Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס-תקלה p0304 עם check engine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להזמין פלאגים מאי-ביי? ואם כבר אי-ביי, למה לא מקוריים? פלאג מקורי עולה פחות מ 2$.

פלאגים מקוריים עולים כמה עשרות שקלים במוסכי היבואן, בערך 100 לרביעייה. יש באינטרנט שפע של זיופים, אולי בשלב ראשון כדאי להחליף את כל הרביעייה לחדשה ומקורית לפני שעושים עוד ניסויים והשערות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איתמר, חשבתי שאתה מכיר אותי קצת יותר :wink:

מדובר בפלאג אירידיום שעולה 100 ש"ח לפני מע"מ ליחידה במוסך יבואן. הזמנתי אותו מקורי, הגיע אלי עטוף בקרטון עם הלוגו של טויוטה מארה"ב ב6 דולר, בדיוק הדגם הנדרש בספר הרכב..אין לי בעיה להחליף לחדש ומקורי אך קודם שיחליטו שאלו הפלאגים ואפילו לשלם למוסך היבואן אלפי אחוזים יותר מהמחיר במקום להזמין רק כדי להיות סגור על כך שזו הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אז זה מקורי או דנסו "תחליפי"? :|

אם זה מקורי ונרכש ממקום בטוח - על הכיפאק. אם זה איזה מוכר עלום שם הייתי מחליף ליתר בטחון.

אגב ומנסיוני עם סוזוקי, רבעיית אירידיום של NGK עלתה 250 ש"ח מאי-ביי, 6$ לפלאג אירידום נשמע נמוך למדי. מה המק"ט שלהם?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

דנסו מקורי, עטוף בקרטון עם הלוגו של טויוטה כמו שמגיע במוסך, נרכש מ top rated seller.השוויתי עם מחיר של אתרים נוספים (גם כאלה שציינת שהזמנת מהם) וזה היה המחיר לפני כשנה פלוס.

פורסם

זו לא ערובה לכלום.

טוב, אין טעם להתעסק בספקולציות, יהיה מעניין לראות את שני הפלאגים שתפרק ותחליף ביניהם.

פורסם

בהמשך לאיתמר, אם תוכל לקפוץ אליי מחר למקום הקבוע שלנו, נפרק את הפלאגים ונראה מה מצבם.

בנוסף נסה לדבר עם סלבה, יש לו סורק מקורי של טויוטה, אולי כדאי להשתמש בו ולהכנס עמוק יותר מסתם סורק רגיל.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?10850-Slava-1982

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אסף ואיתמר, תודה רבה. הרכב במוסך שפילמן , אחכה לתשובה מהם אם הם יצליחו לשחזר את התקלה. אם לא, אעדכן פה ואראה איך אמשיך הלאה.

פורסם

חקרתי קצת.

אם לאחר החלפת הפלאגים התקלה שבה ומופיעה (ובהנחה שהקויילים תקינים, מהודקים חזק למקומם ולא רופפים) - קיים סיכוי לא רע שהתקלה היא בחיישני הקאמשאפט או הקראנקשאפט.

פורסם

אני לא חושב שהתקלה קשורה לחיישנים הנ"ל,

לדעתי אולי פלאג תקול, או קומפרסיה.

יכול להיות שהדיעה שלי לא תהיה פופולארית, אבל אני חושב שהקומפרסיה כבר פגועה,

עקב שימוש בשמן דליל שגרם נזק למנוע.

-

פורסם

שלום לכולם. אני הייתי עושה בדיקה פשוטה ופשוט מחליף בין המזרקים ולאחר מכן בודק אם התקלה חוזרת בצילינדר אחר מהסיבה שאם תהיה בעיה במזרק המחשב יזהה אותה כמו פספוס הצתה. יש מצב שהמזרק לא נותן כמות מספיקה בעומס.

פורסם

מה שבטוח שיהיה מאוד מעניין לשמוע איך הסיפור הזה ייגמר.

דיברתי היום עם מתן בטלפון, נשמע שיש כיוון לאבחון ולמה שיבוצע וייבדק ברכב בהמשך.

פורסם (נערך)

מעדכן: התקשרו אלי מהמוסך.

הם טוענים שצריך לבצע החלפה של מכלול מסנן דלק, וניקוי ושיפוץ מזרקים.התקלה נשארה p0304. הצעת המחיר שהתקבלה לפני הנחה 2650 שקל על כל מה שהזכרתי. מה דעתכם? מה עושים אם התקלה חוזרת אחרי תיקון?

פורסם

לגבי הפרוצדורה שביצעו לידע כללי ותיעוד:

1. הצליבו פלאגים-התקלה נשארה.

2. הצליבו קוילים-התקלה נשארה.

3.הצליבו 2 מזרקים-התקלה עברה ממזרק שהזריק לצילינדר 4 לצילינדר אחר.

4. בדיקת קומפרסיה תקינה בכל הצילינדרים.

5.פתחו את חליל הזרקת הדלק-לטענת מנהל העבודה הכל היה שם מלוכלך. בהתחשב בכך שתדלקתי רק בתחנות של "דלק" וכו', איכות הדלק בארץ מפתיעה (לרעה).

6. ארבעה מזרקים נשלחו לניקוי אולטרה-סוני.

7. צריכת השמן תקינה על פי המוסך.

• תוכן חדש...