Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

דיברתי עם השכן שחונה לידי, הוא משתדל להזהר אבל לפעמים פותח עליי דלתות. יש לו רכב ליסינג ככה שהפתרון לא חייב להיות הכי יפה.

הוא אמר שאין לו בעיה להדביק איזה ספוג או מגן על הדלת כדי לא לדפוק לי את הרכב.

יש למישהו המלצה על משהו? ראיתי שחברות ליסינג מדביקות ספוגים כחולים בקצה הדלת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

http://www.aliexpress.com/item/Door-Edge-Guards-Trim-Molding-Protection-Strip-Scratch-Protector-Car-Crash-Barriers-Door-Guard-Collision-for/2007886521.html

אולי גם יש יותר גדולים, אבל למה שאתה תקנה לו מגן לדלת כדי שלא ידפוק לך את האוטו? מה זה משנה איזה רכב יש לו, זה לא נותן לו לגיטימציה לדפוק לאחרים את הרכב, כי שלו לא מעניין אותו..

פורסם

הוא משתדל להזהר אבל לפעמים פותח עליי דלתות

אחרי שהוא יצבע על חשבונו את הדלת (במקום הכי יקר שאתה מכיר) הוא ישתדל יותר, סמוך עלי.

פורסם

חבר'ה, לא רוצה להגיע לסכסוך שכנים, ובכל מקרה אין מה לתקן כי הרכב נמכר, צריך להגיע רכב חדש ואני רוצה לצמצם את הפגיעות ממנו.

אי אפשר לחנך אנשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עוד מישהו?

פורסם

איפה קונים את זה?

פורסם

אני חושב שהמוצר בפירסמו למעלה יעזור,

תקנו ביחד, וככה תמזערו נזקים משתי הצדדים, למרות שלדעתי זה לא הפיתרון

אבל כמו שאמרת, אי אפשר לחנך אנשים,

וץביעה רק תגרום לסכסוך ותחריף את המצב.

Seat Ibiza FR

פורסם

הוא לא סובל ממני, כי אני פותח את הדלת לכיוון הצד השני (שזה הרכב של ההורים) ובדרך כלל ב99% מהמקרים אני לבד.

פורסם

ברכב שלי שמתי לפני שלושה שבועות בערך את מה שביטסאודיו הציע.

הרכב כסוף ושמים לב למגנים האלה רק כשמתקרבים לרכב. לא בולט בכלל.

מגיע עם דבק די טוב, אם הדלת שלו ישרה אמור לשרוד. אצלי האחורית מעוגלת וברדיוס קטן מאוד, אבל איכשהו הצלחתי להדביק גם שם.

נראה מה הזמן יעשה...

פורסם

קיה סיד סטיישן זה הרכב שלו.

פורסם

שתי הדלתות ישרות, לא חושב שתהיה בעיה.

במידה ותקנה, אני מציע להחנות את הרכבים אחד ליד השני במקום הקבוע, לבדוק איפה הדלת שלו פוגעת בשלך ולהדביק שם.

פורסם

לא, אני מדביק על הרכב שלו כדי שלא ידפוק את שלי.

פורסם

מה תעשה במרכזי קניות, מקומות ציבוריים או חניונים?

עם כול השמחה של רכב חדש, בישראל זה לא מחזיק להרבה זמן.

בג'ונגל בחוץ הוא יקבל על ימין ועל שמאל (הלוואי ואני טועה).

בכול מקרה, תתחדש :)

אין כמו רכב חדש עם כול הנלווה לכך.

• תוכן חדש...