Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב - sunroof ביונדאי i20 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי יונדאי I20 שנת 2009 ויש לי איזשהו שבר בגג הנפתח ברכיב שסוחב את הגג אחורה,יש מין קליקים כאלה,בקיצור לא ניתן להשתמש בגג ברגע שרוצים לסגור את הגג ,הוא נתקע ונפתח שוב ,האופציה היחידה זה לסגור לאט לאט ,לחיצה לחיצה,ידני ולא אוטומטי.

בכל מקרה תיקון במוסך המרכזי יקר - מאוד ,הם רצו סביבות ה - 2000 אם לא יותר .

השאלה שלי היא האם אתם מכירים מישהו, מוסך ,אדם מקצועי שיכול לתקן זאת במחיר יותר נמוך ועדיין לתת אחריות?

הפחד שלי העיקרי הוא כניסת מים,בגלל עבודה לא טובה,באם יחליפו את כל הגג (מישהו המליץ לי להחליף את כל הגג)

מה דעתכם בנושא באופן כללי,מה הייתם עושים במקומי?

פורסם
הייתי ממליץ לך לגשת או ל"גלס סנטר" בחולון או ל"ש.א. סביר" בגנות, לשתי המקומות המלצות רבות.

קודם כל תודה על התשובה,

ומה נראה לך עדיף תיקון או החלפה לגמרי?

כי בעבר נאמר לי שלהחליף לגמרי והתיקון הוא שווה ערך כספי,במקום אחד רצו לתקן במחיר של ב - 2000 שקל ובמקום אחר לשים חדש לגמרי במחיר אפילו יותר זול,כנראה שלא חלק מקורי........

פורסם

תשמע הכי טוב תיגש למקומות האלה ותבקש הערכת מחיר,

אני לא יודע מה אמרו לך במקומות אחרים אבל אולי זה בכלל

לא כזה סיפור.

• תוכן חדש...