Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחזור קוד רדיו RCD210

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי ברכב יד שנה רדיו RCD210 לצערי הוא ננעל לי ודורש קוד שחרור (לא היה מתח), בגלל שהרכב יד2 אין לי את קוד השחרור, לפי מה שקראתי ברשת יש אפשרות לקרוא את הקוד מהרדין בעזרת חיבור OBD2 המתחבר למחבר השרות ברכב, יש כל מיני גרסאות של כבלי OBD2 שאפשר לקנות ברשת, בבקשה תפנו אותי לגרסת הכבל הכונה וגרסת התוכנה תודה.

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

בעיקרון אם מנתקים את המתח למערכת השמע המערכת לא דורשת קוד מחדש אלא רק אם מתקינים את המערכת ברכב אחר.

גש לצ'מפיון והם ישיגו לך קוד בתנאי שהמערכת שייכת לרכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

פולו דור 5 שנת 2010, הרדיו לא הותקן ברכב אחר, לפי מה שקראתי ברשת מצבים אלו קראו לעוד אנשים אשר ניתקו את הרדיו שלהם ממתח, היתי ביום חמישי בצמפיון מוטורס בחיפה הם רוצים 300 שקל בשביל שיחזור הקוד, במקור הרכב נקנה מהסניף שלהם.

פורסם

שלום.

קראתי ברשת שיש מחשבונים\גנטורים לשחזור הקוד האם מישהו נתקל בהם, לא מצאתי איפה אפשר להוריד

פורסם

בתקופה מסויימת קוד הפתיחה היה מוצמד לגב המכשיר או לצידי המכשיר. בכול מקרה אתה חייב לפרק את המכשיר בכדי לזהות את הפרטים של המכשיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה אתה בדיוק מתכוון לפרק את המכשיר כדי לזהות את הפרטים (הוצאתי את המכשיר מה דאשבורד כדי להתקין לו חיבור AUX וכן גם את המתח, משם לקחתי הפרטים המודפסים לצד מכשיר, אם צריך אני יכול להעלות את התמונה).

המכשיר הוא של TCHNISAT ויש לי את המספר הסידורי

פורסם

תבדוק בספר רכב,בנוסף תבדוק האם יש תווית בתא כפפות עם המספר.

זה קורה בהרבה רכבים לאחר שמנתקים מצבר,במקסימום גש למוסך מורשה יש מצב שהם אפילו לא יגבו על זה כסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...