Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל הכריזה על אייפון 6S ו-6S PLUS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא איזה פאן בוי של אייפון או מעריץ גדול של אפל, למעשה אף פעם לא היה לי מכשיר של אפל.

אבל נראה לי שהפעם, עשו שם משהו מעניין...

Apple-Press-Event-iphone-6s.jpg

תמיד שמעתי על כמה שאיכות ההרכבה והחומרים גבוהה באייפון, עכשיו הם התחילו להשתמש באלומיניום סדרה 7000, שלמיטב הבנתי כזה דבר עוד לא נראה בשוק הסמרטפונים. בנוסף, לטענתם המסך עשוי מזכוכית חזקה במיוחד בצורה יוצאת דופן (אבל את זה יבדקו במבחני ה-"DROP").

וההפתעה האמיתית - 3D TOUCH

לחיצות בעוצמות שונות יבצעו פעולות שונות.

אני רק יכול לדמיין איזה אפליקציית תיפוף אפשר יהיה לפתח עם דבר כזה...

יש עוד כמה קישקושים כגון מעבד A9 חזק כמעט פי 100% ומצלמה 12MP עם צילום ווידאו ב-4K

כל זה בכתבות השונות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4699513,00.html

אישית, כל עוד האייטונס קיים ומפריע לי לשמוע את המוזיקה שלי בפורמט FLAC בטלפון, יהיה לי מאוד קשה לחשוב על מעבר מאנדרויד לאייפון.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצליח להבין.

אם לחובב אייפון יש מכשיר תקין,אייפון 5 למשל, אז עכשיו הוא ייקנה אייפון 6 רק כי הוא יצא לשוק?

לא ברור לי העניין.

סלע

פורסם
לא מצליח להבין.

אם לחובב אייפון יש מכשיר תקין,אייפון 5 למשל, אז עכשיו הוא ייקנה אייפון 6 רק כי הוא יצא לשוק?

לא ברור לי העניין.

ופה בדיוק הגאונות של אפל...

פורסם
לא מצליח להבין.

לא ברור לי העניין.

הרמז הוא במהירות המעבד - מהיר פי 100% ? תיכף יוצאת הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שהמעבד הקודם רק בקושי יצליח להזיז אותה, וכולם ירוצו לקנות את האיפון החדש.

הסרטון הבא מסביר יפה את העניין :

וה 3D touch זה שם שיווקי למנגנון שכבר קיים בכמה טלפונים כמו ה NOTE עם העט שלו שרגיש ללחץ. חוץ מלצייר קוים בעובי שונה לא ראיתי משהו שבאמת מנצל את זה.

פורסם

סך הכל אבולוציה של הקיים, לא המציאו כלום.

בכל מקרה, רחוק מאד מהוואו של השקת האייפון המקורי ב 07'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין חדש תחת השמש ראיתי את כל ההשקה, אפל מעולים ב -rebranding רק של אפליקציות לקחו את מה שהיה בדור הקודם והפכו אותו קצת ליותר טוב.

כל הסיפור עם 3D TOUCH מזכיר קליק ימני על העכבר. hawaii force touch פיטשר דומה בהשקה שלהם הם שקלו תפוז הביצוע של אפל טוב יותר.

"וואו" מצלמה 12 מגה פיקסל שמקליטה כמה שניות מכל תמונה שמאפשרת ליצור מיני וידאו קלפי בלחיצה ארוכה על התמונה שצולמה.

ההשקה הכי מעניינת לדעתי הייתה ה- Apple TV שלא מוגבל יותר לתכנים שיש אייטונס אלא מאפשרת חיפוש תוכן באפליקציות צד שלישי.

פורסם (נערך)

אני דווקא מתלהב מהאייפד פרו, אותו אני צריך

כן יש כאלה שיגידו שצריך זו מילה חזקה, כי אם עד היום הסתדרתי בלעדיו איך פתאום אני "צריך" ושבכלל שוק הטאבלטים בקריסה אבל אני מחכה למכשיר שכזה די הרבה זמן לשימוש ספציפי שלי והוא כנראה יתאים לי בול

יש לי איפון 6+ ואני לא מתלהב מהשידרוג S בכלל

שימוש לעוצמת לחיצה זה משהו שיקח זמן להכניס לתוכנות, כל עוד אחוז זניח מהשוק יהיה רגיש ללחיצה כל התוכנות ימשיכו לעבוד כמו היום ולכן הפיצר הזה הוא לא משהו שרצים לקנות אותו כי צריך אותו עכשיו, בניגוד למשל לאנשים שיגידו שהם צריכים וידאו 4K וחייבים לשדרג בשביל זה אבל אני בקושי מצלם וידאו וגם אם כן FULLHD מספיק לי ביותר

בקיצור, מהומה רבה על לא מהומה בטלפון מבחנתי האישית.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לא מצליח להבין.

לא ברור לי העניין.

אני לא מצליח להבין, אם לחובב סמסונג יש S5 אז עכשיו הוא יקנה S6 רק כי הוא יצא לשוק?

אם לחובב קורולה יש מודל 2014 אז עכשיו הוא יקנה מודל 2015 רק כי המודל יתחלף?!

כן, יש אנשים שאוהבים להחליף כל שנה ולא משנה באיזה מוצר מדובר או באיזה תחום, למי שיש את הממון שיתחדש...

פורסם

כתבתי בהמשך.

תתחדשו ותהנו.

אני רק תמה על תרבות הצריכה המוטרפת והמטורפת.

ולשאלתך,אני גם לא מבין מה יש להחליף רכב בן שנה.

יש חידושים היסטריים משנה שעברה?

תא כפפות ממוזג,בחלק מהרכבים.

באמת חשוב מאוד.

בקיצור,כנראה שלכל סחורה יש את הקונים שלה.

סלע

פורסם

ברור, אחרת החברות לא היו קיימות :) כל אחד ומה שעושה לו טוב

לעניין השרשור, חבל שהוא נפתח, עכשיו יגיעו 10 עמודים של חובבי אנדרואיד זועמים, קיוותי שהשנה זה יתפספס, מסתבר שטעיתי

פורסם

אני מכיר מישהו שמחליף כל פעם שיוצא חדש. הוא חוסך כסף על הארביטראג' בין המחיר של המשומש הטרי בארץ לחדש בחו"ל.

לי זה נראה להוציא יותר מדי אנרגיה על משהו שלא ממש עושה הבדל, אבל כל אחד והתחביבים שלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשל כך שאפל לרוב מניעה את התעשייה הזו, כל טלפון "חדש" שאינו מחדש כלום, גורם גם לגוגל לדרוך במקומה. ותסלחו לי שאני לא מתלהב מיחסי הציבור של אף אחת מן החברות.

• תוכן חדש...