Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקארטינג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולאחר שסיימנו עם קשקושי המהירות שלא מובילים לשום מקום.

רוני

למה לדעתך הדיון הוא "קשקושי מהירות" ? כי זה לא מעניין אותך ?

תקרא קצת, אני בטוח שגם אתה יכול ללמוד דבר או שניים מהשרשור.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
זה אמנם משעשע אבל אתה טועה... למשטרה פשוט לא אכפת אם יש חוק או אין חוק... דוגמא טובה מאוד לזה באה מגרמניה בנורנרינק או איך שלא אומרים את זה (המסלול פורמולה 1 שכל אחד עם מכונית פרטית יכול לעלות עליו תמורת 14 יורו והוא נחשב למסלול בכי טוב בעולם)

שם כל חוקי התנועה של המדינה חלים... אסור לעקוף מימין יש הגבלת מהירות וכו'...

אני די בספק אם מידי פעם ניידת עושה שם פטרול ומחלקת דוחות למי שלא נתן זכות קדימה לבאים מימין

קודם כל, זה ממש מראה על רצינות שאתה כותב "נורנרינק או איך שלא אומרים את זה".

דבר שני, ברוב חלקי הנורבורגרינג אין הגבלת מהירות. חוקי המהירות שם הם כמו המתוארים בלינק הבא (משמאל למטה):

http://www.nurburgring.org.uk/ringrules.html

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי הנורבורינג (אני מקווה שכתבתי נכון), מהי המהירות המקסימלית המותרת שם ? נשמע תמוהה !

אכן טעיתי... אבל לא כמו שאתה חושב.

החוקים הגרמניים אכן חלים אבל ברוב הכבישים המהירים בגרמניה אין הגבלת מהירות :twisted:

מהאתר של הנוירונרוינקברג או משהו כזה:

Regulations regarding speed, as defined under Art. 3, Sect. 1 of the German Highway Code, must be adhered to. [Which Laurens tells us essentially says that you must be in full control of your vehicle whatever speed you're travelling at, a most sensible approach to traffic law - Ben]

עריכה: רוניס הקדמת אותי קצת... לא נורא..

בכל מקרה אל תיקח את זה כל כך ברצינות... אז רק בשבילך:

נורבורגרינג נורדשליפה

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
למה לדעתך הדיון הוא "קשקושי מהירות" ? כי זה לא מעניין אותך ?

תקרא קצת, אני בטוח שגם אתה יכול ללמוד דבר או שניים מהשרשור.

לא כי זה לא מעניין אותי, מכיוון שפותח השרשור שאל על משהו אחד, ואז מישהו קפץ וכתב דבר שאינו נכון בנוגע למהירות ואינו קשור למה ששאל פותח השרשור, ואז כולם קפצו ותיקנו את זה שקפץ ראשון, ומכאן זה ממשיך לדיוני סרק בנוגע למהירות הסגירה המדויקת של קארט ארבע פעימות בעקומה המהירה שמאלה בקארטינג הרצליה כשיש רוח גבית. נו באמת. מה בדיוק אני יכול ללמוד מהשרשור הזה? שקארטים בישראל מסוגלים לעבור את ה-30 קמ"ש? כל אחד שיש לו רישיון נהיגה ואי פעם עלה על קארט יכול להבין את זה בקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כל הכבוד לכל אלה שהיו בקארטינג בכל מיני מקומות בעולם,אני הייתי

בקארטינג בגרמניה של מיכאל שומאכר זה אחד המקומות הכי קטלנים שהייתי ,הקארטים

מהירים מאוד, איזה מהירות הם אני לא יודע להגיד אבל גם שם יש הגבלה כי שעמדנו לפני היציאה דחפתי

את המצערת עם האצבע ושומעים את הקארט מתאמץ יותר אבל בכל זאת אם מישהו ינסה לתת פול גז ולפנות כאן בארץ בקארטינג יהיה לו קשה אבל בסוף הוא יצליח אבל שם פול גז ומקסימום פנייה צלחת ישר

אני התלהבתי נתתי גז עד שעשיתי איזה פעמיים צלחת ואז קלטתי תקטע ויש שם גם שני מסלולים אחד בפנים ואחד בחוץ ולא אני הלכתי לזה של הבחוץ בימים של גשם שמים אוברול ואפשר לעשות "דריפט" עם הקארט. ולא שמים שקית נילון כזאת על הראש מקבלים תשק הזה שיש לנהגי מרוץ בפורמולה שם קיבלתי אחד בצבע אדום עם חתימה(תפור)של שומאכר...

אז בקיצור אני לא ראיתי אף מסלול בארץ שמתקרב לרמה שם...

חן

פורסם

תראה רוני, זה לא אשמתי שיש אנשים שבמקום להיכנס ולכתוב דברים בעלי תוכן, בוחרים לכתוב דברי הבל (ע"ע "הודעה אחת לפני"). אני מגיב כאן כי אני יכול לענות לבחור תשובות נכונות ורציניות, ואני לא כותב לפי התאוריות והפנטזיות שלי. קרא את התגובות שלי ותראה בעצמך.

אם בעיניך יש פה הודעות שמדרדרות את השרשור לרמה לא ראויה, יש בידך את הסמכות למחוק הודעות. השתמש בה.

יום נעים !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
עם כל הכבוד לכל אלה שהיו בקארטינג בכל מיני מקומות בעולם,אני הייתי

בקארטינג בגרמניה של מיכאל שומאכר זה אחד המקומות הכי קטלנים שהייתי ,הקארטים

מהירים מאוד, איזה מהירות הם אני לא יודע להגיד אבל גם שם יש הגבלה כי שעמדנו לפני היציאה דחפתי

את המצערת עם האצבע ושומעים את הקארט מתאמץ יותר אבל בכל זאת אם מישהו ינסה לתת פול גז ולפנות כאן בארץ בקארטינג יהיה לו קשה אבל בסוף הוא יצליח אבל שם פול גז ומקסימום פנייה צלחת ישר

אני התלהבתי נתתי גז עד שעשיתי איזה פעמיים צלחת ואז קלטתי תקטע ויש שם גם שני מסלולים אחד בפנים ואחד בחוץ ולא אני הלכתי לזה של הבחוץ בימים של גשם שמים אוברול ואפשר לעשות "דריפט" עם הקארט. ולא שמים שקית נילון כזאת על הראש מקבלים תשק הזה שיש לנהגי מרוץ בפורמולה שם קיבלתי אחד בצבע אדום עם חתימה(תפור)של שומאכר...

אז בקיצור אני לא ראיתי אף מסלול בארץ שמתקרב לרמה שם...

חן

עם כל הכבוד לקארטינג של מיכאל שומאכר בגרמניה כשאני מחפש קארטינג הדבר בראשון שבו אני אסתכל לא יהיה כמה צלחות הקארט יכול לעשות או באיזה צבע האוברולים.. אבל תודה על התגובה

פורסם
בירידה ועם רוח גבית. :)

רוח גבית? אולי צונאמי גבי ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
והנה דברי ההבל ממשיכים...

שמישהו יגאל את השירשור הזה מיסוריו.

חחח תמיד זה מה שקורה בסוף שירשורים שאני מתחיל

פורסם
אוקיי ומה המסקנה שאתה מסיק מזה ?

הסר דאגה מליבך, גרשון.

יש אחרים שמסיקים מסקנות פה בפורום. ומדי פעם גם עושים משהו בנידון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...