Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים לשנה, תקציב 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר אובד עצות. מבקשים קצת עזרה.

צריך רכב ״גישור״ לתקופה של כשנה.

בעקרון אני רוצה לקנות רכב, לנסוע בו שנה עם מינימום הוצאות על אחזקב ולמכור מהר וקרוב למחיר שבו רכשתי.

על הדרך אשמח לקבל צריכת דלק טובה, בטיחות ואם אפשר קצת הנאה.

אני נוסע בשנה די הרבה (כ-20 אלף ק״מ). הרבה בינעירוני. לא רוצה רכב קטן.

התקציב מאוד גמיש. אבל לטעמי רכישת רכב חדש לשנה היא מיותרת מאוד וגם אובדן הערך יהיה משמעותי.

חשבתי על תקציב שבין 20-40. שהכי נוח לי דרומית ל-35.

על מה לא חשבתי? 406/407/מונדאו/אקורד/פאסאט/s60/80/40/יגואר x, כמעט הכל.

גם שקלתי משפחתיות.

בקיצור, אני ממש אבוד.

לא מוצא טעם לקנות רכבים עם ק״מ מאוד גבוה (200+) או יד גבוהה (4+) כי פשוט אנע אתקע איתם שארצה למכור או שאצטרך בסבירות גבוהה להשקיע סכום נכבד בתיקונים.

לא אכפת לי דיזל/בנזין/אוטומטי/ידני/רציף.

גיר רובוטי חד מצמדי - לא.

מישהו יכול לעזור למקד אותי קצת?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוראים לזה ניסאן מקסימה. קונה בזול, מוכר בזול. בדרך אפס הוצאות אחזקה. מנוע V6 שני ליטר או שלושה ליטר.

עמוק עמוק בתוך התקציב שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם את המקסימה בדקתי, פשוט משום מה אני מאוד מתקשה למצוא מכונית מנהלים עם ק״מ נמוך מ-200.

עכברוני - מאזדה 6 אני מאוד לא אוהב.

לשאלה יותר מהותית - הייתם הולכים על רכב באיזור ה10-20 או רכב באיזור ה30-40?

בטווח הזול פשוט המחשבה היא שלא תהיה באמת ירידת ערך ואם אני מוריד 5 אלף אני מןכר תוך יום.

בטווח הגבוה לעומת זאת נכנסים רכבים יותר מודרנים (מונדאו 09?)

פורסם

בקשר למונדיאו הקןדמת - הבנתי שהיא מאוד לא אמינה. גם אני חושב שהיא נראית אחלה. זכורה לי שהייתה מעולה כחדשה.

בלי קשר - אני לא מחפש למקסם את התקציב עבור אקזמפלר יוצא דופן. כי במכירה יהיה קשה מאןד להחזיר את זה במכירה

פורסם

מה שאתה עושה זה כזה דבר. נכנס ליד2, לוקח את הסאאב 9-3 הראשונה שאתה רואה, רצוי קבריולט. שניה אחרי העברת הבעלות מפרסם אותה למכירה. ייקח לך בערך שנה למכור אותה ובינתיים תוכל להינות ממנה.

עד כאן הפנטזיות של ספייר.

טויוטה קאמרי. קונה מפנסיונר ב-30, כנראה יד ראשונה עם 48 אלף ק"מ, מחזיק אותה שנה, מוכר לפנסיור אחר ב-28.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לקריטריונים שלך אין אף אירופאית מתאימה. מאחר שאתה לא אוהב מזדה 6, הייתי מחפש אוונסיס או b4. שתיהן לא תהיינה כוכבות גדולות במכירה, ואם זה חשוב אז הייתי קונה קורולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דוד שלי קנה בשבוע שעבר פריוס מודל 2008 מיד ראשונה במצב מעולה, 150 אלף קילומטר ב-45K.

זה רכב דיי מעניין, מאוד חסכוני, זול לאחזקה וניתן עדיין להרחיב אחריות בשנתיים-שלוש הקרובות.

המחירים הנדרשים ביד 2 מציגים פערים מאוד גדולים אבל אולי אחת מ-2007 תיכנס יותר טוב לתקציב שלך.

היא עונה על הדרישות שלך אבל בסעיף ההנאה צריך לקחת בחשבון שמדובר בהנאה מסוג אחר, חווית נסיעה קצת אחרת.

אם אתה לא מתחבר אז אני הייתי הולך לכיוון של פולקסוואגן ג'טה 2 ליטר, תראה את זאת למשל, נשמעת מעניינת.

היא לא באמת רכב מנהלים אבל היא יותר נעימה לנסיעה מהרבה רכבים שכן מוגדרים כאלה. אין לי שום קשר למוכר אבל נתוני הפתיחה של הרכב הזה נראים לא רע.

פורסם

ההודעה שלך הזכירה לי מודעה שראיתי בפורום לפני חודש+, הגדלתי ראש וחיפשתי אותה - הנה.

מתחת לתקציב שלך, כנראה תספק הנאה, כנראה ברת מכירה אם אתה יודע לפרסם כמו שצריך.

בתכלס אני מופתע שטרם 'דגו' אותה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה חברים.

בקשר לג'טה ולאודי - הייתה לי בורה/A4/אוקטביה. זה פחות או יותר SAME SAME. אף על פי שהייתי מאוד מרוצה, הגיע הזמן לגוון קצת.

פורסם

יונדאי סונטה / קיה מג'נטיס ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...