותר אני יכול לתת לך: לי לקח שלושה חודשים למצוא רכב כזה ברמת תחזוקה גבוהה, וגם אז בסוף התפשרתי על דברים מהותיים. אז אל תסתנוור מההצע הגדול, ואל תעיז לוותר על בדיקה אצל מוסך מומחה (ואולי גם אצל מכון בדיקה, אם יש ספק לעברו של הרכב). אם המוכר נמנע מסיבה כלשהי מאחד מהשניים - ראה זאת ככובע בוער מעל ראשו. יש בשוק הזה המון זבל - חלק ממנו צבוע בזהב.

פורסם

מה שמטריד אותי זה שהפלסטיק שמכסה את לוח השעונים מודבק זה קצת מטריד ששיחקו עם הק"מ. הרכב טופל במוסכים של בני מיעוטים.

פורסם

קילומטרז של 230K למונית בת 7?

מצטער, זה לא נשמע הגיוני. זה הקילומטרז' שאני צפוי לעשות את רכבי הפרטי בפרק זמן כזה. הקילומטרז' ההגיוני אמור להיות בסביבות חצי מיליון ויותר.

לדעתי זה גם המחיר קצת יקר עבור C קלאס מונית בת 7. הרכבים האלו נמכרים בפועל בהרבה פחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק את צבי מעליי (מה המצב צבי?! 8)) רק אבהיר שבשנת 08 נמכרו שני גופים (שלדות) - אחד חדיש יותר (W204) והשני מיושן (W203). חפש תמונות בגוגל ותראה ההבדלים. כמובן שהחדש יקר מהישן יותר ובכל זאת כפי שנכתב מעליי 60 נשמע יקר. באופן נאיבי - נראה לי שעם סבלנות אתה יכול לחפש להוציא 30-35 ש״ח עבור W203, ו 40-45 עבור W204.

לגבי מה שאמרת, פלסטיק מפורק, טופל במקומות שאתה לא סומך עליהם וכו׳ - אני לא בטוח שאני מבין למה אתה שוקל את הרכב..

פורסם

הרכב היה ב3 השנים האחרונות בידי אדם מבוגר בן 70. הרכב באמת שמור חיצונית ופנימית בשביל מונית. הדגם עצמו לא מפואר במיוחד. העניין שבמחיר 40 אש"ח הרכב יהיה עם ק"מ גבוה.

פורסם
קילומטרז של 230K למונית בת 7?

מצטער, זה לא נשמע הגיוני. זה הקילומטרז' שאני צפוי לעשות את רכבי הפרטי בפרק זמן כזה. הקילומטרז' ההגיוני אמור להיות בסביבות חצי מיליון ויותר.

לדעתי זה גם המחיר קצת יקר עבור C קלאס מונית בת 7. הרכבים האלו נמכרים בפועל בהרבה פחות.

לא שזה לא הגיוני, זה פשוט לא נפוץ.

אבא שלי בזמנו קנה מונית לשעבר בת 5 עם 170 אלף ק"מ.

הכל תלוי באופי העבודה של הנהג הספציפי, יש כאלה שלא יוצאים מהעיר ועובדים עם משרדים למיניהם (הרכב ממתין והמונה דופק).

לפות"ש, ממליץ לקנות ישירות מנהג מונית אם כבר החלטת ללכת על הרכב הזה. זה אולי קצת יותר מורכב, אבל במחיר הזה תוכל לחסוך יד.

פורסם

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
לא שזה לא הגיוני, זה פשוט לא נפוץ.

אבא שלי בזמנו קנה מונית לשעבר בת 5 עם 170 אלף ק"מ.

הכל תלוי באופי העבודה של הנהג הספציפי, יש כאלה שלא יוצאים מהעיר ועובדים עם משרדים למיניהם (הרכב ממתין והמונה דופק).

לפות"ש, ממליץ לקנות ישירות מנהג מונית אם כבר החלטת ללכת על הרכב הזה. זה אולי קצת יותר מורכב, אבל במחיר הזה תוכל לחסוך יד.

הרכב עצמו הוא של בעלי המונית לשעבר, הם העבירו את זה לפרטי. כנראה סוחרי מוניות. השאלה כמה באמת עלות האחזקה של מרצדס כזו? מה עלות החלקים והאם יש תחליפיים ולא מקורי, את הטיפולים אבצע לבד.

• תוכן חדש...