Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יבואן סופרספרינט בארץ ? אני צריך דוד אחורי לקליאו ספורט 172 :( משהו איכות.

יש אלטרנטיבות לסופרספרינט ? אני מחפש סאונד כמה שיותר קרוב למקורי, ולא משהו נוסח "איביזה טורבו אחי".

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אוקיי אז חיפשתי את המספר ש amirxt נתן לי ומדובר בחנות שנקראת Spectra chrome israel , יש להם נציגות בפייסבוק.

שלחתי להם הודעה אם הם יבואנים של סופרספרינט ואמרו לי להתקשר לאחר שעות הבוקר למספר שאמיר סיפק.

כנראה הם אכן יבואנים או יש להם דרך להביא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

האגזוזים של מילטק מתחילים להתפורר בהלחמות אחרי זמן מסויים, זה דיי ידוע לכולם.

בפורומים של קליאו קשה למצוא אנשים שממליצים על מילטק, שלא לדבר שהם לא זולים במיוחד.

אפילו מנהל פורום אחד רמז שהמלחים הראשי שלהם הוא כנראה קוף, בקיצור הרבה ביקורות גרועות מאנשים שהתנסו בהם והם התחילו להתפורר בהלחמות.

עדיף כבר סופרספרינט ולהיות עם ראש שקט, כי כל דבר אחר אני לא חושב שאני אמצא בארץ.

ולפי מה שהבנתי הדוד האחורי של הקליאו בנוי בצורה מסויימת ואי אפשר להשתמש במשהו אוניברסלי, שוב, חשוב לי מאוד רעש בגדר הסביר ושהביצועים לא יפגעו.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
האגזוזים של מילטק מתחילים להתפורר בהלחמות אחרי זמן מסויים, זה דיי ידוע לכולם.

בפורומים של קליאו קשה למצוא אנשים שממליצים על מילטק, שלא לדבר שהם לא זולים במיוחד.

אפילו מנהל פורום אחד רמז שהמלחים הראשי שלהם הוא כנראה קוף, בקיצור הרבה ביקורות גרועות מאנשים שהתנסו בהם והם התחילו להתפורר בהלחמות.

עדיף כבר סופרספרינט ולהיות עם ראש שקט, כי כל דבר אחר אני לא חושב שאני אמצא בארץ.

ולפי מה שהבנתי הדוד האחורי של הקליאו בנוי בצורה מסויימת ואי אפשר להשתמש במשהו אוניברסלי, שוב, חשוב לי מאוד רעש בגדר הסביר ושהביצועים לא יפגעו.

יש על הרכב שלי צנרת מלאה של מילטק בערך שלוש שנים . אין שום בעיה ושום התפוררות . והם יותר זולים מסופר ספרינט , שהיתה לי צנרת שלמה שלהם על רכב קודם . אני לא רואה הבדל בן שתיהם. אני הייתי בונה צנרת /דוד אצל לירן ( ארגונטקס) אם הייתי במקומך הרמה שלו לא פחות טובה אם לא יותר!
פורסם

גם שאני חיפשתי מידע על מילטק ברחבי האינטרנט נתקלתי בהרבה מקרים של מוצר נחות.

דודים מתפוצצים, ריתוכים נפתחים ודיפיוזר שנמס (בקליאו 203).

בכל מקרה, ב172 שלי קיים דוד אחורי של סופרספרינט, האמת שהוא דיי שקט ולאחרונה חשבתי על איזה שינוי.

דבר איתי בפרטי.

• תוכן חדש...