Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס-תקלה p0304 עם check engine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה פשר הנורה שנדלקה (VSC) ואיך היא קשורה לבעיה?

מפתיע שתופעות אלו חופפות אחת את השניה ואני לא מוצא קשר ביניהם.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיי המצתים ביאריס תמיד הפתיעו אותי, אם אתה מחליף תחליף לפלגים מקוריים או ברמה אחת מעל, תבקש שימחקו לך את התקלות וסע לשלום.

קשה לי להאמין (בהתחשב בכך שאיני יודע כמה קילומטר עבר הרכב והאם השתמשת בחומרים לניקוי מערכת הדלק) שהמזרקים עשו את שלהם, אבל המוסכים צריכים להרוויח איכשהו כדי לאפשר את קיומם..

תקלת ה vsc אינה קשורה והיא תקלה ניפרדת , צריך לאפס את חיישן זוית ההגה ובכך יעזור לך גוגל וחברו הטוב youtube.

פורסם

איכות הדלק בארץ היא לא רעה, היא מצויינת. לא יודע מה הוא מקשקש על "מטונף", זה לא יכול להיות מטונף גם אם היית מתדלק בביוב, יש מסנן במיכל הדלק.

האם לאחר הצלבת המזרקים הבעייה עברה לצילינדר אשר אליו הועבר המזרק או לצילינדר אחר?

ניקוי אולטראסוני הוא ניקוי מסוכן שיכול לדפוק מזרקים, מנסיון. גם שיפוץ מזרקים זה דבר שלא קיים ושלא יעבדו עליך. מקסימום מחליפים את התושבת, או-רינגים ורישתית בכניסה למזרק, זה לא נקרא "שיפוץ", אף אחד לא מפרק את הדיזה של המזרק או הנחיר ומחליפם לחדשים.

מצפה לשמוע עוד עדכונים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איכות הדלק בארץ היא לא רעה, היא מצויינת. .

מצוינת ביחס לאפריקה אולי.

יש כאן תחנות שמוהלות דלק באופן קבוע והרגולטור חסר אונים.

בחו"ל מוכרים דלק מתוסף באתנול 5% 10%.

לגבי שיפוץ המזרקים אינני יודע מה נהוג לעשות בארץ.

אולם ידוע לי מניסיון אישי כי בבריטניה יש משפצים.

שמפרקים ומשפצים אותם עד לרמת הרכיב .

ולמעשה הלקוח מקבל אותם כחדשים בצירוף דו"ח מחשב.

בדבר נתוני המזרק לפני ולאחר השיפוץ (ספיקה תבנית ריסוס וכו').

פורסם (נערך)

איתמר ואסף צודקים, יש לא מעט מסננים שדרכם עובר הדלק עד שמגיע למזרקים, אבל כן ראיתי מזרקים סתומים , אבל לא מסיבה שדלק לא טוב,

אלא מפיח\לכלוך שמגיע ממקום אחר.

כנראה באמת יש בעיה עם המזרקים, וצריך אולי להחליפם אם הניקוי לא יעזור.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

teyal, זה שיש תחנות שסורחות זו לא אשמת הדלק ואין קשר למהילה באתנול שהוא תחליף "ירוק", מאושר ואקולוגי. הדלק בארץ מצויין. זו עובדה.

כספי, שים לב שמתן לא רשם לאיזה צילינדר עברה התקלה, האם לצילינדר שאליו הועבר המזרק או קפצה לצילינדר אחר. זה עניין משמעותי בקביעת הכיוון של התקלה.

לפני כמה שנים הייתי במצב של החלפת אינג'קטורים. נאמר לי מפורשות שאין דבר כזה שיפוץ אינג'קטורים, זה מכלול שמיוצר ונאטם במפעל ואין שום אפשרות לפתוח אותו ולהחליף רכיבים פנימיים.

אם המזרק במצב טוב והדיזה / התושבת בנחיר לא שחוקים (מה שעלול לגרום לאחר הניקוי מצב של מזרק משתין) אז ניקוי מוצלח יכול להביא את המזרק לרמת פעילות של 100%. ניתן להחליף רישתית גסה בכניסה למזרק, את האורינגים ואת התושבות גומי בתחתית, אף אחד לא מתעסק עם הרכיבים הפנימיים וזה לא נקרא "שיפוץ".

רועי, אני משער שאתה מדבר שראית סתימות או לכלוך בחלק התחתון של המזרקים, לא העליון, אני צודק?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתה לע תקלה כזאת בלנסר (מנוע מקרטע, מיספייר בצילינדר 1).

החלפתי פלאגים לפלאגי אירידיום חדשים של דנסו (היו דנסו פשוטים יותר, כנראה שאו שהיה פגום אחד מהם, או שלא התאימו למנוע), והתקלה הסתדרה.

ייתכן ואחד הפלאגים אצלך פגום (זה לא מתגלה ישר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רועי זה בהחלט אפשרי בשל הצטברות פיח ושלל ג'יפה שמצטברת בסעפת היניקה או בתא השריפה במנועי הזרקה ישירה עם הזמן.

חוזר ומדגיש שהדלק שמגיע לאינג'קטורים הוא דלק טוב ונקי ברכב שתודלק בדלק תקין ודאגו להשתמש בו בפילטרים מקוריים שהוחלפו בזמן.

פורסם (נערך)
מחזק את איתמר.

אם לא ראית בעיניים שלך שהחליל היה מלוכלך, אז הוא לא היה. אין סיכוי.

למה אין סיכוי? אתה לא ראית את החליל.

זה לא רכב חדש, יש סיכוי טוב שחלק מהלכלוך, עבר את המסנן.

אין דבר כזה סינון של 100%, תמיד יהיו חלקיקים שיעברו.

אני מסכים שרוב המסננים ייסתמו בגלל פיח ולא בגלל זיהומים בדלק,

אבל לכלוך בהחלט יכול לגרום לפגיעה באטימת המחט.

הדלק בארץ מצויין. זו עובדה.

איתמר, אני מעריך את הידע שלך, אך לא מצליח להתחבר למשפט הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

לנו כישראלים יש איזה רגשי נחיתות. "המים בארץ לא טובים", "הדלק בארץ לא טוב", "לא הייתי ממלא שמן תוצרת הארץ", "מזג האוויר גומר את הרכבים". לא יודע מאיפה זה בא ומי ממציא את השטויות האלה.

רכבים מודרניים כוללים מערכות הזרקה רגישות ואמצעי בקרת אוויר כאלה מתקדמים שדלק לא תקין לא היה מתקבל בברכה וכל רכב שני היה מוצא את עצמו במוסך. כל הדלקים שיוצאים מבית הזיקוק עומדים בסטנדרטים בינלאומיים ותקינים לחלוטין לשימוש בכלי רכב. אם קורה עם הדלק משהו בדרך לתחנה או בתחנה עצמה זה כבר עניין פלילי, לכן תמיד ממליצים לתדלק רק בתחנות גדולות ומוכרות שמתחזקות את הציוד שלהן ושהסיכוי למהילה או תקלה אחרת נמוך יותר.

רכבים בארץ גומעים מאות אלפי קילומטרים ללא החלפה של מסנן דלק אלא רק כאשר הוא באמת נסתם או לאחר תדלוק בתחנה סורחת.

פתח כל מיכל דלק ותראה מה המצב שם. תופתע.

• תוכן חדש...