Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מערכת מולטימדיה מקורית ויושב לי סאב של רוקפורד בבית..

יש לי דרך לחבר אותו מבלי להחליף הד יוניט שזו המערכת מולטימדיה?

פורסם

למתאם הזה קוראים מנחת והוא בעצם נותן יציאות RCA למגבר . ראיתי כאלה שעולים גרושים וגם נשמעים בהתאם . בעיקרון אתה צריך מנחת ומגבר ע"מ לחבר את הסאב . חכה להמלצות של שאר חברי הפורום .

פורסם

תודה רבה.. אני רק תוהה אם הוספת מגבר למערכת הקיימת לא תיצור מצב שהסאב יהיה איכותי ושאר המערכת (הרמקולים) לא באותה רמה.. אולי שווה לשדרג הכל?

פורסם

עדיף כמובן לשדרג את הכול אם יש לך את התקציב המתאים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

השאלה אם שדרוג כללי מחייב החלפה של המולטימדיה? (ואז גם על הדרך את השליטה מההגה, מצלמת הרוורס והכל?)

תודה,

פורסם

לא , באופן בסיסי אין צורך בהחלפת יחידת המולטימדיה כל עוד היא עונה לדרישות ולציפיות שלך .

יש כאלה שיגידו שהיא מספיקה להם מבחינת סאונד ויש כאלה שיעדיפו להחליף ליחידת אפטרמרקט ( אני ביניהם ) .

תתחיל ממנחת מגבר וסאב . ראיתי פה באחד הפוסטים של התקנה בפולו GTI שישנו מגבר עם מנחת מובנה לא ידעתי שקיים כזה דבר בכלל .

אם אני לא טועה באיביזה מגיע סט קומפוננט קדמי שהוא די בסדר . תנסה להגביר אותו ולחבר סאב בנוסף מבלי להגביר את הרמקולים האחוריים . במידה וזה יענה לדרישות שלך מה טוב . במידה ולא יענה ויש בידך תקציב להחליף קומפוננט אז לך על זה . אני באותה דילמה עם רכב חדש ומערכת שמאוד מגבילה אותי כיוון שלא ניתן להחליף אותה .

בנוסף , מה התקציב שלך ? מה מעניין אותך מבחינת אופי צליל ? מה שנתון הרכב ? תמונה של המערכת מאוד תועיל . אוטוטו יגיעו כרישי הפורום לייעץ ולסייע .

בהצלחה !

• תוכן חדש...