Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה ל power bank jump start

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהום סנטר חולון נגמר המלאי יש רק יקרים ב 500 שח

אני מהמר שבכול סניף אין באופן מפתיע.

וכן אפשר להטעין עם זה לפטופ

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי כבר את BLITZWOLF מבנגוג מוצר מעולה עושה רושם איכותי

וכבר הספקתי להדליק 3 רכבים.

אגב המשחק שלהם עם המחיר הוא ממש על הפנים.

פורסם

שמח לשמוע שהמוצר איכותי. עושה רושם שהחברה הזו מייצרת דברים הרבה יותר איכותיים מהסחורה הסינית הממוצעת.

אני כבר הזמנתי מהם איזה 5 מטענים לחברים שראו את זה אצלי, וכולם ממש מאושרים מהם, ומופתעים מהאיכות ויכולת

הטעינה. לגבי המחיר, ככה זה בבנגוד, כל כמה ימים/שבועות יש להם מבצע חדש, ככה שקשה לדעת מתי המחיר הכי נמוך.

פורסם

יש לי את המכשיר "הפשוט הסיני" שקניתי באיביי ב230 שקל, שהם טוענים שהוא 50800mAh, כשבפועל הוא אולי 10000.

מה שכן הוא הצליח להניע לי המון רכבים גם בצבא, האלו עם הנוע הגדול והמאסיבי, מעבר לזה שהאיכות החומרים שלו נראה מעולה.

• תוכן חדש...