Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני מעוניין לקנות רכב שיכול לרדת לשטח{לא לטפס על דיונות אלא נסיעות מתונות בדרכי עפר,שבילים וכו}

התקציב שלי הוא כ 150 אלף ש"ח.אני צריך רכב יותר גדול מהמשפחתית הרגילה ולכן אני מעוניין באחד מהרגבים הבאים:

אאודי q5 שנת 2010-2011

פורד אדג' 2011

פולקסווגן טוארג שנת 2009-2010

bmw x3

אולי לקסוס rx350 שנת 2009

טויוטה ראב 4 2011-2012

מה שחשוב לי שהרכב יהיה מרווח,יוכל לסוע בשבילים ודרכי עפר.

צריכת הדלק היא קריטריון משני-בגלל שיש לי רכב מהעבודה ולכן זה רכב שישמש את המשפחה לטיולי סוף שבוע..

מה דעתכם?

תודה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולם

פורסם
קיה ספורטאז חדש או xv2 חדש

מחזק את ההמלצה. אתה יכול בתקציב לקנות את ספורטאז' מהניילונים ואולי זה באמת יצא לך יותר משתלם (בכל זאת, מכונית חדשה). אם אתה הולך על הספורטאז' הייתי מחכה לראות מה יהיה הקמפיין השקה של קיה כשהם מביאים את הדגם החדש לארץ, אולי המחירים יהיו אטרקטיביים במיוחד.

פורסם

וולוו xc60 שנת 2011 תענה על כל הקריטריונים שלך.

מנוע V6 4X4 ו 304 סוסים.

נוחה מאוד, מרווחות מאוד ומפנקת.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תוריד את כל המכוניות יוקרה משומשות. אתה לא יורד מאספלט עםX3, Q5 או RX350. דווקא טוארג דיזל יכול להיות פתרון לא רע או XV. גם ראב4 יכול לעבור אבל יהיה חלש. מה עם סובארו אאוטבק?

חשוב שיהיה לך 4X4 וצמיג שחתך גבוהה, כדי שתוכל לטפס בשביל עפר קצת יותר רחוק מליסינגומטית.

לדעתי יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו הם ה רכבים לטיול ביער.

לי יש סורנטו לצרכים הנ"ל והוא יופי של כלי לטיולי טבע. לא טיולי שטח, לא טיולי ג'יפים. טיולי טבע קלילים.

• תוכן חדש...